Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

04 maja 2009, 09:35

moli :ico_pocieszyciel: co się stało!?
Biedna :ico_pocieszyciel:
[*] dla Twojej kruszynki

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

04 maja 2009, 09:55

Moly bidulko jesteśmy z Tobą!!! tak mi strasznie przykro, że ci którzy pragną dziecka nie mogą go mieć:(

barbapuppa

04 maja 2009, 13:36

moly jeszcze raz [*]
matikasia ja uważam, że jednak taką decyzję powinien po porządnym badaniu podjąć lekarz, a nie Ty i zapewne nie zadecyduje o tym teraz, a dopiero tuż przed porodem
to poważna sprawa, wiadomo że naturalnie lepiej, ale jednak trzeba rozważyć wszelkie aspekty i kierować się indywidualnym podejściem

Awatar użytkownika
zaczarowana

04 maja 2009, 13:54

moly, bardzi mi przykro
[*] dla twojego Aniołeczka

Awatar użytkownika
matikasia

04 maja 2009, 19:28

moly jeszcze raz [*]
matikasia ja uważam, że jednak taką decyzję powinien po porządnym badaniu podjąć lekarz, a nie Ty i zapewne nie zadecyduje o tym teraz, a dopiero tuż przed porodem
to poważna sprawa, wiadomo że naturalnie lepiej, ale jednak trzeba rozważyć wszelkie aspekty i kierować się indywidualnym podejściem
jemu chodziło o to, że gdyby nic się nie działo a zbliżałby się termin porodu to ode mnie będzie zależeć czy umawiamy się na konkretną datę na cesarkę, czy czekamy aż zacznie się poród naturalny. Fakt wolałabym aby to lekarze za mnie zdecydowali bo skąd ja mam wiedzieć co do końca jest dla mnie i dziecka lepsze...

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 maja 2009, 20:16

moly bardzo mi przykro, straszne to juz 2 raz w podobnym tyg :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
:ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:
[*] [*] [*] [*] [*] dla Anioleczka

barbapuppa

05 maja 2009, 07:56

matikasia rozumiem, ale czasem np. czekanie na rozpoczęcie porodu nie bywa dobre, bo dzidzia może się np. zablokować i z cesarką wtedy może być kłopot, oczywiście mam nadzieję, że Ciebie nie spotka taka sytuacja
(czytałam gdzieś, że lekarz odwlekał właśnie taką decyzję (duże dziecko) czekając na poród siłami natury i potem był straszny kłopot z wyciąganiem dzidzi kleszczowo bo normalnie się nie dało, bo dzidzia utknęła, a cesarką też już się nie dało)

Awatar użytkownika
matikasia

05 maja 2009, 09:06

Zobaczymy jaka będzie decyzja jak będzie się zbliżał listopad. teraz to sama nie wiem już co bym wolała. Jest tyle rzeczy, które mogą się stać.

MOLY JAK SIĘ CZUJESZ??? przepraszam może głupie pytanie bo jak masz się czuć, ale ciągle myślę o tym co Ci się przytrafiło. Możesz liczyć na nasze dobre słowo - tu na forum!

juliaa
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

05 maja 2009, 16:06

hej dziewczyny,
Przykro mi, że pojawiam się w takim smutnym momencie. [*] dla kruszynki.
Nazywam się Julia, i mam termin na koniec listopada. Niestety jeszcze nie znam dokładniejszego przedziału czasowego bo od ponad roku nie miałam okresu, zaszłam w kolejną ciąże niecałe 6mc po porodzie. (na usg 2tyg temu było ok 9-10tyg)
Mam 8miesięczną córeczkę Hanie. Mam nadzieję, że się trochę poznamy i będzie nam się dobrze 'gadało'

Awatar użytkownika
zaczarowana

05 maja 2009, 16:15

juliaa, Witamy serdecznie.
Niestety jeszcze nie znam dokładniejszego przedziału czasowego bo od ponad roku nie miałam okresu,
A dlaczego tak długo nie miałaś okresu? Czy tak się dzieje przez karmienie piersią?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”