elibell
4000 - letni staruszek

25 lip 2011, 22:47

szkieletorek, a co do skurczy w łydkach bo to ty pisałaś nie??? czy znów pomyliłam???
Potas jest potrzebny, pij dużo soków pomidorowych:):):) Mi pomagają:)

i co do kuzynki to tak jest w UK, jak poród przebiegał prawidłowo i bez komplikacji i matka i dziecko czują sie dobrze to do domku się idzie, a położna jutro zawita i zoabaczy jak tam u nich:) ja chciałabym własnie rano urodzić by wieczorem być już z Elizką i maluszkiem i Marcinem w domku:):):)

[ Dodano: 26-07-2011, 06:34 ]
Doberek:) Wpadam życzyć Wam udanego dzionka, ja nie wyspana oczy mi się same kleją, oj będzie cieżki dzień w pracy, padne tam chyba dziś. Jeszcze pogoda angielska deszczowo i ponuro.

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

26 lip 2011, 07:55

Dzień dobry :ico_ciezarowka:

kwiatunio, jak masz możliwość, to faktycznie skonsultuj się z innym lekarzem :ico_sorki:

Kocura Bura, fajnie, że jesteś zadowolona z gina :-D no i ładnie już Twój Synuś waży :ico_brawa_01: No i nie zazdroszczę awarii tv, choć u nas pewnie i tak by to nie była tragedia, bo TV stoi by stał :ico_oczko:
ja chciałabym własnie rano urodzić by wieczorem być już z Elizką i maluszkiem i Marcinem w domku:):):)
trzymam kciuki by tak było :-D

My dziś jedziemy do mamy na imieniny, tylko ta pogoda taka niemrawa...

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lip 2011, 07:55

elibell, ja mam wszytsko pospisywane, napisałam maila do niego że jeśli ze mna sie nie skontaktuje w przyszły poniedziałek wysyłam do niego wezwanie do zapłaty /zwrot pieniędzy + odsetki ustawowe/ jeśli nadal będzie brak odpowiedzi skieruje sprawe do sądu, pierwsze oczywiście jeszcze do allegro naszkrobie list.

A u nas nadal deszczowo i ponuro tylko spanie cały czas łamie w taka pogodę.

Stawiam oczywiście za okrągłą rocznice Oliwki 30 tydzień pięknego :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

W sobotę lecę na badania z M. morfologia krwi, grupa krwi i mocz. zobaczymy jak tam moja anemia :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2011, 09:18

hej brzuchatki :ico_ciezarowka:

ja właśnie wczoraj wyszkrobałam maila do sprzedawcy że ma wysłać łózeczko drugi raz bo za pewne tego nie zrobił jeszcze skoro nawet nie chce podac telefonu do firmy przewozowej i numeru paczki
jeszcze odpowiedzi nie mam, ale za chwilkę tam zadzwonie i bede dzwonic co godzine czy paczka została nadana, jeśli nie wyślą jej dziś to wysmaruje im komentarz na tyle literek ile można tylko wklikać :-D kase i tak musi zwrócic bo płaciłam przez allegro wieć dowód wpłaty mam

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2011, 09:23

witam :ico_kawa:

ja wcinam śniadanie dziś płatki z jogurtem :ico_noniewiem: muszę jechać do Śremu do tłumacza przysięgłego i zostawić dokumenty od motoru (wczoraj kupiliśmy) :ico_sorki: pranko się pierze, później dokończę resztę prania do dzidziusia :ico_oczko:
A jak tam Twoje cukry?
całkiem nieźle, nawet nie muszę specjalnie diety trzymać bo są dobre ale chleba nie jem bo wtedy mam prawie 200 :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2011, 09:26

Potas jest potrzebny, pij dużo soków pomidorowych:):):) Mi pomagają:)
mi gin przepisał Magnez z wit B6
a z Majką brałam Asmag bo jak mnie skurcz złapał w karku to trzy dni mnie potem bolało
masakra :/

[ Dodano: 26-07-2011, 09:33 ]
kwiatunio, pochwal sie motorkiem :ico_oczko:

ja dziś zabieram sie za segregacje ubranek po Majci
mam całe dwie reklamówki ciuszków w takich neutralnych kolorkach, nawet typowo chłopiecych, bo sie zabezpieczyłam na wypaek pomyłki w usg i nigdy ich Majci nie załozyłam
pożyczałam kolezankom dla ich synków :-D
mam dwa kombinezony jesienne biały i beżowy
no i chce posprzedawać kurteczki po Majci

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2011, 09:41

izuś_85, dla Ciebie to jets foto z neta bo jeszcze nie zrobił A naszym aparatem

Obrazek

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lip 2011, 10:24

A ja postraszyłam sądem, zaraz po tym dostałam telefon i właśnie meble wjechały do mojej mamy do domu :-D ale brutalna ze mnie matka :-D tak się przejechałam po nich że mam upust dla swoich nerwów co najmniej na rok :-D

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

26 lip 2011, 10:55

Witam:)
Stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 33 tydz:)

Powiem Wam , że jak tak czytam o tych waszych zakupach to przerażona jestem. Ja się na allegro zaczęłam bawić dopiero niedawno i do tej pory nie trafiłam na żadne niedogodności wszystko sprawnie:)

tak się przejechałam po nich że mam upust dla swoich nerwów co najmniej na rok :-D
mąż będzie zadowolony;p hehe

Jakieś słoneczko u mnie wychodzi:D Może wreszcie jakaś pogoda się zrobi.
Został mi jeszcze jeden kartonik ciuszków dla Malutkiej do wyprania:) Reszta już wyprana, wyprasowana i ułożona do półeczek:D
Za tydzień malujemy pokoik, zwozimy łóżeczko i powoli powoli już tylko czekamy:D:D

[ Dodano: 26-07-2011, 11:01 ]
Stawiam oczywiście za okrągłą rocznice Oliwki 30 tydzień pięknego :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Gratulacje!!:D Jeszcze nie pisałam ale my też wybraliśmy imię Oliwia:D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2011, 11:53

Cześć!

marcz89, izabelllla123, za kolejne tygodnie :ico_brawa_01:
całkiem nieźle, nawet nie muszę specjalnie diety trzymać bo są dobre
no to super :ico_brawa_01: Czyli normalnie masz do 120 po 1 godzinie, a po chlebku aż do 200?! Nawet po grhamie czy razowym?

Strasznie u nas pochmurnie :ico_noniewiem:
Ale ciepło w miarę.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”