A na sklepowe wyprawy to i ja sie nie wybieram - ja wszystko na allegro kupuje

w podpisie tak to właśnie wygląda... ale jak edytuję, to nie ma ani jednej spacji między suwaczkami, więc nawet te trzy powinny być jeden obok drugiego teoretycznie...Martalka, Ty masz chyba za duzy odstep miedzy suwaczkami w podpisie,dlatego 4 nie mozesz dodacCzytalam Twojego posta na innym watku i teraz mi tak do glowy przyszlo
Sprobuj zmiejszyc odstepy,wydaje mi sie,ze suwaczek Milenki jest po kilku enterach jesli wiesz o co mi chodzi
Położna jak zobaczyła, że miałam 3 porody o terminie, silami natury, bez komplikacji, od razu mnie zaczęła namawiać. Potem dodatkowo dzwonily do mnie położne od por. domowych, żebym się u nich zapisała na poródMartalka, wowPorod w domu,szacun
![]()
A na sklepowe wyprawy to i ja sie nie wybieram - ja wszystko na allegro kupujeA gdyby sie okazalo,ze synek,to pewnie po lumkach polatam za ciuszkami dla niego albo kupie jakas pake na allegro
- wiesz,jak sie nic nie dzieje,to jest git,u was chyba i tak lekarza nie ma przy porodzie? i wypuszczaja was szybko? Kto wie,pewnie w takiej sytuacji i ja bym sie zdecydowala,zawsze to lepiej,a nie w szpitalu,gdzie tlumy osob zagladaja miedzy Twoje nogiTeraz wręcz mnie "nękają"
-i juz zaczełam sie bać:0
no już mi się go odechciało, ale teraz już nie ma wyjścia..., na posadzce został beton i pokoje bez drzwibiniu_s, tylko nie szalej z tym remontem
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość