Nina moj maly prawie 2tyg przed porodem mial podobno 3,5kg a wazyl 3,4kg jak sie urodzil wiec wiesz, roznie to bywa, jak jestes drobna to maly tez nie powinien byc ogromny
no tak ale u Ciebie nie mierzyli małego na usg, prawda? Wiem, że usg też może się pomylić, ale mimo wszystko mam stracha. Mój brat urodził się lekko ponad 3kg, a moja mama miała bardzo ciężki poród i skończyło się na kleszczach. Ja mam taką samą budowę ciała i nie chcę, żeby się tak skończyło u mnie. Ale na razie daje sobie na luz, bo i tak się wszystko wyjaśni przy porodzie kiedy mnie zmierzą i zobaczą czy dam radę urodzić czy nie

. I tak mam dużo stresów ostatnio, więc tym się nie martwię, bo mam naprawdę fajnego lekarza i wiem, że się o mnie zatroszczy, tym bardziej, że obiecał być przy porodzie (mam do niego dzwonić o każdej porze dnia i nocy

)
A jak sie dzisiaj czujesz? Skurcze masz?
wiesz w sumie od soboty to na okrągło mam skurcze, ale nie są regularne. A jak zaczynają być regularne i mocniej boleć, to biorę nospe i przechodzą, więc cały czas są przepowiadające
Gosia A ... no super miałaś poród, też taki chcę
A mam pytanie dziewczyny czy po porodzie powiększyły się wam jeszcze mocno piersi? Bo kupiłam ostatnio stanik do karmienia, bardzo ładny, ale na rozmiar jaki teraz noszę heh i się zastanawiam czy jednak nie będę potrzebować nowego