Ja dzwoniłam do kolesia od mebli i ma telefon poza zasięgiem sieci. Zabiję dziada. tez zaczynam się bac o kasę i trochę czas goni, bo co prawda 2 misiące z kawałkiem do porodu ale nie zamierzam w 9 miesiącu mebli skrecać.![]()

a babka nadal nie dzwoni

Ja dzwoniłam do kolesia od mebli i ma telefon poza zasięgiem sieci. Zabiję dziada. tez zaczynam się bac o kasę i trochę czas goni, bo co prawda 2 misiące z kawałkiem do porodu ale nie zamierzam w 9 miesiącu mebli skrecać.![]()
ja tez mam pierwszy raz az takie cyrki, tam 2-3 tyg. czasem czekałam ale w aukcji bylo to ujete, no nie licząć śpiworków i pościeli. Ale meble to już od czerwca czekam.mnie sie pierwszy raz zdarzyło czekać tak długo na allegro
No ja tez nie miałam żadnych wpadek.Ostatnio nawet jak zamówiłam basen (nie allegro ) to bałam się że tyle kasy wpłaciłam a nie sprawdziłam firmy i o dziwo kurier był już na drugi dzień po wpłacie wiec bardzo szybko.Oj, dziewczyny, macie przygody z tymi zakupamija ostatnio wyjątkowo zadowolona jestem z zakupów przez allegro. Wszystko przychodzi błyskawicznie i kontakt ze sprzedającymi też ok. Tylko jedno opóźnienie w wysyłce miałam, ale zostałam o tym uprzedzona
to współczuje w taka paskudną pogode to jedynie z nudy telewizor pooglądać.Telewizor nam się zepsuł i prawdopodobnie trza nowy kupić!
u nas tez leje dopiero w niedzielę ma byc pogoda do 9 sierpnia a potem znów zimno i ulewy.Paskudna u nas pogoda! A ja chcę prać rzeczy Młodego!!!!!!
bardzo ładny kolor, wogóle większość mi sie kolorów u niego podobała.Wybrałam kolor turkusowo-czarny.
hehehe jest artysta z tymi jajkamiMłody ma ok 2250-2260 g, jajeczka wywalił jak co wizytę
to najważniejsze ja tez jestem zadowolona z opieki medycznej, mam nadzije że ta połozna od mojego M. bedzie fajna.Strasznie jestem zadowolona, że do niej chodzę
to jest jakis horror, M. dzwoni do niego teraz jest sygnał ale nadal nie odbieraAle macie jazdy z tymi sprzedającymi na allegro
hehe, ja to pół biedy, mało tv oglądam, gorzej jak by mi neta zabralito współczuje w taka paskudną pogode to jedynie z nudy telewizor pooglądać.
pewno dziad nie odbierze, bo po godzinach pracy jestM. dzwoni do niego teraz jest sygnał ale nadal nie odbiera
A napisz mi proszę raz jeszcze jak się nazywa?Strasznie jestem zadowolona, że do niej chodzę![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość