Czesc dziewczyny. Przyjmiecie tutaj jeszcze jedna (a wlasciwie dwie) dusze?? Na starym forum udzielalam sie glownie na Polonii, ale w zeszlym tygodniu zostalam zeslana po prawie 2 latach z Londynu do Polski, a konkretnie do Myslenic, wiec sie chyba lapie na okolice Krakowa (zwlaszcza, ze studiowalam i mieszkalam w Krakowie 3 lata).
Stawiam wpisowe , chociaz sama tylko bezalkoholowe przez jeszcze jakis czas
Jasnie Pani :), witaj.
Ja to już taka jestem że nie zaglądam tutaj zbyt często ale jak tylko poczyłam to jestem piersza
Super że jesteś, a wiesz już kto jest z Tobą Ona czy On
hurraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!super!!miejmy nadzieje ze terz juz wszystko bedzie dobrze . dorek no wlsnie a czemu tak rzadko tu zagladasz????????jasnie paniwitamy i chetnie wypijemy to co stawiasz bo my tu takie picie lubimy ja dzis od rana sprztm juz okna mam pomyte ,kurze poscierane i padam jestem wykonczona teraz tylko łózeczko a wy gdzie wszystkie jestescie?????
witaj z nami jasnie pani nawet mi sie zrymowalo
jak masz na imie?? czy wolisz bysmy cie nazywaly jasnie pani???? napisz cos o sobie i baaaaaaaarrrrrrrrdzo sie cieszymy ze wrocilas do polski i bedziesz z nami pisac myslenice sa b fajne.mialam przyjaciolke w lubniu ona tez studiowala w krakowie i na jej mieszkaniu niezle imprezki odchodzily
a w szczegolnosci gratuluje brzuszka
Edytka ja mało siedze na krakowie, ale jak tylko cos pijecie to melduje sie odrazu.
Czytam was na bierząco. a teraz spadam na okno w kuchni i do lekarza z Alicja bo gardło ją boli i smarka ma po pachy .
[ Dodano: 2007-04-02 ]
Jesteście śpiochy czekam dwie godziny i żadna nie kliknie, to nie postawie wam i ide sprzatać
[ Dodano: 2007-04-02 ]
I kto tu nie zagląda? Jedenasta .
Kraków wygrał trzeba będzie sie za jakomis noclegami rozejrzeć gwiazdy moje.
lidziasc ja mam na imie Dominika, ale w sumie mi wszystko jedno jak mnie bedziecie nazywac. Fajowe zdjecia malej. A to calkiem malutkie to takie slodziutkie. jak takie zdjecia ogladam to nie moge sie juz doczekac....
dorek ja bylam u lekarza z pysia-juz zdrowa na szczescie!!!!!!!!!!!!!!!!
postawie za to spozniona kawke
co do tematu krakow to podalam juz propozycje ze campingi w borku faleckim ale za bardzo nie bylo odzewu jest tez hotel tramp na koszykarskiej tam tez nie jest za drogo.