bardzo żadko ostatnio zalądam na TT

siedzimy całymi dniami na działce i nie chce mi się potem nic robić jak juz ogarnę chałupę trochę i uśpię dzieciaki i przygotuję sobie rozkład dnia następnego to padam na twat\rz, a od przyszłego tygodnia będzioe gorzej, bo małż do pracy po urlopie wraca, a ja znowu na aerobik
wklejam obiecane zdjęcia z leśnego parku
[ Dodano: 2007-06-17, 18:43 ]
i wrzucam dodatkowo małego wtręta: zaszłam w ciążę jak MArzenka skończyła dwa latka, zacxzęłą wołąć siku, przestała zasyp[iać ze smoczkiem i przestała jeż\ździć wózkiem, jak się Radek urodził to ona miała 2lata i 10miesięcy i to jest super różnica wieku wg mnie
teraz Mazia ma 4 latka, Radek 14miesięcy i super potrafią się już łądnie baw\ić razem, chociaż on najczęściej nie ma pojęcia w co ona mu każe się bawić, a ona jeszcze za głupiutka żeby zrozumieć, że on nie rozumie
i prawdą jest że przy drugiej ciąży szybciej brzuszek widać, ja miałąm już w 3miesiącu i jakoś człowiek spokojniej podchodzi do drugiej ciąży, wie się już czego oczekiwać - chociaż jak dla mnie to ta kolejna ciąża powinna trwać o połowę krócej, od szóstego miesiąca uż mnie wszystko denerwowało i nie mogłam się doczekać porodu