mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 mar 2008, 21:49

HEj kobitki,

My to dzis wszystko na opak mielismy. Nie wiem jak sie to stalo ale wstalismy o 11.30, Nel jadla kolo 8.00 i potem usnelismy wszyscy :-D No i sniadanko o 12.00 :-) Potem pojechalismy po te spodnie i grrr :ico_zly: chcialam markowe, mierzylam Diesle, Wrangleery, Levisy, Repleye, no i grrr... :ico_zly: do nonono z nimi!!! Okazuje sie ze teraz produkuje sie spodnie wylacznie w roz. 26\34 :-( Jak slonica sie czulam proszac co rusz o wieksze rozmiary, no nonono blada mowie wam. Nic nie kupilam z tego sortu. Az wpadlam do mojej ukochanej Vero Mody :-D I tam kupilam jeansy :-) Fakt ze moze nie idealnie skorojone z metka, ale ladne i tansze :-) Tak ze starczylo jeszcze na kurteczke biala, taka w fasonie trenczu :-) Nelusia zarobila takiego interaktywnego misia z Fisher Price co spiewa, gada wierszyki, ale sie cieszy jak go maca a ten odpowiada :-)

Eve, kurcze, no wiem ze to Twoja siostra ale ja bym tak nie mogla postapic na jej miejscu :ico_nienie: a wrecz zrobilabym wszystko aby wam pmoc. Ale znam takie sytuacje. JA kiedys tez jeszcze jak mialam ze 23 lata chcialam wyjechac do UK, i poprosilam moja ukochana kuzynke o pomoc, tzn o lokum na jakis poierwszy miesiac to tez sie wypiela na mnie... Szkoda.

Dominika, to sie narobilas. Ja dzis zero sprzatania :ico_wstydzioch: pochlonely nas zakupy, a pewnie sprzatanie bedzie kolo poniedzialku.

Eska, no ja bylam pewna ze masz tez piatki wolne :-) Sorki :ico_sorki: I milej zabawy!!!

Ewasiek, Misiu sliczny!!! I taki duzy sie wydaje :-) Widze ze niania sprawdzila sie?

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

30 mar 2008, 09:55

ja dzisiaj na nogach od 6.00 na nowy czas o 5.00 :ico_zly:
i moje dziecko dopiero teraz zasnelo
cos sobie maly poprzestawial i teraz ma w ciagu dnia dwie drzemki po 1,5-2h :ico_szoking:
juz nie spi jak wczesniej po 30 min
jak wstanie to zbieram malego i ruszamy na spacerek i mam zamiar dzis duuuzo czasu spedzic na powietrzu bo u nas 17st w cieniu :ico_brawa_01:
no wreszcieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
M pojechal do pracy wiec niedziele dzis spedzimy sami z Szymulkiem
a od jutra mam urlop 2 tyg. wiec mam nadzieje ze bede miala wiecej czasu dla was
siostra jeszcze dzisiaj ma do mnie zadzwonic to mi powie jak ona to przemyslala
ale raczej nie sadze ze zrezygnuje z wyjazdu
zakochala sie szalona i tyle :ico_noniewiem:
juz nawet mialam takie mysli zeby przebukowac te bilety na wrzesien, bo do sierpnia mam umowe i jakby mi ja przedluzyli to poszlabym gdzies w polowie wrzesnia na wychowawczy i wtedy moglibysmy jechac do UK, ale M mnie namawia zebysmy jechali teraz sprobowac....hmmmm i teraz juz nie wiem czy mam sie zwalniac z pracy czy wziasc sobie wychowawczy na 2 mies. a pozniej jak nam sie uda to sie zwolnic, no ale z drugiej strony to jak sie zwolnie jak mnie tutaj nie bedzie? chyba jednak trzeba by bylo postanowic cos od razu...
dobra juz nie smece, dzisiaj bede rozmawiac na ten temat z moja mama wiec jej sie bede zalila ile wlezie :-D
NO TO KOCHANE ZYCZE MILEJ NIEDZIELKI

[ Dodano: 2008-03-30, 10:28 ]
lalkanie obwiniaj sie kochana, przeciez wiadomo ze nie zrobilas to celowo, nasze dzieciaczki teraz zaczynaja byc bardziej ruchliwe i musimy je bardziej pilnowac, ale czasem sie zdarzy ze po prostu cos nam umknie...jestes najlepsza na swiecie mama dla Hanusi i nie zadreczaj sie :ico_nienie:
Dzis moje dziewczynki sa identycznie ubrane: obie maja rozowe bluzeczki, biale rajtuzki i dzinsowe krotkie spodniczki. Chyba im fotke pstrykne
no i gdzie ta fotka??? :ico_oczko:

eska brawo dla Olusia za przespaną nocke :ico_brawa_01: moj niestety sie budzi w nocy wiec daje mu herbatke do picia i spi dalej :-D
Jutro idziemy na szczepienie to sie dowiem co i jak, bo ta masc co na poczatku byla taka rewelacyjna przestala nam pomogac
i jak po wizycie?? nic nie napisalas co lekarz powiedzial na skore Jasia/?
no mamuśka brawa za ten schemat żywienia, super to sobie wymyslilas :-D
ja chcialam ostatnio na zakupkach kupic Szymonowi kaszke przenna ale wszystkie sa na mleku modyfikowanym...a ja mu daje nadal to specjalne mleko pepti wiec nie kupilam tej kaszki :ico_placzek:
Eve oglądałam własnie fotki Szymka z marca i w szoku byłam jak zobaczyłam go prawie stojącego
no Szymon do stania to pierwszy a jeszcze siedzic sam nie umie cwaniaczek mały..
raczej staram sie go nie stawiac, ale on normalnie tak prostuje na sztywno te nozki ze juz czasami nie moge z nim, no wiec stawiam go i patrze co robi a ten nic po porstu chce stanac i tyle :ico_olaboga:
Kacperek waży 8560 i 70 cm długi
super :ico_brawa_01:

kicia, mamo_zuzi wcale sie nie dziwie ze spanikowalyscie ja bym napewno zareagowala tak samo, cale szczescie dzieciaczkom sie nic nie stalo :ico_sorki:
no musimy strzec te nasze skarby, ale wiem po sobie ze czasem sie pomysli dopiero po fakcie :ico_olaboga:
chyba niedługo nam wątek padnie bo tak mało piszemy
kicia no co ty??? nigdy sie tak nie stanie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ile Wasze dzieciaczki wsuwają mleczka na raz?
Szymon rano dostaje 90ml a przed nocką 120ml
aa i pije mleczko 2 x dziennie ale chyba zwieksze mu to mleko do 4x dziennie/ jak myslicie??
a ona jakoś komentuje swoją decyzję?
no mowi ze nie moze caly czas myslec wiedzienie o kims, sama musimy sobie tez zycie ulozyc

agnieszka no w koncu odpoczniesz od swojego EX :ico_brawa_01:

ewasiek Michałek super śmieszek na fotkach, widac ze pogodne dziecko :ico_haha_01:
idziemy do takiej knajpki na disco
jak imprezka sie udała????
aaa fotelik ktory wybralas bardzo fajniutki./
Dominisiu a za co cię znowu ten męzus przeprasza co? Co on znowu nabroił, no i czemu chcesz go zmieniać/????
no wlasnie, za co znow ten bukiet roz??? ja to pewnie bym przyjela bez slowa, bo moj to pewnie by nie wpadl zeby na przeprosiny kwiaty kupowac :ico_oczko:

mamo_zuzi super ze spodnie w koncu kupione :ico_brawa_01:
a to chyba zawsze tak jest ze jak juz sie jedzie na zakupki to kazdy z czyms wraca..heh przynajmnije wszyscy zadowoleni :-D

[ Dodano: 2008-03-30, 10:29 ]
rany, ale mi wyszedl post
tylko nie bijcie za to :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

30 mar 2008, 10:57

ja dzisiaj na nogach od 6.00 na nowy czas o 5.00
Kochana ale nam czas przesuwali do przodu a nie do tylu! Wiec szymonek wstal o 7 :-D No chyba ze chcialas napsac ze wstal o 5 czyli na nowy czas o 6 :-D

A Jasiu dalej spi... jak mi sie chce spac to wstaje przed 9, a dzisiaj rano obudzil mnie telefon od wujka, ze stoi przed drzwiami, bo ma dla mnie paczke z Polski wiec sila rzeczy musialam wstac. Mam juz krzeselko i wyglada duzo lepiej niz na zdjeciu tak wiec jestem zadowolona chociaz juz jeden minusik znalazlam, tacka sie nie zdejmuje :ico_zly: Ale jak dla mnie to nie jest znowu ogromna wada! Wieczorkiem wrzuce foteczke.

Na 13 jedziemy do kosciolka a potem na kawke do znajomych wiec wpadne dopiero pod wieczor.

Mamo Zuzi ciesze sie ze zakupki udane... Wiesz ja tez mam pecha do markowych spodni... Raz w PL kupilam sobie z Big Stara, one maja taka skorzana metke na tyle i po jednym praniu dookola tej metki zrobila sie taka paskudna brazow-pomaranczowo-czerwona plama, a tez dalam za nie dwie stowy :ico_zly: No i z rozmiarami niestety tez mam problem... Rozumiem-ja, ale Ty?? Przeciez w wyborach miss moglabys startowac ze swoja figurka! Jak twierdzisz ze nie ma dla Ciebie rozmiaru to chyba te gacie na jakies kosciotrupy musza produkowac! Ale ciesze sie ze wkoncu cos znalazlas!
i jak po wizycie?? nic nie napisalas co lekarz powiedzial na skore Jasia
W sumie nic nowego, stwierdzila ze moge sprobowac z mlekiem dla alergikow, ale jak nie bedzie poprawy to zeby wrocic do tego co daje teraz. No i powiedziala ze jak bedzie wiekszy to zrobimy mu testy na alergie ale na razie jest za malutki... No i najsmieszniejsze jak zaczela mu sprawdzac czy wszystko ok z jaderkami to Jasiek zaczal sie chichrac, nie wiem, chyba go to laskotalo :-D
no wlasnie, za co znow ten bukiet roz???
Za jego glupote :-D Wczoraj wymienilam mu siedem punktow ktore nie podobaja sie mi w naszych wzajemnych relacjach. Najwazniejsze ze zrobilismy chociaz jeden krok naprzod zeby ocieplic nasze stosunki i rano sie potulilismy i jest juz troszke lepiej :-D
aa i pije mleczko 2 x dziennie
Ja nie pamietam juz kiedy Jasiu tyle jadl :-D Ale jezeli mu to wystarcza to ok. Chociaz 7 miesieczne dzieciaczki powinny jesc ok.180 ml. Samego mleczka Jasiu juz nie pije, zageszczam mu je i butle tez ma 2 razy dziennie. Bo pozostale dwa mleczne posilki to juz lyzeczka podaje. Zreszta ostatnio jak mu nie zagescilam mleczka to przez godzine co po chwilke mi ulewal.
tylko nie bijcie za to
No wez przestan! Bo dostaniesz lanie za wypisywanie glupot, kazda chyba lubi czytac dlugasne posty bo z pisaniem to jest chyba gorzej! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2008, 11:22

Witam!
Cały czas mam do zrobienia :ico_olaboga: Jakoś nie potrafię się zorganizować :ico_olaboga:
Zuzia też ostatnio śpi w dzień dwa razy. A z tej nakładki na butelkę-niekapka pić nie chce. No to jej na razie daruję i nie będę jej podawać. Tak sobie myślę,że na wszystko przyjdzie czas. Przecież każda z nas na pewno inaczej się rozwijała, a przecież wszystkie ładnie siedzimy i pijemy z kubeczków, prawda? :-D

Wybieramy się na spacerek jak Zuzinka wstanie i zje obiadeczek.

eve81, ciekawe co Ci siostra dziś powie. Ja to bym się bała jechać, ale ja Ci już pisałam,że nawet w tej wcześniejszej sytuacji miałabym obawy. Ale widać,że Twój mąż zaradny to na pewno nie zginiecie i dacie radę. I macie się,gdzie zatrzymać, a to bardzo dużo.

eSKa
4000 - letni staruszek

30 mar 2008, 11:30

hej, jestem i najwazniejsze ze wyspana :ico_brawa_01:
Olek juz chyba na dobre zrezygnował z "nocnego" jedzenia :ico_brawa_01:
Dzis spal od 19.30- 8.00(na stary czas) czyli do 9.00 na nowy w nocy byla tylko jedna pobudka na podanie smoczusia, no bardzo podoba mi sie takie spanie hehe.Imprezka udana , posiedzielismy , pogadali i oczywiscie potanczylam , wrocilismy o 1.30 Było super.
ja danonków nie daje
ja też nie, słyszałam że danonki są dla starszych dzieci bo na mleku krowim, ja czasem daje chrupki kukurydziane te dlugie i biszkopciki ale to zdarzylo sie chyba ze 2 razy.
eve81 napisał/a:
aa i pije mleczko 2 x dziennie

Ja nie pamietam juz kiedy Jasiu tyle jadl Ale jezeli mu to wystarcza to ok. Chociaz 7 miesieczne dzieciaczki powinny jesc ok.180 ml. Samego mleczka Jasiu juz nie pije, zageszczam mu je i butle tez ma 2 razy dziennie. Bo pozostale dwa mleczne posilki to juz lyzeczka podaje.
Olek dalej ciągnie 210 czasem 180 i samo mleko pije rano i wieczorem a w międzyczasie obiadek potem kaszka i deserek.
W sumie wychodzi ok 5 posiłków czasem tylko 4 w zależnosci od dnia.
Zupki gotuje sama bo kupowanych słoiczków na jedno posiedzenie musiałoby być 2 wiec na tydzien wyszloby 14 słoiczków :ico_szoking: Swojska zupka taniej wychodzi :ico_oczko:

c.d.n tylko poczytam co tam jeszcze pisalyscie

[ Dodano: 2008-03-30, 11:40 ]
Na 13 jedziemy do kosciolka
Olek wczoraj też spisał sie na medal byla to dopiero jego trzecia wizyta w kościele, zawsze zostawiamy go z moją mamą, a wczoraj mama szla z nami wiec trzeba bylo go zabrać ale byl grzeczniutk i pół mszy przespał.
zaczela mu sprawdzac czy wszystko ok z jaderkami to Jasiek zaczal sie chichrac,
:-D :-D :-D :-D no prosze tyypowy facet pewnie mu sie podobało :ico_oczko:
mam zamiar dzis duuuzo czasu spedzic na powietrzu bo u nas 17st w cieniu
Olek też juz spaceruje z babcią po podwórku , pogoda faktycznie rewelka, chcialam po obiedzie tez wyjechac gdzies na spacerek ale nie wiem na którą wyjdzie mi ten obiad bo jak na razie mieso rozmrażam :-D

Mamo zuzi fajnie że zakupki udane, spodnie tańsze ale za to jeszcze na kurteczke się załapałaś, znowu w szafie będzie mniej miejsca :-D

c.d.n

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2008, 11:43

My zastanawiamy się nad takim fotelikiem
http://www.allegro.pl/item334366873_fot ... atisy.html
co prawda mieliśmy od razu kupić taki do 36 kg,ale chyba kupimy do mniejszej wagi. Wczoraj oglądałam go w sklepie i jest całkiem fajny. Facet polecał mi jeszcze jeden taki do 25, ale nie mogę go znaleźć na allegro, bo zapomniałam jak się nazywa, baby coś tam, pierwszy raz słyszałam nazwę.

No, my też danonków nie jemy, z tego powodu, co eSKa pisze.

Ja to dopiero raz ugotowałam Zuzi zupkę :ico_wstydzioch: Ale zbieram się,żeby to robić, bo faktycznie ceny tych słoiczków dużych to ok. 4 zł albo i więcej (chociaż ja kupiłam 3 w cenie 2 za 7, 39, ale tylko jeden smak był).
Zuzia cycka dostaje rano, ale starcza jej to na godzinkę, półtora, potem butla 180, obiadek, potem butla z kaszką i owockami (bo same owocki dalej nie są za dobre), potem butla 180 (albo i nie, zależy jak czasowo wyjdzie) i cyckanie wieczorem.
Już się oswoiłam z myślą,że koniec karmienia piersią i myślę,że ten tydzień będzie ostatni.

eSKa
4000 - letni staruszek

30 mar 2008, 11:45

Najwazniejsze ze zrobilismy chociaz jeden krok naprzod zeby ocieplic nasze stosunki i rano sie potulilismy i jest juz troszke lepiej
No pięknie , pięknie :ico_brawa_01: Tylko tak dalej.
eve81, ciekawe co Ci siostra dziś powie. Ja to bym się bała jechać,
No też jestem ciekawa ale wydaje mi sie ze chyba decyzji co do swojego wyjazdy nie zmieni, ja w tej sytuacji też miałąbym obawy ale jeśli znasz angielski ze cos tam sie dogadasz to spróbuj bo tak bez znajomości to chyba bym sobie całkiem odpusciła, ale ja to straszek jestem i nie lubie zmian :ico_haha_01:
A ty Eve to widać że zaradna kobita jesteś.

[ Dodano: 2008-03-30, 11:50 ]
Już się oswoiłam z myślą,że koniec karmienia piersią i myślę,że ten tydzień będzie ostatni
Kocurka ty sie tym nie przejmuj :ico_nienie: bo przecież i tak długo pociągnęłas z tym cycem.

Eve a jak tam twoje karmienie piersią? bo ja już się pogubiłam, Szymul coś jeszcze pociąga czy nie??

[ Dodano: 2008-03-30, 11:53 ]
Kocura fotelik , suuper , szkoda tylko że nie do 36kg albo chociaż do 25kg bo pewnie bym się zastanawiała :-D

Dobra zmykam robić obiad. Zajrze później papaa

[ Dodano: 2008-03-30, 12:37 ]
Obiad postawiłam , zupka dla Olka też się już gotuje, Dominisia jak zwykle przypomniala mi o mojej stercie prasowania :ico_placzek: ale do tego zmusze sie jutro.
Jutro wzięłam sobie wolne więc od rana mnie tutaj macie :-D tylko że już szlag mnie trafia bo na razie korzystam z roboczego komputerka męża a jutro zostanie mi już tylko nasz stary grat a tam znowu nie szwankuje klawiatura :ico_zly: Więc już dziś ostrzegam ze nie będe mogła używać literki H i robić odstępów między wyrazami bo spacja nie działa :ico_zly: :ico_zly: Więc jutro będę wszystko zlewać w całość :-D COs tam pewnie wymyśle.

Teraz chyba wskocze do łóżka bo jakoś wzięło mnie na spanie :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: poza tym ząb mi tak napiernicza że aż mi w ból głowy przechodzi, wzięłam Ibuprom Max i czekam na efekty :ico_noniewiem:

Olo spi na podwórku a mężuś drepcze przy samochodzie wiec ma na małego oko, ja skorzystam i się zdrzemne o ile uda mi sie zasnąć.

Acha i wczoraj na tej imprezce gadalam z byłą dziewczyną mojego brata, na temat tego nieszczęsnego wojska, ona tam kiedys pracowala i obiecala zadzwonic do babki która zajmuje sie rocznikiem mojego A i wypytac jak sytuacja wygląda.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

30 mar 2008, 17:11

zaczela mu sprawdzac czy wszystko ok z jaderkami to Jasiek zaczal sie chichrac
no prawdziwy facet, ktory nie lubi jak mu sie majstruje tam :ico_oczko: hahaha
rano sie potulilismy i jest juz troszke lepiej
no to wychodzi z tego wniosek ze trzeba czesciej stosowac te forme terapii :-D
Eve a jak tam twoje karmienie piersią? bo ja już się pogubiłam, Szymul coś jeszcze pociąga czy nie??
juz przestalam karmic calkowicie, teraz tylko mleczko modyfikowane, soczki i herbatki :-D a mama w koncu moze jesc wszystko bez ograniczen i skusic sie na malego drineczka bez wyrzutow sumienia :ico_haha_01:
obiecala zadzwonic do babki która zajmuje sie rocznikiem mojego A i wypytac jak sytuacja wygląda.
no to tzrymam kciuki zeby udalo sie zalatwic wszystko pozytywnie :ico_sorki:

noo a jesli chodzi o rozmowe z moja siostra to dzisiaj z nia nie rozmawialam, bylam u moich rodzicow i ona tam dzwonila ale jakos nie chcialo mi sie z nia juz gadac na ten temat wiec nawet nie powiedzialam ze chce sluchawke jak mama skonczy rozmawiac...
ona caly czas trzyma przy swoim ze jedzie i tyle/ i troche jest mi przykro bo powiedziala takie haslo: ze niczego nam nie obiecywala :ico_szoking: / szkoda tylko ze teraz tak jakos bez emocji o tym mowi jak my juz mamy kupione bilety a M sprzedal swoj samochod....hmmm sama nie wiem co mam o tym myslec..wkurzona jestem i tyle bo chyba jak wiedziala wczesniej ze przyjedziemy to powinna to jakos inaczej sobie zaplanowac, wydaje mi sie ze powinna pomyslec o nas a ona teraz jakos chce sie od tego wszystkiego wybronic co wczesniej mowila...zła jestem ze to sie tak pieprzy nam///musze z M jeszcze powaznie porozmawiac, jak dzisiaj do mnie dzwonil to mowil zebysmy sprobowali/ ale teraz mam taka ochote ze zlosci powiedziec mojej siostrze ze rezygnujemy i nie wyjezdzamy bo moze wtedy by sie nad tym zastanowila i postawila na naszym miejscu :ico_noniewiem:
a wogole to ona teraz juz zaczyna gadac ze przeciez jak ona wyjezdzala to tez jej bylo ciezko i musiala wszystko sama i ok, jak to rozumiem ale przeciez jak bylismy u niej to mowila ze nam pomoze i chciala zebysmy przyjechali, mowila ze rodzina najwazniejsza a teraz z tego co mowila mojej mamie rodzina juz jej bokiem wychodzi i ma dosc nianczenia wszystkich /chodzilo jej o mojego brata i jego dziewczyne/ ale pewnie o nas ma takie same zdanie :ico_noniewiem:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

30 mar 2008, 21:07

Ja tylko na chwilke
MISIO MA PIERWSZY ZABEK :ico_brawa_01:
miłej nocki

[ Dodano: 2008-03-30, 21:09 ]
a i jeszcze :ico_tort: i :ico_kawa: bo misio skonczył 7 m-cy

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

30 mar 2008, 21:41

jestem dziewczynki i się witam późno, bo ten mój net :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

MAMOZUZI no EX widział Julcię dwa razy :ico_noniewiem: a z Sądem coś TY blefował :ico_puknij: coś tam do mnie mówi, że jak z wyjazdem Julci do Włoch do niego w wakacje, a ja na to, że nie wiem, z resztą po co mnie pyta skoro złożył pismo o uregulowanie kontaktów,a on nic tylko popatrzył i głowę spuścił :ico_puknij: jak on ma uregulować kontakty skoro córkę dopasowuje do siebie , a nie odwrotnie :ico_noniewiem: no i dokładnie nad ranem w niedzielę wielkanocną miał ten wypadek...bardzo rodzinny....a Nell pije z niekapka? Bo Daruś czasem pociągnie, a tak to się nim bawi, ale czasami mu się uda, daję mu, bo jak się skapnie do końca o co w nim chodzi to będzie już sukces :ico_brawa_01: najważniejsze, że go trzyma jak potrzeba :-D no i oczywiście gratki za zakupy :ico_brawa_01: :ico_oczko:

EVE no i znów potwierdza się powiedzenie, że z rodziną najlepiej na zdjęciu...ok ona miała ciężko , ale nie jechała z dzieckiem, a to zupełnie inna bajka :ico_noniewiem: nie potrafię jej zrozumieć :ico_noniewiem: a masz rację, że Londyn to bardzo drogie miasto, mój W. szuka czegoś poza nim, bo koszty życia w innym mieście są o wiele niższe...aha śliczne zdjęcie Szymonka w podpisie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

DOMINISIA ja pewnie różyczki też bym przyjęła...tylko u mnie takie gesty to się zdarzają....hmmmm....może raz się zdarzyło :ico_oczko: no ale widzicie już znaleźliście sposób by pokonać małżeńskie problemy :ico_brawa_01:

ESKA zazdroszczę Ci, że Oluś postanowił nocki przesypiać :ico_wstydzioch: :-D u nas na pewno będą ząbki szły, bo Darek jest niemożliwy...coś mu nie pasuje od razu ryk i woła mama, mama....

EWASIEK zdjęcia rewelacja, ale z Misia duży chłopczyk :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

KOCURKA no przecież i tak długo Twój cycuś służył Zuzi...

no to po kolei co pamiętam...
my danonków też nie jemy, a kaszkę pszenną tak jak Eve szukałam, ale były tylko mleczno-pszenne, a Daruś też na pepti dalej jedzie to nie kupiłam...
żółtka nie wprowadzałam, bo sobie ubzdurałam, że po 7 miesiącu a nie w siódmym :ico_noniewiem: a u nas jest rano ok 6 pierś,później herbatka i ok 11 kaszka bananowa na gęsto, ok 14 obiad,ok 17 deser i wieczorem 150 ml mleczka z butli...jeszcze w międzyczasie do spania soczek wypije...
dziś jestem z siebie dumna normalnie....wiecie przez tą ostatnią chorobę to tylko moje łóżko widzi, bujanie do snu i pierś jak się zaczyna rozbudzać, a dziś zasnął za każdym razem bez bujania, w łóżeczku i bez piersi....troszkę kosztowało to płaczu, ale nie dam rady tak dłużej, normalnie ręce opadają,a on wiszczy wyciąga rączki do góry z łóżeczka i mamy mamy woła :ico_olaboga:
ja też gotuję sama zupki, ale z kurczaczka i indyka z cielęcinki kupuję, bo ja w tej zakichanej Ustce cielęciny w sklepie dostać nie mogę :ico_puknij: króliczka i jagnięcinkę też kupuję :ico_noniewiem:
Darek to uwielbia jak koło siusiaka mu coś robię :ico_oczko: a dziś wsadził mi język do buzi jak mu dawałam buzi :ico_szoking: oj nie wiem co to dalej będzie :ico_oczko:
pospałam dziś w dzień 3 godziny słuchajcie :ico_szoking: :ico_brawa_01: nie pamiętam kiedy już tak było, ale teraz co tu w nocy robić :ico_noniewiem:
jeszcze zajrzę później, może coś naskrobiecie :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”