Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 sie 2008, 13:27

poccoyo, ale to tak bardzo mężowi Twojemu zależy, żeby syn był?

bo mój Chłop twierdzi, że w sumie to nieważne... byleby zdrowe było... a Norbert nie jest jego synem, więc myślałam, że będzie mu zależało jakoś bardziej na synu albo córce...
i nie jest zbyt wylewny co do ciązy i dzidziusia...
a moze za duzo ma problemow w pracy...
Kochana, to po prostu facet... mój też nie jest zbyt wylewny... znaczy zdarza mu się podejść i przyłożyć łapki do brzucha, nawet czasami cos tam zagadać do pępka, ale to wszystko... wczoraj też juz się krzywił na te skarpetki i grzechotkę....
faceci tacy chyba są po prostu gruboskórni i w ogóle....

poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

18 sie 2008, 13:36

ananke, wiesz, Roksana miłabyć synkiem, ta ciąża jest planowana i oboje stwierdzilismy ze to drugie ostatnie dziecię... wiec moze dlatego tak sie boi że nie bedzie syna
albo bedzie
jak pokazuje mu usg, to twierdzi ze nic nie widac... zobaczymy co powie jak urodze,
oczywiście na porod nie chce iść
mowi ze sie zżyga...
a potem zemdleje... hm... niezła wymówka...
dziś kupiłam łóżeczko
ciesze się,ale pewnie na debet weszłam hehehe
http://www.boots.com/shop/product_detai ... mRefer=000
zerknij ...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 sie 2008, 13:43

poccoyo, heh.. z tymi facetami... ojciec Norberta mówił to sama o porodzie... noo, Krzysiek ma inne podejście i chce być ze mną... poza tym przyjął moją propozycję, żeby urlop sobie zostawił na czas, kiedy urodzę juz i pobył z nami w domu, bo inaczej nigdy się nie dowie, co to znaczy małe dziecko w domu, bo pracuje od 7 do 17....no i w soboty do 12stej...
dziś kupiłam łóżeczko
ciesze się,ale pewnie na debet weszłam hehehe
suprrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja też chciałam podobne kupić, ale niestety, domu nie zmienimy przed wrześniem przyszłego roku i musieliśmy wziąć kołyskę...

nas wczoraj rodzice Krzyśka pytali, kiedy mają przelać kasę na wózek i Krzysiek im powiedział, że nawet juz :-D to może niedługo będę mogła zamówić jeszcze wózio i wtedy to juz naprawdę niewiele mi zostanie :-) strasznie się boję, że będzie wcześniak znów...

poccoyo

18 sie 2008, 13:47

a jaki wozek ?? pokaz :-D

[ Dodano: Pon 18 Sie, 08 1:48 pm ]
aha
czy widzialas gdzies kosmetyki nivea baby??
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 19:45 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 sie 2008, 13:52

a jaki wozek ?? pokaz :-D
ten sam, co Ci ostatnio pokazywałam :-) to link: http://www.preciouslittleone.com/acatal ... QDXBU.html
aha
czy widzialas gdzies kosmetyki nivea baby??
nieee, niestety tutaj dla dzieci nivea nie bardzo, wiem, że koleżanka z Polski sprowadzała....

ja to znów dumam, skąd herbatki hippa, rumiankową czy koperek, ale tutaj tylko koperek mają... nawet tej herbatki dla karmiących i ciężarnych nie mają :-( i pewnie mamę będę musiała prosić...

poccoyo

18 sie 2008, 13:56

ananke, jak przyjedziesz do Perth to na South street masz polski sklep ZALL
Tomek ma wszystko co sie zamowi(nawet poda nr komorki...
czyli herbatki kaszki mydelko bambino itd
ja kosmetyki nivea zamowie chyba na wysylke, bo jonsona nie bede uzywac, on uczulam Roksane....

aha ogladne wozio

[ Dodano: Pon 18 Sie, 08 1:57 pm ]
na tych zdjeciach jeszcze lepiej wyglada, ale jak dla mnie zbyt duzy... chce cos malego...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 sie 2008, 14:02

poccoyo, tak już myślałam, żeby u mnie w tym polskim sklepie zamówić.... podumam jeszcze...

noo, ja właśnie jonhsona zamierzam, bo przy Młodym byłam zadowolona bardzo... ale jeszcze sprawdzę najpierw, jak się dzidzia urodzi, czy właśnie nie uczuli, bo to z każdym dzieckiem inaczej może być...
na tych zdjeciach jeszcze lepiej wyglada, ale jak dla mnie zbyt duzy... chce cos malego...
noo, mi odpowiada :-) i ma wszystko od razu, co potrzeba, bo mi bardzo zależało na tej bazie do auta i foteliku, który będzie grał razem z wózkiem i do auta, no i składa się jedną ręką :-)

poccoyo

18 sie 2008, 14:03

http://www.preciouslittleone.com/acatal ... OR837.html
taki tylko w pelnej wersji z glegokim i fotelikiem, w sklepie za 500F a na stronce nie wiem...musialabym sie zalogowac...

a tu strona firmowa
http://www.bebecar.co.uk/products/pushchairs/vector/

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 sie 2008, 14:15

poccoyo, hmm, fajny jest... a drogi :ico_noniewiem: noo, ale prawie o połowę lżejszy niż mój :-)

poccoyo

18 sie 2008, 14:19

mąz mowi ze moge drogi, tzn do 500F bo sobie na niego zarobie...
bo za porod płacą...
az nie wierze ze jest taki ... dosłowny...

Wróć do „Pozostałe”