no... już jestem...
U nas był dzisiaj mój tato, Kuba jak zwykle cały dzień nieobecny.
Poszliśmy z tatą nad rzekę-pies się wykąpał i zrobiliśmy kilka zdjęć
Pinko to wymagającego masz teścia
ja dzisiaj zamontowałam moskitierę w oknie, bo wczoraj jak stuknięta godzinę ganiałam po pokoju za komarami, żeby mi dziecka nie pokąsały
Gabik tez ma już dwa zębole, chciałam zdjęcie wstawić na którym je widać, ale internet mi coś szwankuje i bardzo długo się ładuje-na szczęście drugi nie wychodził z takim płaczem jak pierwszy... ale jest go bardzo malutko więc może jeszcze wszystko przed nami
co do zwierzaków to Gabriel bardzo lubi naszego psa, a Puma generalnie uwielbia dzieci i pozwalam jej Gabciocha lizać po kończynkach i po buzi też, chyba, że Gabi nie ma na to ochoty, sadzamy Go Pumie na grzbiecie i prowadzimy-nasza sunia jest wtedy bardzo cierpliwa i w ogóle wybaczam jej wszystko co nam zniszczyła i co jeszcze nam zniszczy, bo jej stosunek do Gabriela i ogólnie do dzieci ją całkowicie rozgrzesza
a jedzenie?
Gabriel już doskonale kojarzy jak to wygląda jak mama je i jest bardzo zainteresowany i jeśli mam jakiegos owocka to zawsze mu daję spróbować-jadł nawet czereśnie-oczywiście tylko troszkę do possania dostał i owoce akurat mu zawsze bardzo smakują
K@tka miło, że zajrzałaś do nas, a Wiktorek ma sliczne niebieskie oczka i takie długaśne super włoski
miałam jeszcze dużo rzeczy napisać... nie pamiętam już teraz
[ Dodano: 2008-06-29, 23:14 ]
fotosik jakiś error miał... jak wam się będzie chciało kliknąć na zdjęcie to się włączy w pełnym rozmiarze i tak widać dwa zębole Gabiego-takie ciemne kreseczki