Dzięki Martuniugeheimnis, dasz rade bede trzymac kciuki![]()
Nie,mam neta w Toya.Moi rodzice od kilku lat też mają w Toya,a zero problemów.My w sumie od 3 lat mamy tego samego neta i dopiero teraz jakieś problemy się pojawiły.Masz internet w neoZdradzie,jak to moj maz ich nazywa?
Gratulacje :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:Helen,![]()
![]()
za 8 okienko
![]()
No ja zaskoczyłam za 8 razem dopiero,ale to przez blokadę psychiczną po zeszłorocznych wydarzeniach.Psychika potrafi być najlepszym środkiem antykoncepcyjnymleona napisał/a:
ze w takim razie od stycznia musimy zaczac dzialac![]()
![]()
-![]()
![]()
Nam sie zeszlo 7 cykli,ale jak dla mnie tez za dlugo,wiec teraz zaczelismy tez z nastawieniem podobnym a tu niespodzianka - raz i juz ,i to odrazu w 10-tke ,bo corcia
a on do mnie z tekstem ze w takim razie od stycznia musimy zaczac dzialac![]()
![]()
- mi tez,ale nie martw sie na zapas,Inia tez ostatnio przeciez tak miala i jest okGorąco mi się zrobiło...
- ciekawe na kiedy dostanieszzaraz lecę na wizytę na 19 po to skierowanie.
- nie znamToya,
- cos w tym jest,my zaraz po slubie mieszkalismy u tesciow,potem jak byl wlasnie ten 8 cykl wyprowadzilismy sie do kawalerki kolegi,wynajal nam,bo wyjechal - i tam zaszlamPsychika potrafi być najlepszym środkiem antykoncepcyjnym
- skad ja to znama mialam wiecej pieniedzy w tym miesiacu nie wydawacsama sobie nie ufam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość