Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 cze 2009, 17:17

Czesc babolce :-D
Ja dzisiaj ja zwylke dzień intensywny :ico_brawa_01: pojeździliśmy po naszym cudownym Wrocławiu z czego połowe czasu postaliśmy w korkach normalnie masakra jakaś :ico_sorki:
Byłam dzisiaj w hurtowni sprzętów dla dzieci i powiem wam że super!!!! Spotkałam znajomą i będziemy mieć dzięki temu dużo taniej :ico_brawa_01: mówiła że da nam duuużą zniżke.
Magda33, daj znać jak byś chciała namiary to ci wyśle smskiem a jak by co to się umówimy i pojedziemy razem to może też dostaniesz jakieś zniżki!!
asika82, zrobie zdjęcia jak już będzie gotowy pokoik bo teraz jeszcze stoją stare melbe oprócz szafy i jeszcze to nie wygląda atrakcyjnie, ale już mam poukładane to co zakupiłam i lubie tam zaglądać :-D
No i kchana ciesze się że wyniki masz super!!!! Bardzo bardzo fajnie!!!
Magda33, czekamy na wieśc od ginczesława!!!!
edulita, fajnie masz z wodą nie wiem jak bym wytrzymała cztery dni bez ciepłej wody :ico_sorki: kiedyś u nas też tak było i normalnie koszmar malutki :-D
Sabcia, znowu się przepracowujesz :ico_olaboga: powolutku kochana!!

[ Dodano: 2009-06-22, 17:23 ]
A zapomniałam wam napisać że od paru dni jak wstaje z łóżka to masakrycznie boli mnie spojenie łonowe :ico_sorki: dzisiaj rano nie mogłam kroku zrobić tak mnie bolało :ico_placzek: i zadzowniłam do gina jak do piątku będzie mnie tak boleć to musze iść zbadać czy szyjka się nie skraca i nic złego się nie dzieje!!! Troszke się zmertwiłam ale mam nadzieje że nic złęgo z tego nie będzie, bo pamiętam jak pisałyście że też was boli.

asika82
4000 - letni staruszek

22 cze 2009, 17:36

lubie tam zaglądać
ja wiecznie ogladałam ubranka co dla malusieńkiego Antonia miałam, jak jakieś cuda je przekładałam i ogladałam :ico_haha_01:
dzisiaj rano nie mogłam kroku zrobić tak mnie bolało
nie martw się ja tak własnie mam codziennie. Mój ginek powiedział,ze to naturalne i to przez hormony więc spokojnie

[ Dodano: 2009-06-22, 17:37 ]
ciekawe jak tam Magda :-)

magduś super,ze rabat na sprzęty dla chłopców dostaniecie. Moi znajomi maja hurtownię art. dziecięcych i też zawsze taniej kupuję więc znam tą radość :-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 cze 2009, 18:32

ciekawe jak tam Magda
też jestem ciekawa co za iespodzianke chowa w brzuszku :-)
nie martw się ja tak własnie mam codziennie. Mój ginek powiedział,ze to naturalne i to przez hormony więc spokojnie
no jestem spokojniejsza po rozmowie z ginem, będe więce odpoczywac i mniej robic w domku, i może mniej mnie będzie boleć!!
więc znam tą radość
radość jest naprawde duża :ico_brawa_01: i nie moge się doczekać połowy sierpnia jak pojedziemy zakupować te wszystkie cuda i cudeńka!!

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

22 cze 2009, 18:52

Witam z wieczorka.
Ja dopiero zlądowałam w domku bo byłam u koleżanki na takie plotki poszłam że szok. Dowiedziałam się że jej syn tez będzie miał dzidzie i też termin w październiku. Ona tyle super ciuszków nakupiła a myślała że to dziewczynka a tu taka niespodzianka bo dzisiaj się dowiedziała że to chłopczyk będzie i tyle ciuszków już kupiła więc stwierdziła że nic się nie zmarnuje i ja je wszystkie dostanę a takie słodziutkie wszystkie różowo-fioletowe. Dała mi dzisiaj taką śliczną kurteczkę chyba będę z nią spała tak mi się strasznie podoba ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 cze 2009, 19:13

bigottka, słodziutka ta kurteczka :ico_brawa_01: ja jak dostałam pierwsze ciuszki też je tuliłam i chciałam z nimi spać ale mąż mi zabrał i schował do szuflady :ico_sorki: łobuz jeden!!!

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 cze 2009, 19:21

sliczna kurtałka
a ja jakos tak strasznie zła dzis jestem jak sobie przypomne wczorajsze wywody tesciowej, a jak na koniec jeszcze powiedziała ze bede rodzic w szpitalu na przeciwko jej bloku aby miała blisko przyjsc to az mną zatrzęsło :ico_zly: i mam ochote zrobic na złosc i specjalnie przed terminem wyjechac do łukowa
wogóle jakas taka zła jestem że wszyscy sie we wszystko wtrącają, i piotra brat i moja mama, kupcie to kupcie tamto.... nie powiedzą, że proponują nam aby... tylko tak na chama bo wszystko wiedzą lepiej. najchetniej to bym sie wyprowadziła gdzies daleko byle tylko sie nikt nie wtrącał, eh sorry ze marudze ale nie chce piotrowi gadac bo wkoncu to jego mama i nie chce by bylo mu przykro

Awatar użytkownika
bigottka

22 cze 2009, 19:35

isiawarszawa, to kaszana. Tak moja teściowa na początku mówiła i chciała już kupować bo twierdziła że to będzie chłopczyk ale sprowadziłam ją na ziemię i już nic nie mówi że kupi coś dla wnuczki i to mnie cieszy ;-) więc współczuję Tobie bo wiem co to znaczy.
magduś81, no zobaczymy co mój powie na tą kurteczkę ;-)

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

22 cze 2009, 19:49

jestem już po wizycie i nadal nic nie wiem :ico_placzek: nie miałam dzisiaj usg, bo udostępnili sprzęt innemu lekarzowi :ico_zly: ale że nie ma tego złego...to jutro mam się zgłosić w szpitalu między 11 a 12 i tam mi zrobi 3D :-D
pozostało nam więc czekać do jutra,
tak poza tym po badaniu ginek stwierdził, że wszystko jest w porządku, wyniki mam super :ico_haha_01: zrobił mi cytologię, no a reszta jutro

aha, luteinę będę powoli odstawiać, ale za to mam brać zastrzyki kaprogest co 5 dni

Magduś81 bardzo chętnie się z Tobą wybiorę do tej hurtowni :-)

Awatar użytkownika
Sabcia

22 cze 2009, 19:51

no jestem, jednak zagladam mam jeszcze troche siły :ico_noniewiem:
magduś81, ja rowniez mam takie bole ze z łózka problem wstac takze chyba wszystkie nas to czeka predzej czy pozniej chociaz przy synku tego nie miałam

Awatar użytkownika
bigottka

22 cze 2009, 19:53

Magda33, kurczę a ja tu myślałam że w końcu się dowiemy jaka dzidzia siedzi Tobie w brzuszku a tu do jutra musimy czekać :ico_zly: Nie zapomnij jutro nam kobietko dać znać ;-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”