Ja mam Panią,super sympatyczna,ale będąc w szpitalu na podtrzymaniu byłam badana przez Panów i nie przeszkadzało mi to...przy porodzie też miałam faceta (wyjątkowe ciacho) i było oka macie ginekologów panie czy panów?i

czop z krwia zaczol dzis odchodzic i mam skurcze, tyle, ze nieregularne, wiec jeszcze poczekam ze szpitalem
Takich rzeczy to nikt nie wie dokłądnie - sam powinien Ci to powiedzieć. On może coś przypuszczać po objawach ale pewności nigdy nie ma......ja mam pana, ale rzeczywiscie chyba g...o wie,
Jaśnie Pani - ja miałam to samo - radzę iść jutro do szpitala i nie wychodzic bez kompletu badań łącznie z usg, w tym czopie niby może być troszkę krwi ale nie powinno - jak wróciłam ze szpitala gdzie mnie zbyli to zadzwoniłam do koleżanki która ma 3 dzieci i ta mi powidziała że ani u siebie ani u żadnej ze znajomych o krwi w czopie nie slyszala i doradziła żeby iśc następnego dnia i nie dać się zbyc, ja czułam że już powinnam rodzić, poszłam kazałam zrobić wszystkie ktg i inne i usg i okazało się że intuicja mnie nie myliła - oranizm nie produkował już wód płodowych, dziecko miało ich juz mało i jeszcze by do tragedii doszło - mam nadzieję że Cię nie wystraszyłam bo nie to moim zamiarem było, ale idź i każ się przebadać, łącznie z usg.czop z krwia zaczol dzis odchodzic i mam skurcze, tyle, ze nieregularne,
Z tym to różnie bywa - mojej siostrze odszedł czop z krwią i urodziła w ciągu 24 godz., moja koleżanka też z krwią, ale chodziła jeszcze tydzień. Ale skontrolować oczywiście warto!!!!w tym czopie niby może być troszkę krwi ale nie powinno - jak wróciłam ze szpitala gdzie mnie zbyli to zadzwoniłam do koleżanki która ma 3 dzieci i ta mi powidziała że ani u siebie ani u żadnej ze znajomych o krwi w czopie nie slyszala
dziem wczesniej mialam robione wszystkie badania wlacznie z USG i KTG i wszystko bylo jak najbardziej w porzadku. tej krwi bylo bardzo malo i to dlatego, ze dzien wczesniej lekarz mi zrobil masaz szyjki macicy, bo sie prosilam o jakies przyspieszenie. moj maz wyjezdza w sobote i chcialam sie wyrobic z rodzeniem przed jego wyjazdemJaśnie Pani - ja miałam to samo - radzę iść jutro do szpitala i nie wychodzic bez kompletu badań łącznie z usg, w tym czopie niby może być troszkę krwi ale nie powinno
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość