mala urosla 9cm w kilkanascie dni??
No dziwne troszku jak dla mnie.Może ja za którymś razem źle zmierzyli bo to raczej nie realne jest .
Choć może się nie znam.
W każdym razie Spinka fajnie że jesteście już w domku.Całe szczęście że się wszystko dobrze skończyło i niech przygody tego typu was już omijają.
Mnie dzisiaj w nocy goraczka zlapala, chyba od piersi
No być może. Ja miałam tak gdy Lila miała jakieś 2-3 tygodnie .Pierś mnie bolała i miałam objawy jak przy przeziębieniu, do tego lekka gorączka.Ale kazali mi mimo bólu przystawiać często małą i na drugi dzień już nic mi nie było.
dziewczyny !!LALA w szpitalu
Czyli jednak ruszyło .heheh i pełnia była
No to oby ja bardzo nie wymęczyło.
Czekamy na wieści .
poza sutkami bo one obzarte tak bola ze szok
Ojj u mnie po jakoś 4-5 dniach sutki zaczęły boleć. Jednak nie miałam ran ani nie krwawiły.
Ale pierwsze pociągnięcie przy karmieniu ojjj bolało .
Kamila a jak ty??
Mnie też w nocy coś czasem lekko brzuch zabolał ale tak wyrywkowo więc nie zwracałam uwagi na toi za bardzo.
Małgorzatka i Betina dzięki za info odnośnie tego brzucha.Wiem co mnie czeka i jestem spokojniejsza teraz .
Na pewno da się wytrzymać bo skoro damy rade urodzić to to już raczej pryszcz hehe
Ja domek wczoraj wysprzątałam (okien nie chciało mi się jednak myć) teraz załączyłam jedno pranie i zaraz idę się kąpać. Potem obiad dla nas i małej , Lilcia się zdrzemnie i do ginekologa na wizytę.
Potem małe zakupy ale spożywcze tylko bo na ciuszki nie ma kasy w tym miesiącu .Nie wiem jak z tym fryzjerem zrobię i skąd kasę wezmę.
A co do brzuszka to nim skóra wróci na swoje miejsce chyba trzeba troszku czasu. U mnie nie pamiętam ile to trwało ale myślę że koło 2 miesięcy .Jednak tak napięta już nie była jak przed ciążą.Gdybym się wzięła za jakieś ćwiczenia to pewno byłoby idealnie ale ja leniwa .
Betina a jak to jest z tym becikowym ?Bo ja słyszałam że teraz dają już tylko 1000zł a nie 2000. Mąz wczoraj pytał to mu powiedziały że raczej tylko tysiąc będzie.Ale same nie są pewne.