ja dzisiaj na nogach od 6.00 na nowy czas o 5.00
i moje dziecko dopiero teraz zasnelo
cos sobie maly poprzestawial i teraz ma w ciagu dnia dwie drzemki po 1,5-2h
juz nie spi jak wczesniej po 30 min
jak wstanie to zbieram malego i ruszamy na spacerek i mam zamiar dzis duuuzo czasu spedzic na powietrzu bo u nas 17st w cieniu
no wreszcieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
M pojechal do pracy wiec niedziele dzis spedzimy sami z Szymulkiem
a od jutra mam urlop 2 tyg. wiec mam nadzieje ze bede miala wiecej czasu dla was
siostra jeszcze dzisiaj ma do mnie zadzwonic to mi powie jak ona to przemyslala
ale raczej nie sadze ze zrezygnuje z wyjazdu
zakochala sie szalona i tyle
juz nawet mialam takie mysli zeby przebukowac te bilety na wrzesien, bo do sierpnia mam umowe i jakby mi ja przedluzyli to poszlabym gdzies w polowie wrzesnia na wychowawczy i wtedy moglibysmy jechac do UK, ale M mnie namawia zebysmy jechali teraz sprobowac....hmmmm i teraz juz nie wiem czy mam sie zwalniac z pracy czy wziasc sobie wychowawczy na 2 mies. a pozniej jak nam sie uda to sie zwolnic, no ale z drugiej strony to jak sie zwolnie jak mnie tutaj nie bedzie? chyba jednak trzeba by bylo postanowic cos od razu...
dobra juz nie smece, dzisiaj bede rozmawiac na ten temat z moja mama wiec jej sie bede zalila ile wlezie
NO TO KOCHANE ZYCZE MILEJ NIEDZIELKI
[ Dodano: 2008-03-30, 10:28 ]
lalkanie obwiniaj sie kochana, przeciez wiadomo ze nie zrobilas to celowo, nasze dzieciaczki teraz zaczynaja byc bardziej ruchliwe i musimy je bardziej pilnowac, ale czasem sie zdarzy ze po prostu cos nam umknie...jestes najlepsza na swiecie mama dla Hanusi i nie zadreczaj sie
Dzis moje dziewczynki sa identycznie ubrane: obie maja rozowe bluzeczki, biale rajtuzki i dzinsowe krotkie spodniczki. Chyba im fotke pstrykne
no i gdzie ta fotka???
eska brawo dla Olusia za przespaną nocke

moj niestety sie budzi w nocy wiec daje mu herbatke do picia i spi dalej
Jutro idziemy na szczepienie to sie dowiem co i jak, bo ta masc co na poczatku byla taka rewelacyjna przestala nam pomogac
i jak po wizycie?? nic nie napisalas co lekarz powiedzial na skore Jasia/?
no mamuśka brawa za ten schemat żywienia, super to sobie wymyslilas
ja chcialam ostatnio na zakupkach kupic Szymonowi kaszke przenna ale wszystkie sa na mleku modyfikowanym...a ja mu daje nadal to specjalne mleko pepti wiec nie kupilam tej kaszki
Eve oglądałam własnie fotki Szymka z marca i w szoku byłam jak zobaczyłam go prawie stojącego
no Szymon do stania to pierwszy a jeszcze siedzic sam nie umie cwaniaczek mały..
raczej staram sie go nie stawiac, ale on normalnie tak prostuje na sztywno te nozki ze juz czasami nie moge z nim, no wiec stawiam go i patrze co robi a ten nic po porstu chce stanac i tyle
Kacperek waży 8560 i 70 cm długi
super
kicia, mamo_zuzi wcale sie nie dziwie ze spanikowalyscie ja bym napewno zareagowala tak samo, cale szczescie dzieciaczkom sie nic nie stalo
no musimy strzec te nasze skarby, ale wiem po sobie ze czasem sie pomysli dopiero po fakcie
chyba niedługo nam wątek padnie bo tak mało piszemy
kicia no co ty??? nigdy sie tak nie stanie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ile Wasze dzieciaczki wsuwają mleczka na raz?
Szymon rano dostaje 90ml a przed nocką 120ml
aa i pije mleczko 2 x dziennie ale chyba zwieksze mu to mleko do 4x dziennie/ jak myslicie??
a ona jakoś komentuje swoją decyzję?
no mowi ze nie moze caly czas myslec wiedzienie o kims, sama musimy sobie tez zycie ulozyc
agnieszka no w koncu odpoczniesz od swojego EX
ewasiek Michałek super śmieszek na fotkach, widac ze pogodne dziecko
idziemy do takiej knajpki na disco
jak imprezka sie udała????
aaa fotelik ktory wybralas bardzo fajniutki./
Dominisiu a za co cię znowu ten męzus przeprasza co? Co on znowu nabroił, no i czemu chcesz go zmieniać/????
no wlasnie, za co znow ten bukiet roz??? ja to pewnie bym przyjela bez slowa, bo moj to pewnie by nie wpadl zeby na przeprosiny kwiaty kupowac
mamo_zuzi super ze spodnie w koncu kupione
a to chyba zawsze tak jest ze jak juz sie jedzie na zakupki to kazdy z czyms wraca..heh przynajmnije wszyscy zadowoleni
[ Dodano: 2008-03-30, 10:29 ]
rany, ale mi wyszedl post
tylko nie bijcie za to