Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2011, 13:31

ja też postraszyłam sprzedawce i łózeczka dziś wyjechały drugi raz, niby... bo przecież babka twierdzi zę wysłała je dawno temu :ico_puknij:
wyjechały priorytetem i jutro z rana mają być u mnie
no zobaczymy, i tak im wysmaruje komentarz ze odechce im sie takich gierek :ico_puknij:

kwiatunio, :ico_brawa_01: no cóż za maszyna :ico_oczko: wielki sie wydaje :ico_szoking: ja bym sie na takim nie utrzymała w równowadze :ico_haha_01:

wiecie co nawet wam nie pisałam jeszcze, jak byłam u cioci na pogrzebie wujka to ciotka obdarowała nas za wszystkie czasy, była zauroczona Majką, tym jak gada, jaka grzeczna i pieszczocha, i jak lubi mięsko wsuwać i owocki że nie mogła sie oprzec i kupiła jej mase ciuszków w 5-10-15 :-D 4 bluzeczki, bluze z kapturem i jeansy :ico_oczko: Maluszkowi też kupiłą bodziaczki i bluzeczke :ico_haha_01:
w dodatku dała Majce 100 euro i wielką ciężarówe-wywrotkę do piachu
do dzis w szoku jestem bo nikt nas tak nigdy nie rozpieszczał, wszystko zawsze sami i aż mi głupio było że tyle podarków dostałyśmy :ico_placzek: a ciocia mi powiedziała ze chciała choć troszke Majci zrehabilitowac brak dziadków :ico_placzek: mój zmarły tato to jej brat był...

[ Dodano: 26-07-2011, 13:36 ]
ps a ja dostałam od cioci robota kuchennego, nowego za ponad 400zł :ico_szoking:
właśnie go rozpakowałam :ico_brawa_01: ale jest piekny, ma wszystko co potrzebne w kuchni :ico_brawa_01:
dokładnie ten
Obrazek

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

26 lip 2011, 13:48

izuś_85, no nic tylko się cieszyć:)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2011, 14:02

izuś_85, no nic tylko się cieszyć:)
ciesze sie bardzo :ico_brawa_01:

posegregowałam ciuszki po Majce :-D
bilans wychodzi taki ze mam 4 siaty ciuszków chłopiecych i neutralnych :ico_brawa_01:
mase body, śpioszków, pajacyków :-D białych i kolorowych bez różu :ico_oczko:
jeszcze kolezanka ma odłozone dla mnie perełki po swoich synusiach :ico_brawa_01:
no i jak wyprzedam ciuszki po majkowe to kupie małemu coś jeszcze :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lip 2011, 14:11

Stawiam za 33 tydz:)
gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 26-07-2011, 16:31 ]
izuś_85, mam nadzieję że wyjaśni się wszystko z tymi łóżeczkami, bo to jakaś paranoja jest.

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

26 lip 2011, 16:44

szkieletorek, a co do skurczy w łydkach bo to ty pisałaś nie??? czy znów pomyliłam???
Potas jest potrzebny, pij dużo soków pomidorowych:):):) Mi pomagają:)
Tak ja pisałam o skurczach . Dzięki tylko że ja kurcze nie lubię soków pomidorowych.
Potas jest potrzebny, pij dużo soków pomidorowych:):):) Mi pomagają:)
mi gin przepisał Magnez z wit B6
a z Majką brałam Asmag bo jak mnie skurcz złapał w karku to trzy dni mnie potem bolało
masakra :/
Ja cały czas brałam Asmag ale teraz dostałam inny jakiś mocniejszy.No i troszkę wyniki miałam niższe dlatego kazał mocniejsze brać.

Dobrze zrobiłyście dziewczyny że postraszyłyście tych gości.Jak tak mozna,.Ja tego nie rozumiem.

Ja dziś dostałam łóżeczko. Na razie w pudle stoi bo sama nie skręcę a P w pracy.Jutro pewno mi skręci bo chce sprawdzić czy się wszystko zgadza z opisem.

[ Dodano: 26-07-2011, 16:47 ]
Ja do domu właśnie przyjechałam.
Cisza straszna bo mama , siostra i szwagier przyszły pojechali na zakupy do galerii.
Tato w pracy i P mój też.
Mam w planach szybciutko sobie uprzątnąć , odkurzyć i mieć labę. Wezmę kąpiel i będę się byczyć na całego.

karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

26 lip 2011, 19:41

witam cieżaróweczki :ico_ciezarowka: :-D ,przyszłam zobaczyć jak tam wasze brzuszki i zdrówka :-D

U nas tak sobie,czasem mam lenia że pupska ruszyć mi się nie chce a czasem na dupsku usiąść nie mogę :-D

Także mam skurcze łydek od paru dni,do tego ból rąk ,wiec od dwóch dni jestem spowrotem na witaminach także zobaczymy efekty.Malutka ruchliwa,kopie jak szalona ,najbardziej po słodyczach i owockach.

Miłego wieczorka :-)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2011, 21:08

izuś_85, tylko się cieszyć z prezentów! Widać cioci to frajdę sprawia, jakby nie chciała to by Was nie obdarowała :-)
A robocik pierwsza klasa, przyda Ci się na bank :ico_brawa_01:

A u nas się okazało,że mamy sąsiada speca od tv i nawet pracuje w takim punkcie napraw. M. był u niego i zaraz przyszli razem. Wg niego nie jest tak źle z naszym telewizorkiem. Jutro przyjdzie i weźmie go do pracy i popatrzy :ico_brawa_01:

Aaaa... przyszedł wózio i fotelik- piękne :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

27 lip 2011, 07:30

Hejka :ico_ciezarowka:

U nas zapowiada się zmiana pogody na lepsze :-)

izabelllla123, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny tydzień :-D jeszcze tylko 10 :-)

izuś_85, fajnie, że masz już tyle ubranek, ja ciągle nie wiem na czym stoję, bo jeszcze nie przebrałam tych po Wice, ale z tego co kojarzę, to większość tych małych 0-3 mam właśnie w neutralnych kolorkach, a i później Wiki miała trochę ciuszków po kuzynach. Trzymam kciuki by dziś łóżka doszły :ico_sorki: Fajnie, że ciocia tak Was obdarowała :-D

kwiatunio, fajny motorek :ico_brawa_01:

marcz89, :ico_brawa_01: za 33 tc
będę się byczyć na całego
he he, korzystaj póki możesz :-D

Dziewczyny, nie zazdroszczę Wam tych skurczów :ico_olaboga:

To na naszym wątku będą 3 Oliwki :-D izabelllli123, marcz89 i kariny22 :-D

Kocura Bura, trzymam kciuki by udało się naprawić TV :ico_sorki: super, że już masz wózek i fotelik :ico_brawa_01:

Ja chyba dziś pojadę przebrać ubranka po Wice, bo jak tak czytam, że Wy już tyle macie przygotowane, to się nerwowa robię :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2011, 09:00

Dzień dobry :-)
U nas zapowiada się zmiana pogody na lepsze
uuuu :ico_placzek: u mnie to chyba gorzej niz wczoraj.
Wpadam w panikę lekką, bo nic nie mam poprane :ico_szoking:

Nie mam pomysłu, co by tu dziś...
Nie śpimy od 2 godzin.
Sąsiad wziął telewizorek :ico_brawa_01:

elibell
4000 - letni staruszek

27 lip 2011, 09:33

izabelllla123, za kolejny tydzień
marcz89, za 33 tc
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ode mnie bo nie wiem czy wczoraj pisałam:)

ale jestem znów niewyspana i zła i nerwowa z tego tytułu, mała tylko mnie widzi to zaczyna jakieś fochy i wymuszanie płaczem, boszeee co z tym moim dzieckiem, chyba z równowagi chce mnie wyprowadzic :ico_zly:

Skręcilismy kołyskę wczoraj, ale jeszcze nie ubieram, nie ma sensu, ale w szafkach poukładam sobie dziś z ciuszkami dla dziecka i kosmetyki dziecięce, no i do szpitala zacznę torbę pakować:)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”