może mu za ciepło?? mój często marudzi, jak mu jest za gorąco...nogi ciągle do góry unosi, nie wiem czy to przez to płacze,ale raczej nie bo tak często robi, a jak zmieniałam pieluchę to był spokój, założyłam nową i spodenki i znów był płacz

raczej nie, bo w pokoju mamy 23st. mi chłodno, ale ja jestem zmarzluch, teraz wypluł smoka, może zmęczony był bo tylko spał na spacerze, a od 4 to drzemał po kilka min do 7.30, ale jak go tuliłam, lulałam i dałam smoka to krzyczał i płakał niesamowicie, także naprawdę nie mam pojęcia co mu było, teraz śpi a za 20min muszę go obudzić na kąpiel,może mu za ciepło?? mój często marudzi, jak mu jest za gorąco...
noo, jemu to może być za gorącoraczej nie, bo w pokoju mamy 23st. mi chłodno, ale ja jestem zmarzluc
pewnie tak, dzieciaczki lubia kąpieleteraz śpi a za 20min muszę go obudzić na kąpiel,mam nadzieję, że będzie dobrze
hmm, niby nie... mój przeważnie ma body z krótkim, koszulkę bawełnianą i rajstopki, rano mu jeszcze zakładam jakiś lekkie spodenki, zanim nagrzeję trochęw domu nosi body z któtkim rękawem na to body z długim rękawem i półśpiochy, myslisz, że za dużo?
a musisz go budzić? sam się nie budzi w określonych porach?? bo w sumie, jak ma pospać dłużej, to ja bym obudziła i kąpała...czyli obudzić go mogę ??????
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość