caro
Trzy tysiące lat minęło...

29 wrz 2007, 12:27

Kasi.k dużo zdrówka, radości, miłości i wszystkiego co najlepsze dla Vikusi

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla niuni za siedzenie!!!!!!!!!!

Nie przejmuj się, nie jesteś złą matką :ico_nienie: :ico_nienie: .

Ja muszę się przyznać, że zdarza się że usypiam małego na ręcach i wcale nie uważam żeby to było rozpieszczanie dziecka, po prostu dziecko potrzebuje bliskości!!
Nieraz synek sam uśnie, ale nieraz po prostu nie da rady bez rąk, wkurza mnie jak ktoś mówi nie usypiaj na rękach, bo potem zobaczysz co będziesz miała!!!!!!! Ale te chwile które są teraz szybko miną, jak niuniek będzie starszy to już nie będzie chciał się tak poprzytulać, bo będzie się wstydził, trzeba teraz korzystać :-) :-)

Delicja 50 prawdziwków?????????????? Gdzie wy mieszkacie, chętnie przyjadę, u nas jak się zbierze z 5 to święto!!!!!!!!!!!

Syla wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Martynki dzielna kobitka, pewnie po mamusi :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Katrin ja bym nie ryzykowała z tą potrawą, coś im się chyba pomyliło :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Kochana ja też mialam takie myśli, teraz mamy jedno dzieciątko, i ono się liczy najbardziej, ale można obdzieliczyć miłością wiele dzieci!!!!!! Nie chciałabym tylko dużej różnicy wieku między dziećmi!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Kolka

29 wrz 2007, 12:30

Ale te chwile które są teraz szybko miną, jak niuniek będzie starszy to już nie będzie chciał się tak poprzytulać, bo będzie się wstydził, trzeba teraz korzystać :-) :-)
popieram :ico_brawa_01: A moja tak dziwna, że nie chce do usypiania :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Blanka26

29 wrz 2007, 14:00

hejka u nas piękna pogoda więc szykujemy się na spacer. Dziewczyny macie może jakieś sprawdzone sposoby na odparzoną szyjkę????Bo mojej Oli się odparzyła, ma czerwoną no i drobniutkie krosteczki. Sypię jej puderkiem, ale jest może jakiś lepszy sposób?????????
caro ja pochodzę ze świętkorzyskiego, tam takie grzyby :-D
kolka ale super zdjęcie masz w podpisie !!!

[ Dodano: 2007-09-29, 14:02 ]
katrin ja planuję mieć trójeczkę, w przyszłości będziemy pracować nad chłopczykiem :-D
no dobra zmykam trzymajcie sie, zajrze później papa

[ Dodano: 2007-09-29, 14:04 ]
achhhhhhhhhhhhhhhh zapomniałabym
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA VIKUSI Z OKAZJI UKOńCZENIA 5 MIESIęCY. :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
Kolka

29 wrz 2007, 14:39

delicja, ja smarowałam po prostu dużą ilością oliwki lub sudocremu- zależy co miałam bliżej i oba sposoby się sprawdzały. i powiedz mi jak pracuje się nad chłopczykiem, bo jak nad dziewczynką to wiem :-D

Awatar użytkownika
Blanka26

29 wrz 2007, 16:33

wróciłyśmy ze spacerku, super słoneczko, tylko, że wiatr dośc silny. Ale Olenia spała dwie godziny na dworku :ico_brawa_01:
jeszcze byśmy pochodziły ale mamusia zgłodniała :-D

kolka no właśnie też pomyślałam o sudocremie, ale póki co chyba sprawdza się ten puder, chociaż niewielu ma zwolenników. :ico_noniewiem:
a jeśli chodzi o pracę nad chłopczykiem, to niestety ja nie wiem, ale podobno mój mąż wie, więc zdaję się na niego :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Kolka

29 wrz 2007, 16:41

:-D Ech... to ja go lepiej pytać nie będę :-D Wolę żyć w słodkiej nieświadomości...

A ja nie wiem kiedy my wybierzemy się na spacerek. Za dużo roboty rozbebrałam na raz i to był mój błąd. Teraz Julcia chce sie bawić a ja na nic nie mam siły. A muszę to skończyć, bo na wieczór zapowiedzieli się goście w postaci rodziny R... Tylko tego mi brakowało

jogobella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

29 wrz 2007, 17:47

dla vikuli tysiaz buziuli!!!!!!!!!!!!

moja niunia tez siada , co prawda mało stabilnie ale głowe juz łądnie i cały korpusik unosi:)
alez te dzieciaki sie zmieniają!!!!!!!
i w ogole to juz potrafi klikac:) jeszcze troche i maluchy otworza swoj nowy watek i beda tam klikac na tematy

JAK PRZECHYTRZYĆ MAMĘ!!!!

:ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kolka

29 wrz 2007, 18:02

jeszcze troche i maluchy otworza swoj nowy watek i beda tam klikac na tematy

JAK PRZECHYTRZYĆ MAMĘ!!!!
Pewnie tak będzie :-D Moja też już by poklikała a teraz mi kopie w klawiaturę :-)

[ Dodano: 2007-09-29 ]
A w ogóle to jak tylko zdążyłam napisać o gościach to mi sie ta hołota cała zwaliła. no i ładnie to wyszło. Pieprznik jak cholera a ja przy kompie :ico_wstydzioch:

jogobella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

29 wrz 2007, 18:05

xxxxxxxxxxxxdvvvvvvvvvvvd,.nlu.j

TO POZDROWIENIA OD L AURU

caro

29 wrz 2007, 18:22

Delicja jak małemu sie trochę przy jajkach odparzyło to smarowałam sudokremem!!!!!!!!!!!!

U nas dziś dosyć brzydka pogoda, cały dzień mżawka, ale i tak poszliśmy na mały spacerek i ładnie usnął o dziwo od razu :ico_szoking:

Kolka no to jak się robi dziewczynkę, bo chciałabym wypróbować :-D :-D

Nie zazdroszczę tych odwiedzin............

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”