Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lis 2009, 11:51

Witam
Ja dosłownie na sekundkę.Chciałam poinformować,że mam problemy z netem.Dopóki nie naprawimy usterki to mogę mieć problemy z odwiedzaniem Was na forum.Nie wiem ile to potrwa,oby jak najkrócej :ico_sorki: Gdyby zadziało się coś istotnego to powiadomię Rybkę.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 lis 2009, 12:09

witam świątecznie,

Ja też na chwilkę się przywitać :-) Mąż dziś ma wolne więc pewnie przy kompie zalegnie na dobre :ico_olaboga: jutro zresztą też ale wejdę na net po badaniu usg (mam o 14) i powiadomię co i jak.

geheimnis, oby ta naprawa trwała chwilkę :ico_sorki:
Helen dobrze że się nie przejmujesz zbytnio tymi rozstępami :-) masz rację dzidzi zdrowie najważniejsze :-) ja mam celulit wstrętny, ktorstki z buzi mi zniknęły ale miałam koszmarne :ico_zly: no i waże już 74 kg z 55 :ico_szoking:
swego czasu było mi przykro ale olałam to :-) i tak nie mam na to większego wpływu :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 lis 2009, 12:19

witam swiatecznie :-D

Leona - milej nauki :ico_sorki:

My pewnie codziennie bedziemy kapac,jakos tak dziwnie 2 razy w tygodniu,widac co kraj to obyczaj.Moj maluch duzo ulewal,wiec ta kapiel byla potrzebna,maly klusek mial pelno mleczka miedzy faldkami :ico_oczko:

geheimnis, oby szybko naprawili,jak cos,to bedziemy w kontakcie :-D
witam świątecznie,
- widze,ze witamy sie dzis tak samo :ico_szoking: :-D
i powiadomię co i jak.
- czekamy :ico_sorki:
i tak nie mam na to większego wpływu :-)
szybko zgubisz :ico_brawa_01:

U nas leniwie dzien plynie,maz po nocce ale spac nie poszedl,kosciol zaliczyl o 7 rano,na obiadek planuje lasanie,i moze cos upieke,bo jakos mam ochote na szarlotke :ico_wstydzioch:

Mam zamiar dzis poprasowac,to co wyschlo od wczoraj i juz nastepna partia wyprana czeka na powieszenie.Moze wstawie dzis tez trzecia i ostatnia,tylko nie wiem czy mi miejsca wystarczy na suszarce :ico_szoking:

lilo

11 lis 2009, 12:54

Hej!

My leniuchujemy w trójkę - znaczy czwórkę :ico_oczko: Trochę posprzątałam, wstawiłam pranie i ogólnie mam lenia ale co tam - należy mi się jako pracującej mamie w ciąży :ico_oczko: Zwłaszcza że wyspana nie jestem bo Piotruś źle spał, strasznie się kręcił, gadał przez sen, budził się, wołał mnie, dziwne to bo on raczej sypia super.
na obiadek planuje lasanie
U mnie też dziś kuchnia włoska - pizza :-D W dodatku z dostawą do domu :ico_oczko: Strasznie nam się zachciało :ico_oczko:

Kurka wodna, ja muszę przemyśleć swoje przygotowania bo chyba najbardziej w lesie jestem. U was wózki, pranie, torby do szpitala - a ja???? :ico_olaboga: Muszę się sprężyć z tą szafą chyba bo inaczej to ciuszków nie będę miała gdzie układać :ico_oczko:

Rozstępy mam na razie jeszcze po pierwszej ciąży, fajnie by było jakby tak zostało. Akurat są na dole brzucha, nie przeszkadzają mi. No ale się zobaczy, jak będą kolejne to trudno.
Co do piersi - Helen, to staraj się dbać o nie po prostu - ja myślałam że będzie gorzej wyglądać po ciąży i karmieniu a nie jest źle :ico_oczko: Za to pewnie będzie gorzej po powtórce z rozrywki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2009, 15:44

dzien dobry :-) zdazylam wrocic ze szkoly i zjesc musli :-)
Gdyby zadziało się coś istotnego to powiadomię Rybkę.
mam nadzieje, ze jednak szybko znikna problemy z netem i bedziesz nas osobiscie o wszyskim informowac :ico_oczko:
anusiek, pewnie jestes wlasnie u lekarza - czekamy na wiesci :ico_sorki:
My pewnie codziennie bedziemy kapac,jakos tak dziwnie 2 razy w tygodniu,widac co kraj to obyczaj.
u mnie w szpitalu kapalo sie maluszki co 3 dzien, a w szpitalu, w ktorym pracowala szwagierka-codziennie, wiec nie tylko co kraj, ale nawet co szpital to obyczaj :-)
Co do piersi - Helen, to staraj się dbać o nie po prostu
to chyba nie takie latwe... najwazniejszy jest niby dobrze dopasowany stanik, mozna tez kremowac i masowac, ale ostatecznie to i tak takiego duzego wplywu sie nie ma... wolalabym miec miseczke a albo b, wtedy latwiej nad piersiami zapanowac...
wypije sobie goraca herbatke i trzeba bedzie sie brac za zadania, a do tego jutro kolejny sprawdzian... czasem mi sie odechciewa :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2009-11-11, 14:51 ]
skoro juz swieto, to wypadaloby ciastem poczestowac - stawiam za skonczony 31 tc. :-D
Obrazek

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2009, 16:12

stawiam za skonczony 31 tc.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja muszę przemyśleć swoje przygotowania bo chyba najbardziej w lesie jestem. U was wózki, pranie, torby do szpitala - a ja????
ja poza tym ze mam wiekszosc zakupow zrobionych to jeszcze nic nie robie :ico_oczko: pranie pod koniec miesiaca moze zaczne
no i jeszcze nie wiem kiedy zakupy z PL dojada :ico_oczko:
takze nie jestes w tyle :ico_oczko:

tak wogole witam po szkole

ja dzisiaj na obiad mam zupke chinska :ico_haha_01:

pogoda sie popsula, musialam wyciagnac zimowa kurtke, na szczescie jeszcze sie dopiela :ico_sorki: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2009, 16:30

ja dzisiaj na obiad mam zupke chinska
tez niezle, ja mialam musli z jogurtem :ico_oczko:

musze wziac sie w koncu za zadania do szkoly, bo nie wyrobie...

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2009, 16:36

tez niezle, ja mialam musli z jogurtem
to przez meza, bo wczoraj powiedzial ze moge nie robic obiadu bo on ma ochote na chinska, to mnie tez naszla ochota i obiad z glowy :ico_oczko:
musze wziac sie w koncu za zadania do szkoly, bo nie wyrobie...
a ja dzisiaj z jednego przedmiotu komputerowego oddalam wszystkie zadania bo koniec semestru sie zbliza a ja do tej pory mialam inne rzeczy do roboty :ico_noniewiem:
no i musze 4 sprawdziany z tego przedmiotu napisac, ale babka mi je polaczy po 2(taka zdolna jestem :-D :ico_oczko: )

a teraz ide polezec przed tv :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 lis 2009, 16:46

U mnie też dziś kuchnia włoska - pizza :-D W dodatku z dostawą do domu :ico_oczko: Strasznie nam się zachciało :ico_oczko:
- :-D :-D

lilo, ja tak sobie uswiadomilam,ze przezciez swieta w grudniu,wiec generalne porzadki trzeba robic,wiec pozniej mogloby byc za pozno u mnie na wyprawke itp :ico_oczko:
wolalabym miec miseczke a albo b, wtedy latwiej nad piersiami zapanowac...
- no wlasnie,ja mam to samo :ico_wstydzioch:

Napewno bede podczas karmienia wciaz w staniku chodzic,tak robilam z Andrzejkiem i jakos to bylo, :ico_oczko:
stawiam za skonczony 31 tc. :-D
- gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lilo

11 lis 2009, 20:23

Napewno bede podczas karmienia wciaz w staniku chodzic,tak robilam z Andrzejkiem i jakos to bylo
No niestety - u mnie się inaczej nie dało, mleko się lało więc bez biustonosza i wkładek czy to dzień czy noc nie dało rady :ico_sorki: Już miałam tego dość w pewnym momencie :ico_oczko:
stawiam za skonczony 31 tc
:ico_brawa_01: No to co - jutro w ósmy miesiąc wchodzisz????

Fajny dzień miałam, leniuch na całego :-D Piotruś grzeczny, mąż też - a ja większość dnia na kanapie - herbatka podana do łóżeczka, miło tak :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”