dobre ciekawe dla czego ??ja bym musiala siedziec po stronie kurkow od wody to juz nie dla mnie
A ja 4 stycznia To sie jakos da obliczyc ale ja nie umiemDziewczyny a myslicie ze mozna obliczyc jakos date porodu jak sie zna dzien zaplodnienie?????????????Bo ja wiem ze to byl 9.01 ale ile mam do tego dodac
mnie pewnie tez zab mnie pobolewaCzuje,ze mnie przez to cudowna noc czeka
Widzisz,ja w zadna swoja seksowna bielizne nie wchodze,nawet z ponczoszek mi sie uda wylewaja Moj tez by mnie obsmial Ja juz nie mam zamiaru go na sile do wyra ciagnac....Zaraz urodze ,szybko wroce do formy i jak on mnie nie chce to sie zajme moim sasiadem Angolem z doluja oststnio wkroczylam do sypialni w takiej lekko matce nieprzystojacej bieliznie w rytm muzyki-(to mialobyc sexi )to Marcin omal ze smiechu z lozka nie spadl
ale generalnie ja sie niedaje obowiazki Meza musi spelniac
mi nie ja mam wrazenie ze mi ciagle do gory sie unosiA tak wogole to mi sie brzuch obnizyl, a wam??
noi chyba nie myslisz ze ja tak ja specjalnie zakupilam (zapomnialam dodac ze swiatlo bylo przyciemnione )ja w zadna swoja seksowna bielizne nie wchodze,
i nic sie nam nie pochwalisz tymi fotkamiOstatnio M porobil mi sesje ciazowych fotek na pamiatke
tak to prawda, tylko to sa takie bakterie nazywaja sie streptokoki i ja wlasnie teraz mialam je robione i czekam na wyniki, jesli ma sie takie bakterie to od razu po urodzeniu dostaje sie antybiotykno i mnie jedna znajoma nastrazyla ze ona w cizy miala jakiegos paciorkowca czy kurde cos...co jest niebezpieczne dla dziecka jak sie rodzi i ze mam sobie taki test zamowic
dzieki Pati-to dobrze ze sobie jednak zamowilamtak to prawda, tylko to sa takie bakterie nazywaja sie streptokoki i ja wlasnie teraz mialam je robione i czekam na wyniki, jesli ma sie takie bakterie to od razu po urodzeniu dostaje sie antybiotyk
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość