Wpadam juz na TT juz drugi raz,ale pierwszy niestety nic nie zdazylam napisac,bo Vinee sie obudzila...tak wiec teraz powracam ze zdwojona sila..hihh
Kochane jestescie,ze czekacie na nas po 2 miesiacach nieobecnosci!!!
Stesknilysmy sie za Wami bardzo!!!
Musze stwierdzic,ze na naszym watku rodza sie przecudowne dzieciatka,tylko calowac takie pieknosci,zreszta co sie dziwic jak takie piekne mamuski je rodza!!!!Nie moge sie napatrzec na nasze nowe ukejowskie bobaski,przegladalam strony do tylu,bo musialam Was sprawdzic czy aby fotki byly wklejane..Lucy Twoj Oliverek to chyba do Ciebie podobny tak mi sie wydaje na pierwszy rzut oka..sliczny chlopczyk naprawde!!!!
Kasi.k Twoja Vikusia sliczniutka,piekne ma oczka takie wielkie,oj beda sie za nia ogladac tabuny!!!!
Jasnie Pani:) Twoja Lucja rownie sliczniutka,chyba chciala rzeczywiscie poczekac na moj powrot,ale dobrze,ze sie pospieszyla i dluzej nie meczyla mamusi!!!!
Swiezoupieczone mamuski wklejajta ile wlezie fotek,bo teraz Wy musicie nas zasypywac widokiem Waszych dzidziulek!!!!!
Teraz tylko czekac jak reszta brzuszkow sie rozdwoi,baloniki super macie nasze ciezarowki!!! madziorka super masz pilke,ciekawe co tam w srodku sie kryje.Martuchafrost a Ty widze,ze juz cwiczysz na pileczce

Boze,tyle Wam chce napisac,ze az mysli mi sie plataja i jedna za druga leca..

Po pierwsze Delfinko spoznione,ale jak najbardziej gorace caluski dla Ciebie z okazji Twoich niedawnych urodzinek,a dla Mayci 100000 caluskow z okazji ukonczenia roczku!!!Oby Wam zdrowo i pieknie rosla jak do tej pory i z jej twarzy nigdy nie znikal usmiech!!. :ico_buziaczki_big: Dopatrzylam sie slicznych fotek Mayci pare stron dalej, z mamusia i tatusiem!!!

Kasiula dziekuje bardzo za informacje co tam na TT w czasie mojej nieobecnosci..super fotki z wesela,zdradzilas mnie gdzie Twoja oponka..

Ela czytalam,ze szukasz pracy,mam nadzieje,ze wkrotce cos znajdziesz w swoim zawodzie!!!Kondzio jak zwykle przystojniak.. :ico_buziaczki_big:
Julie jak patrze na Twojego Nathanka to wlasnym oczom nie moge uwierzyc,po prostu szok....wielkie brawa dla niego za takie postepy.Zuch chlopak!!!!A jego ulubienica Lily sliczniutka!!!Ma Nathanek gust z dziewczynami!!!hihih..
Gosia jak tam budowa domku,mam nadzieje,ze wszystko na dobrej drodze..ale Ty bylas szczupla w 8 miesiacu ciazy to ja wygladalam jak hipopotam..caluski dla Tomeczka i prosimy o fotki,bo

Emilka widze,ze Twoj Nathanek tez rosnie jak na drozdach,widzialam fotki z Alusia.Sliczna parececzka masz!!!
Felicity gratuluje nowej pracy,bardzo sie ciesze...Twoja Ola tez wyrosla jak nie wiem co.
Dziewczyny strasznie tez dzieciaki rosna,troche mnie nie bylo i niesamowita roznica...chyba po dzieciach najbardziej widac jak czas szybko plynie i jak codziennie nas czyms nowym zaskakuja..
U nas wszystko w porzadku,urlop sie udal,Bablu przylecial juz do nas po poltorej tygodnia na 3 dni,bo sie stesknil,a pozniej przylecial na tydzien i juz bylismy razem do konca.
Pogoda naprawde dopisala,Vinee zachwycona rodzinka i otoczeniem,uwielbia towarzystwo,szczegolnie meski niewazne,czy to ktos z rodziny czy przypadkowy przechodzien plci meskiej,oj wtedy biada leci ile sil w nogach!!!duzo juz mowi po swojemu i po naszemu..hihih i lata jak torpeda gdzie popadnie!!

Chcialam wkleic pare fotek,ale cos nowe cuda mi sie pojawiaja na imageshack i nie wiem jak kurcze je wkleic.
[ Dodano: 2007-06-26, 23:14 ]
Kasi.k wlasnie teraz przeczytalam Twojego posta i strasznie mi przykro,ze Twoja slicznotke to spotkalo..nie martw sie kochana..moj brat tez mial skaze bialkowa w dziecinstwie..wiem,ze to pewnie zadne pocieszenie