mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2008, 21:47

Dzewczyny ja tylko zameldowac ze jutro wiecej popisze bo dzis znow pol dnia poza domem i padam :-) Do sklikania jutro :-)

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

30 mar 2008, 21:58

EWASIEK DLA MISIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Obrazek

i oczywiście wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: z pierwszy ząbek :-D :-D :-D

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

30 mar 2008, 22:07

Dziękujemy za życzenia Agnieszka :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

30 mar 2008, 22:07

NO to sobie poczytałam :ico_brawa_01:

Eve ja też miałam napisać że świetna fotka w podpisie, Szymon tak słodko się śmieje, boomba.

No a twoja siorka to rzeczywiście chyba nie pomyślała, przecież wy już zaczęliście sie przygotowywać do tego wyjazdu, poza tym na początku będziecie potrzebowali pomocy. A nie mogłaby np odwlec tego swojego wyjazdu do Londynu o jakies dwa miesiące? Wy przyjedziecie, pomoże wam się zaklimatyzować a potem niech sobie jedzie. No ja już sama nie wiem, czasem tak jest że ludzie gadają obiecują a jak przyjdzie co do czego to odwracają sie plecami i już tego nie pamiętają

Ewasiek Gratulacje dla Michalka za pierwszy ząbek no i wszystkiego naj z okazji 7mies.

Agnieszka brawa dla Dariuszka za zasypianie w łózeczku no i dla ciebie za wytrwałość no i że nie zmiękłaś jak płakał, trzeba te nasze dzieciaczki nauczyć troszke samodzielności :ico_oczko: Latwiej teraz niż za jakiś czas, tak mi się przynajmniej wydaje.

A my dzis zamówilismy juz fotelik, teraz nic tyko czekac az przyjdzie no i jeszcze gratis mamy dostać takie autko-pchacz czy popychacz no wiecie o co chodzi, że dziecko siedzi a rodzic pcha :-D

Zmykam spac , do jutra, jak dobrze ze jutro wolne :ico_brawa_01:

Jak o czyms zapomnialam to sorki :ico_sorki: :ico_sorki: może nadrobie jutro

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

30 mar 2008, 22:08

eska też dziękujemy :-D

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

30 mar 2008, 22:19

ewasiek, wszystkiego naj dla Michasia i brawa za pierwszego ząbka :ico_brawa_01: a to co wyszedl mu jeden?? bo ja myslalam ze te dwa na dole to naraz wychodza.//hmmm u mojego Szymona wlasnie wyczulam ze tak jakby jeden sie na razie wyrzynal ale go jeszcze nie widac//

odnosnie wyjazdu to chyba zaryzykujemy i pojedziemy
na razie jestesmy nastawieni 70% na tak i 30% na nie :ico_noniewiem:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

30 mar 2008, 22:27

i na dobranoc kilka zdjatek, sorry ze was tak zameczam zdjecami ale ...musze sie pochwalic misiem :-D

a tak sobie siedze :ico_oczko:
Obrazek

Obrazek

mały kierowca :ico_oczko:
Obrazek

a kuku
Obrazek

[ Dodano: 2008-03-30, 22:28 ]
wyszedł mu narazie jeden, ala szykuje sie juz nastepny, dzieki eve za zyczonka

[ Dodano: 2008-03-31, 07:07 ]
Wstawać !!! :-D

My już na nóżkach, ale jeszcze baraszkujemy na łóżeczku :-D

Zapowiada się piekny dzień, niania mi zachorowała i z misiem będzie na razie teściowa dopóki niania nie wydobrzeje

miłego dnia

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

31 mar 2008, 09:12

ewasiek, super fotki, a nie dałoby sie zeby byly wieksze na forum?? takie male źle sie oglada i nie gadaj bo nie zameczasz nas fotkami :ico_nienie: ja uwielbiam ogladac wasze dzieciaczki :-D

Szymon wstal o 6.00 i oczywiscie nadal w pelni sil nie ma zamiaru spac
teraz siedzi u dziadka i bawi sie klawiaturą :-) chyba maniak komputerowy mi rosnie :-D

dzis znow piekna pogoda wiec idziemy po obiadku na spacerek w trojeczke :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-03-31, 09:16 ]
A nie mogłaby np odwlec tego swojego wyjazdu do Londynu o jakies dwa miesiące? Wy przyjedziecie, pomoże wam się zaklimatyzować a potem niech sobie jedzie
to samo jej mowilismy i nawet moja mama tezo tym wspomniala, ale ona twierdzi ze co to zmieni przeciez moj brat jest na miejscu i wszystko wie gdzie i co jest..no brak mi juz slow zeby to komentowac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

31 mar 2008, 09:42

Ewasiek wszystkiego najlepszego dla Misia za 7 miesięcy i za ząbka :ico_brawa_01:
to samo jej mowilismy i nawet moja mama tezo tym wspomniala, ale ona twierdzi ze co to zmieni przeciez moj brat jest na miejscu i wszystko wie gdzie i co jest..no brak mi juz slow zeby to komentowac :ico_noniewiem:
wiesz nieładnie robi ta twoja siostra,ja bym tak nie mogła,najpierw wam obiecała a teraz co??I nawet nie może poczekać jednego miesiąca,nie rozumiem,chyba ta miłość jej nie ucieknie jak kocha to poczeka.Wiesz ja mam jakieś przeczucie że dacie sobie tam rade jak pojedziecie i bez jej pomocy.

Eve Kacperek pije po 170 mleczka i dodaje mu kleiku ryżowego ,tylko do butli którą daje mu w nocy to nie dodaje kleiku i nasz jadłospis wygląda tak:
8 rano mleczko z kleikiem potem o 11 zupka,o 14 mleczko z kleikiem o 17 bananek albo deserek ale deserku to nie chce coś ostatnio i o 20 kaszka z butli a w nocy to ostatnio pije ok.2.Dzis rano nie chciał wypić mleka,nie wiem czemu :ico_noniewiem: jak wstanie to mu dam bananka i potem zupkę,a kupiłam juz danonki i chyba mu niedam skoro piszecie że niemożna,czytałam na opakowaniu to jest tam twarożek a to chyba daje sie od 9 miesiąca a co tam sama zjem te danonki :-D no i wychodzi u nas 4 posiłki mleczne i ja myślę że to akurat bo nasze dzieci są jeszcze malutkie,potrzebują dużo wapnia.

Zapomniałam napisać wczesniej.Dominisia wiem tyle że Ł jedzie tak na początku maja i a nawet nie wiem do jakiego miasta,pewnie dowiem się jak tam będzie a prace załatwił mu jego najlepszy kumpel i zresztą będą mieszkać razem i jedzie tak na 5 miesięcy i może uda się tak co rok jeździć,praca jest sprawdzona.
cdn.Kacperek wstał.
Ostatnio zmieniony 31 mar 2008, 09:51 przez Kicia10, łącznie zmieniany 1 raz.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 mar 2008, 09:48

Hej dziewczyny,

Na poczatku wielie gratulacje dla Michalka za i zabek i 7 miesiecy!!! :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big: Misiu jest taki slodziutki cukiereczek na zdjatkach :-) :ico_brawa_01:

Eve, a Twoja siostra znala tego kolesia co sie w nim zakochala jak z nia ustalaliscie ze Wam pomoze w styczniu?

Boziu, juz nie pamietam co wczoraj czytalam , walnijcie mnie przez leb na oswiecenie ;-)

Wczoraj bylismy u kuzynki J. ktora urodzila przed 5 tygodniami druga coreczke (jej pierwszy bebis ma roczek ). Bez komentarza :-D Mala jest taki malutki szympansik, nie powiem ze sliczniutka, bo jej siostrzyczka byla naprawde pieknym noworodkiem i teraz mala wypada przy niej slabo :-D Zartuje oczywiscie, jak kazdy maluszek i ona (chyba bedzie Estelle) jest slodka i jak ja trzymalam to az mi sie na serduchu cos robilo. Jeszcze tak nie dawno nasze maluszki takie byly, a teraz tylko jedza i gadaja :-D Bylo nas 7 bab i moj J. Niezle co? W tym 4 male baby wiec rosnie nas niezle pokolenie :-)

Wczoraj wieczorem, a raczej juz w nocy bo kolo 22.00 Nell sie obudzila i gadka w najlepsze , myslalam ze padne :ico_olaboga: dostala wiec ponadprogramowa flache w dziub i spala do 6.00 a potm znow "a ble, ble, ble" :-D Wiec znow dostala flache, oczywoscie wytrabila cale 210 ml i usnela :ico_sorki: do 8.00 :-)
Ja dzis sama w domku i jakos tak dziwnie. Ostatnio moj J. bral kilka dni urlopu macierzynskiego, bo ja na te dni co on bierze zawieszam moj i bylo tak weselej a teraz nie dosc ze deszcze za oknem, cala zmoklam jak Zuzie prowadzilam to jeszcze pusto.

A jutro sie spotykam na kawke z kolezanka ze szkoly ktora pod koniec lutego urodzila Erica :-) Maly jest mieszanka meksykansko - finska. Ciekawe jak to wyszlo w praktyce :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”