witam
jenny za 12 tc
Moje jelita to moja pięta Achilesowa od wielu lat mi dokuczają 3 razy byłam na pogotowiu z podejrzeniem wyrostka, bo zawsze boli w podobnym miejscu. Jak nie jestem w ciąży to wiadomo można każdy lek wziąć. Jeden z gastrologów stwierdził, że mam zespół drażliwego jelita i tyle. .
a gdzie Cię dokładnie boli??, bo ja też mam problem z jelitami, gdzyż prawie codziennie boli mnie w nadbrzuszu pod lewym łukiem żebrowym, w lipcu byłam w szpitalu małam gastroskopie, gdzie na żołądku była świeża blizna po wrzodzie, a na dwunastnicy mały wrzód , no i bakteria helriobakier pyroli(nie wiem jak to sie dokładnie pisze

) dostałam serie leków, a ból nadal występuje, a i miałam kolonoskopię tylko do połowy, gdyż z powodu podwójnej pętli esicy i bólu nie mogli mi dalej zrobić, ale na tym odcinku wszystko oki, a ból nadal jest, nieraz to aż na plecy promieniuje, dr rodzinna stwierdziła, że z powodu tej podwójnej pętli mnie tak boli i mam stosować dietę,
dziś właśnie wstałam z wielkim kłuciem lewej strony brzucha, ale po wypróżnieniu ustało, teraz tylko pobolewa pod żebrem, jak juz mam tego dość, bo nie wiem bo to jest, ale mnie wnerwia ten ból mimo, ze nie jest aż taki mocny ,
nie będę więcej smęcić o tym bólu

,
Monika trochę masz czekania na te wyniki, ja bym chyba zwariowała, no ale oby wyszedł w normie

,
ja jutro wybieram się na badania, ale na razie zrobię morfologię, cukier i mocz,
tibby widzę, że synek zajęty zabawą

a Wy tam w środku czekaliście czy na zewnątrz?
ja może dziś podskoczę do Szymka przedszkola po kwotę do zapłaty i podanie i muszę zobaczyć co tam się dzieję, do już ponad 2tyg. nie chodzi , a w poniedziałek chciałam już go dać,
misia mój mały w ciągu dnia mało się rusza, ale późnym wieczorkiem wariuje na całego