kilka dni mnie nie było, a tu takie niespodzianki
misia, meg, inia jeszcze raz serdecznie Wam gratuluję, niech się Gwiazdeczki zdrowo chowają!
shiva niezłą jazdę miałaś w tym szpitalu, podziwiam cię, tyle przeszłaś dla malutkiej
muszę ci powiedzieć, że moja Ulcia też straszny głodomorek i wsuwa co 2 godziny, a czasem chce co godzinę, normalnie czasami po ciężkiej nocy to już padam, ale co zrobić, trzeba wytrzymać
anetka ja też poszłabym się skonsultować, czasem lekarze jakieś głupoty plotą i niepotrzebnie denerwują
z tego co piszecie to niektóre już przeszłyście baby-bluesa (czy jak to się pisze), ja też miałam już, pierwszy w ogóle raz, bo przy tamtych maluchach nie przerabiałam tego tematu, na szczęście u mnie to był tylko jeden dzień, al wypłakałam co moje
trzymam kciuki za wszystkie

aha, dziewczyny mam pytanko, gdzieś się przewinęła propozycja zrobienia nowej stronki przeze mnie, więc się pytam czy ktoś się już zajął tym tematem? a może któraś ma ochotę? jeśli chcecie to mogę założyć, ale pytań jest kilka:
1/ czy chcecie pisać bardziej prywatnie na forum czy tak jak teraz (prywatnie oznacza, że nikt bez zaproszenia nie może nas czytać, jest kilka takich wątków już założonych)
2/ jak się ma nazywać nowe forum?