Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 20:18

osita, oo, to Ty też ładnie "zaszalałaś" :-) noo, ale dobrze, że chodzić możemy no i dźwigać te nasze pociechy :-)

ja właśnie lecę Chłopca mniejszego pokarmić :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 sie 2008, 20:19

My pojechaliśmy po obiedzie z moją mamą na cmentarz i długo nam się zeszło ale ppogoda była dziś wyjątkowo ładna więc wykorzystaliśmy to. Niedawno wróciliśmy i zjedliśmy zapiekanki na kolację.

Osita, ja też jestem na zwolnieniu własnie z powodu tych bóli brzucha i niestabilnego ciśnienia..

Jeszcze apropo roczników '77 i '79 to oba są mi bliskie bardzo bo mój brat jest '77 a mój mąż '79 :-)

Już się pożegnam z Wami, idę się umyć i do łóżeczka. Będziemy oglądać jakiś film na kompie. Mąż coś o batmanie wspominał, hmmm zobaczymy :-)

Dobrej nocki i kolorowych snów i niech Was dzieciaczki mocno kopią w nocy :ico_oczko: i mnie oczywiście też :-)
Ostatnio zmieniony 31 sie 2008, 20:20 przez aniabella, łącznie zmieniany 1 raz.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 20:20

osita, dziękuję za przepis :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 sie 2008, 21:33

Dziewczyny a ja dalej walczę z grzybami. :ico_olaboga: Zrobiłam sobie tylko chwilę przerwy żeby przeczytać co napisałyście.

osita racuchy według Twojego przepisu zrobię na pewno. Ja generalnie robiłam podobne, ale bez jabłek. To jutro zrobię sobie z jabłkami.

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

31 sie 2008, 21:40

hej Dziewczynki,my już pospacerowani,pogrilowani,Mały własnie zasnął a męża wysłałam na zakupki.Kurcze muszę jutro elektryka wezwać bo prądu nie mam,coś mi pstrykło w ścianie i do widzenia :ico_placzek: .Dobrze,że mam laptopa naładowanego to mogłam Wasze wypocinki przeczytać całodniowe:)
Dobra będe Wam życzyć kolorowych snów i zmykam jakiś film na kompie włączyć bo z telewizji nici :ico_olaboga:
do jutra,pa.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 22:13

to ja tez sie zegnam z Wami..do jutra kochane..kolorowych snów o naszych dzieciaczkach :-D :-D

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 wrz 2008, 02:09

Ja juz z rana herbatke i kanapeczki przed kompem pochlaniam :-D Od wczoraj mam jakas niesamowita energie w sobie, ze az mnie roznosi :-D wiec wykorzystuje to na wielkie porzadki (takie jak przed Swietami). Wczoraj biednego meza zmusilam do przestawiania mebli o 11 w nocy :ico_szoking: tak mnie cos na zmiany naszlo - no ale :ico_ciezarowka: podobno sie nie odmawia. Dzis mam "power" na porzadki "wodne" czyli bedzie pranie wszystkiego co sie da, mycie wewnatrz szafek i szorowanie kuchni i lazienki. To chyba :ico_ciezarowka: tak na mnie dziala z tym sprzataniem, bo normalnie to trzeba mnie bylo wolami scigac z kanapy zebym cos w tym kierunku ruszyla :-D Slyszlam cos o takim syndromie "wiciu gniazda" i chyba sie to wlasnie u mnie sprawdza :ico_haha_01: .
Wszystkim Stycznioweczkom zycze milego i pogodnego dzionka :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

01 wrz 2008, 07:48

Witam..ja juz po śniadanku..dzis mam zakręcony dzień wiec pewnie będę dopiero popołudniu..
Sandrusia u mnie jeszcze nie zauważylam tego syndromu :-D :-D wprawdzie juz nie przysypiam wciagu dnia ale takiego powera do sprzatania to jeszcze nie mam..a przydałoby sie bo niedługo slub i goście w domku będą..wiec trzeba troche ogarnąć mieszkanko..
dozobaczenia poźniej :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 wrz 2008, 08:07

hej! ja już wstałam, wykąpałam się i jem śniadanie własnie. Niedlugo idę do okulisty więc będę się zbierać powoli. Ciekawa jestem czy w ciągu roku wzrok mi się bardzo pogorszył.
Z tym powerem do porządków to śmieszna sprawa, mnie też czasami jak najdzie to bym wszystko wysprzątała i powyrzucała niepotrzebne rzeczy, które potem okazuje się, że były jednak potrzebne :ico_oczko: ale żadko mam takie napady na szczęście :ico_oczko:

Pozdrawia i życzę miłego dnia :-)

PS Sandrusia, jaka jest rożnica czasu u Ciebie?

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 wrz 2008, 08:26

Hej, hej ja też już wstałam, ale po wczorajszym ganianiu po lesie i przerobieniu tony grzybów dzisiaj nic mi się nie che. Poleniuchuję sobie :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-09-01, 08:27 ]
Miłego dnia wszystkim :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”