Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 12:41

Doris,ale babka...na przyszlosc to Ty juz nie jestes zainteresowana nie?czy tak ciezko bylo zadzwonic wczesniej?tez bylabym wkurzona :ico_zly:
a fiolet chyba kroluje na nogach w tym sezonie :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 13:09

hej!
U mnie nocka znów do bani...ja nie wiem co ona wyprawia...o 1wielki ryk, histeria na cały dom! jakbyśmy mieszkali w bloku to by na nas pewnie wezwał ktoś policję! :-D ale totalnie ją olaliśmy...i po 15minutach cisza...no...ale o 5 już znów...wypiła mleko...spoko, ale jak tylko wychodziłam z pokoju to już lament...chyba źle zrobiłam kilka dni temu, że poszłam z nią spać...ona zaczęła znów wymuszać, moim zdaniem...no, to znaczy jeszcze widzę, że te zęby na dole coś dają popalić...ale ja już nie mogę...J też już zły... :ico_noniewiem:
Doris no to baba ma z deklem! olej ją i szukaj dalej! w takim dużym mieście na pewno znajdziesz jakieś dziecko do opieki! pokazuj też buty! moja tylko będzie miała inne niż fiolet? bo czerwone... a clinique to cholernie droga firma...niestety, ja jako fachowiec niby nie miałam z nimi doczynienia...bo mnie nie stać... :ico_placzek:
Sikorka no, dobrze, że tak się skończyło!!! cmok!
Kamizela on jest bossski!!! hehehe, a jadalne te kredki? :ico_oczko: pięknie...chyba chciał sobie usta wymalować :-D
KUlka no 1dziecko w domu, a TY nie masz na nas czasu???
Ewcik udanego wypoczynku!
Glizdunia wiesz co...te krostki ma od 1tygodnia chyba...najpierw były 2...myślałam, że ją coś w nocy pogryzło...potem zaczęły blednąć, a pojawiły się chyba 2-3 inne...dziś widzę, ża ma za uszkiem wysypkę... :ico_noniewiem: o co chodzi???

byłyśmy na spacerze...młoda zjadła banana, była ze mną w sklepie, no to potem ja musiałam isć na plac zabaw :ico_haha_01: w domu trochę tv, obiad, pobawiła się, mleko i śpi...mam nadzieję, że dziś z 2godziny pośpi, bo jak nie to wstanie o 14 i ni w pipę ni w oko...
na razie, lecę zobaczyć, co trzeba zrobić w domu

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 13:15

Moje dziecko też śpi jupiiii :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Może spowrotem będzie spał w dzień :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 13:19

zborra, no kosmetyki drogie, niestety, ale wydajne. najpierw kupilam mini zestaw za 30zł (zel do gęby, tonik i krem) wystarczylo na rowne 2tygodnie, a potem kupilam juz sobie normalny zestaw za 95zł... i jestem zadowolona

a co do pracy, to bede szukac, aczkolwiek wolałabym gdzieś blisko, bo dojazdy itp odpadają. zobaczymy... a juz mialam nadzieje i bylam happy

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 13:22

i Maya poszla wreszcie spac...dzis jakos jej niespieszno bylo :ico_noniewiem:

Kamizela,ciesze sie z Toba!!!i w nocy lepiej pospi bo az taki zmeczony dniem nie bedzie :-)

Zborra,oj no to moze cos Hania liznela i jej nie podeszlo?bo z czego te krostki,one tak wygladaja jak ta Mayci tylko ze ma tylko 1 i nie znika :ico_noniewiem: ...bleee zawsze cos sie wysra....

u mnie piekne slonko ale czuc jesienia,a dzis na plac uciech hihihi...ciesze sie jak dziecko!! :ico_puknij:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 13:23

dzis na plac uciech hihihi...ciesze sie jak dziecko!!
tez bym sie cieszyla

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 13:24

Glizdunia szkoda że u nas nie ma takiego miejsca - już Widzę Wiktora jak szaleje :ico_oczko:

A dziś od rana to tylko je :ico_brawa_01: Chodzi i tak mlaska ustami i mówi mniam-mniam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 13:29

Obrazek
Obrazek

to Maya z dzis...zabawa misiami ktorych nie widziala dluzszy czas-byly schowane u gory...wiec sa dla niej teraz jak nowe :-D

i jedzenie winogron...nawet nie wiem ile ich zjadla wymuszaczka mala,na tym pojemniczku sie nie skonczylo.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 13:39

Glizdunia jak ona je te winogrona???Całe, ze skórką i pestkami? Ja bałam się dać Wiktorowi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 13:44

Kamizela,wiem ze moze trudno w to uwierzyc ale winogrona angielskie sa inne niz w PL...bez pestek,i z miekka skorka a winogrono jest raczej twarde...sa pyyyyszne i nie dziwie jej sie ze tak je uwielbia...je je w calosci...tu wszyscy tak dzieciom podaja,bez obaw raczej...ja sie tylko boje o ilosc :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”