Witajcie dziewczyny!
Jestem Magda i mam 2-letniego synka, będąc na urlopie wychowawczym szukałam możliwości spędzenia czasu wraz synkiem poza domem, no i trafiłam na KREATYWKĘ, początkowo zainteresowały mnie tylko zajęcia dla dzieci, a później okazało się, że znalazłam także formę pracy w której nie muszę się rozstawać z synkiem :)
Od ponad pół roku jestem w Kreatywce Koordynatorką, dlatego zawitałam dzisiaj tutaj do Was aby zachęcić także Was do kreatywnego spędzania czasu z maluszkami.
Nasze zajęcia kierowane są do dzieci w wieku 0-4 lat i nie jest to pomyłka, gdyż także te najmłodsze dzieciaczki lubią uczestniczyć w zajęciach a rodzice uczą się fajnych rozwojowych zabaw, które potem wykorzystują w domu :)
Jeśli jesteście zainteresowane tematem wpływu muzyki klasycznej na rozwój dzieci to zachęcam zapoznanie się ze stroną
www.kreatywka.pl
20 września o godz.12:00 w World Trade Center przy ul. Bukowskiej 12 odbędzie się VII Koncert Dziecinnie Prosty na który serdecznie zapraszam, mój Wojtuś uwielbia te koncerty :)
Nasz najmłodszy uczestnik miał 4 tygodnie i z relacji mamy dowiedzieliśmy się, że dziecku bardzo się podobało :) Jest to oczywiste, gdyż na naszych koncertach grane są lekkie utwory z muzyki klasycznej, które bardzo podobają się dzieciom, a te troszeczkę starsze oprócz wysłuchania muzyki mają możliwość zapoznania się z różnymi instrumentami. Oprócz tego na każde dziecko jak zawsze czekają różne atrakcje.
Wybaczcie kryptoreklamę, ale sama jestem mamą i zawsze jestem otwarta na nowe propozycje spędzania czasu z moim synusiem, dlatego postanowiłam się także podzielić tym z Wami.