Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 lis 2009, 17:39

Helen, Obrazek

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2009, 17:39

Helen, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 8 okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
nie moge uwierzyc, jak na suwaczek patrze...
no ja tez az sie wzruszam jak patrze na suwaczek :ico_placzek:
tyle lat i za niecale dwa miesiace bede miala dzidziusia przy sobie :ico_haha_02: :ico_placzek: :ico_brawa_01: :ico_sorki:

ja dopiero zjadlam obiad
zaraz musze isc do pralni, wrzucic ostatnie pranie do suszenia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 lis 2009, 17:40

anusiek :569: :569: :569: :ico_nerwusek:

[ Dodano: 2009-11-12, 16:41 ]
tyle lat i za niecale dwa miesiace bede miala dzidziusia przy sobie :ico_haha_02: :ico_placzek: :ico_brawa_01: :ico_sorki:
- no Ty sie kochana naczekalas troszke :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2009, 17:43

anusiek
no wlasnie gdzie ona jest :ico_olaboga:
no Ty sie kochana naczekalas troszke
a no troszke nam zeszlo :ico_noniewiem:
ostatnio z mezem rozmawialismy o drugiej dzidzi i tak mowie ze ja bym chciala za jakies dwa, trzy lata a on do mnie z tekstem ze w takim razie od stycznia musimy zaczac dzialac :ico_haha_01: :ico_puknij: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 lis 2009, 17:57

ze w takim razie od stycznia musimy zaczac dzialac :ico_haha_01: :ico_puknij: :ico_oczko:
- :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Nam sie zeszlo 7 cykli,ale jak dla mnie tez za dlugo,wiec teraz zaczelismy tez z nastawieniem podobnym a tu niespodzianka - raz i juz ,i to odrazu w 10-tke ,bo corcia :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 lis 2009, 18:56

cześć Dziewczynki,

Już jestem.
Wieści takie sobie :ico_noniewiem: mój dzieć miał nierównomierne bicie serduszka, jakieś dziwne przeskoki... mam zalecenie na echo serce płodu i zaraz jadę po skierowanie do lekarza bo pani z usg powiedziała że sprawa jest dość pilna.
Gorąco mi się zrobiło...

Wymiary główki i brzucha (to co ostatnio trochę martwiło) jest ok. Wszystko w normie. Maluszek waży 2100 i ma śliczną buzię (akurat sobie ziewał) :-)
Nóżki pod moją wątrobą (ale to akurat czułam i bez usg)

zaraz lecę na wizytę na 19 po to skierowanie.

Przy okazji Helen gratuluję serdecznie kolejnego tygodnia :-)
Jutro Was doczytam kochane bo dziś już muszę się zbierać i czuję że padnę jak wrócę.

spokojnej nocki

lilo

12 lis 2009, 19:32

anusiek, trzymamy mocno kciuki za synka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2009, 20:00

geheimnis, dasz rade bede trzymac kciuki :-D
Dzięki Martuniu :ico_sorki:
Masz internet w neoZdradzie,jak to moj maz ich nazywa? :ico_oczko:
Nie,mam neta w Toya.Moi rodzice od kilku lat też mają w Toya,a zero problemów.My w sumie od 3 lat mamy tego samego neta i dopiero teraz jakieś problemy się pojawiły. :ico_noniewiem:
Helen, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 8 okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Gratulacje :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
leona napisał/a:
ze w takim razie od stycznia musimy zaczac dzialac :ico_haha_01: :ico_puknij: :ico_oczko:
- :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Nam sie zeszlo 7 cykli,ale jak dla mnie tez za dlugo,wiec teraz zaczelismy tez z nastawieniem podobnym a tu niespodzianka - raz i juz ,i to odrazu w 10-tke ,bo corcia :-D
No ja zaskoczyłam za 8 razem dopiero,ale to przez blokadę psychiczną po zeszłorocznych wydarzeniach.Psychika potrafi być najlepszym środkiem antykoncepcyjnym :ico_szoking:
anusiek, trzymam mocno kciuki za maluszka.Nie denerwuj się kochana. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2009, 20:51

a on do mnie z tekstem ze w takim razie od stycznia musimy zaczac dzialac :ico_haha_01: :ico_puknij: :ico_oczko:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: to pilna praca przed Wami od przyszlego roku :ico_oczko:

anusiek, trzymamy mocno kciuki za Twojego syneczka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: zeby usg sie nie potwierdzilo :ico_sorki:

do mnie doszla dzisiaj przesylka z poducha do karmienia, oczywiscie od razu ja wypralam, powloczke tez :ico_wstydzioch: sama sie na razie w nia powtulam, podobno dobrze sie z nia spi pod koniec ciazy... a przed chwila wybralismy sie do sklepu po produkty na kolacje i przy okazji wypatrzylam spiworek dla dzidzi :ico_wstydzioch: a mialam wiecej pieniedzy w tym miesiacu nie wydawac :ico_wstydzioch: sama sobie nie ufam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 lis 2009, 21:55

Gorąco mi się zrobiło...
- mi tez,ale nie martw sie na zapas,Inia tez ostatnio przeciez tak miala i jest ok :ico_sorki:
zaraz lecę na wizytę na 19 po to skierowanie.
- ciekawe na kiedy dostaniesz :ico_olaboga:
Toya,
- nie znam :ico_szoking:
Psychika potrafi być najlepszym środkiem antykoncepcyjnym :ico_szoking:
- cos w tym jest,my zaraz po slubie mieszkalismy u tesciow,potem jak byl wlasnie ten 8 cykl wyprowadzilismy sie do kawalerki kolegi,wynajal nam,bo wyjechal - i tam zaszlam :ico_oczko:
a mialam wiecej pieniedzy w tym miesiacu nie wydawac :ico_wstydzioch: sama sobie nie ufam :ico_oczko:
- skad ja to znam :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”