to jednak coś dostałaśZ nestle dostałam 2 saszetki kaszki z lipą (uczula małego) i kupony do rossmanna. Przyszło z bebilonu-próbki mleka i 2x z hippa-też mleko.
sam sobie przypomniał i zrobił zakupki ale jutro rano chyba pójdę z dziećmi bo coś na obiad muszę zrobić,myślę nad gołąbkami albo zupka ze słodkiej kapustyzadzwoń i mu przypomnij
ja bym w takim razie wolała żeby na weekend nie przyjeżdżał tylko szybciej skończyłjak przyjedzie na weekend to pewnie cały przyszły tydzień jeszcze im zejdzie, a jak nie przyjadą, to może w środę by wracali.
ma chłopak rację,co będzie przesypiał spacer jak może tyle ciekawych rzeczy obejrzećna spacerze nie spał wcale, ostatnio właśnie nie chce spać za bardzo na dworze a jeśli już to 30min, ciekawi go wszystko dookoła, rozgląda się na wszystkie strony, a najbardziej podobają mu się liście na drzewach
Milenka mnie zszokowała teraz
jadła po 16 mleko jak wstała,i jak o 19 zaczęła marudzić do spania to zrobiłam jej kaszkę mannę i tylko 150 ml,bo jak robiłam 200 to i tak góra 130 zjadała a tu zjadła te 150 kaszy i jeszcze 60 MM musiałam jej dać bo głodna była teraz w łóżeczku już i śpi
[ Dodano: 16-11-2011, 19:50 ]
w końcu też @ zawitała dzisiaj i zaczynam przygodę z plastrami oby bez żadnych wpadek i zero stresu teraz