BeataW
Wodzu
Wodzu

29 maja 2007, 20:52

a macie ginekologów panie czy panów?i
Ja mam Panią,super sympatyczna,ale będąc w szpitalu na podtrzymaniu byłam badana przez Panów i nie przeszkadzało mi to...przy porodzie też miałam faceta (wyjątkowe ciacho) i było ok :-)

lilo

29 maja 2007, 21:13

Ja od początku chodzę to jednego i tego samego faceta. W szpitalu badało mnie kilku innych i jedna babka i to badanie wspominam jako koszmar :ico_zly: Zero delikatności :ico_zly:

BeataW
Wodzu
Wodzu

29 maja 2007, 21:21

Podobno faceci-ginekolodzy faktycznie są delikatniejsi :ico_noniewiem: Chociaż ja swoją Panią naprawdę nie narzekam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2007, 22:02

ja mam pana, ale rzeczywiscie chyba g...o wie, bo mi czop z krwia zaczol dzis odchodzic i mam skurcze, tyle, ze nieregularne, wiec jeszcze poczekam ze szpitalem

lilo

29 maja 2007, 22:08

czop z krwia zaczol dzis odchodzic i mam skurcze, tyle, ze nieregularne, wiec jeszcze poczekam ze szpitalem
:ico_szoking: O kurczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_szoking: Szok!!!!!!! Trzymam kciuki!!!!!!!
ja mam pana, ale rzeczywiscie chyba g...o wie,
Takich rzeczy to nikt nie wie dokłądnie - sam powinien Ci to powiedzieć. On może coś przypuszczać po objawach ale pewności nigdy nie ma......

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

29 maja 2007, 23:00

czop z krwia zaczol dzis odchodzic i mam skurcze, tyle, ze nieregularne,
Jaśnie Pani - ja miałam to samo - radzę iść jutro do szpitala i nie wychodzic bez kompletu badań łącznie z usg, w tym czopie niby może być troszkę krwi ale nie powinno - jak wróciłam ze szpitala gdzie mnie zbyli to zadzwoniłam do koleżanki która ma 3 dzieci i ta mi powidziała że ani u siebie ani u żadnej ze znajomych o krwi w czopie nie slyszala i doradziła żeby iśc następnego dnia i nie dać się zbyc, ja czułam że już powinnam rodzić, poszłam kazałam zrobić wszystkie ktg i inne i usg i okazało się że intuicja mnie nie myliła - oranizm nie produkował już wód płodowych, dziecko miało ich juz mało i jeszcze by do tragedii doszło - mam nadzieję że Cię nie wystraszyłam bo nie to moim zamiarem było, ale idź i każ się przebadać, łącznie z usg.

lilo

30 maja 2007, 08:05

w tym czopie niby może być troszkę krwi ale nie powinno - jak wróciłam ze szpitala gdzie mnie zbyli to zadzwoniłam do koleżanki która ma 3 dzieci i ta mi powidziała że ani u siebie ani u żadnej ze znajomych o krwi w czopie nie slyszala
Z tym to różnie bywa - mojej siostrze odszedł czop z krwią i urodziła w ciągu 24 godz., moja koleżanka też z krwią, ale chodziła jeszcze tydzień. Ale skontrolować oczywiście warto!!!!
Jasnie Pani :) koniecznie się odezwij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 12:43

Jaśnie Pani - ja miałam to samo - radzę iść jutro do szpitala i nie wychodzic bez kompletu badań łącznie z usg, w tym czopie niby może być troszkę krwi ale nie powinno
dziem wczesniej mialam robione wszystkie badania wlacznie z USG i KTG i wszystko bylo jak najbardziej w porzadku. tej krwi bylo bardzo malo i to dlatego, ze dzien wczesniej lekarz mi zrobil masaz szyjki macicy, bo sie prosilam o jakies przyspieszenie. moj maz wyjezdza w sobote i chcialam sie wyrobic z rodzeniem przed jego wyjazdem :-D ale raczej nic z tego nie wyjdzie. wczoraj mialam skurcze, ale nieregularne, w nocy juz 2 razy sie do szpitala wybieralam, ale wszystko przeszlo. i teraz nic sie nie dzieje... tylko ruchy obserwuje

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

30 maja 2007, 13:10

uff jasnie paniale atmosfera napieta :-D idz juz urodz te dziecko i nie trzymaj nas w napieciu i strachu o ciebie. :-D trzymaj sie dzielnie kochana....wspolczuje ci tych boli :ico_placzek:

BeataW
Wodzu
Wodzu

30 maja 2007, 13:29

uff jasnie paniale atmosfera napieta
Dokładnie,oczekiwanie- napisze jeszcze dzis czy już nie... :ico_olaboga: :ico_oczko:

Wróć do „Kącik dla rodziców”