Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 09:21

Jagna30, ja za chwile bede miec dostep do kompa, jak A. odbebni swoj "poranny rytual" (czyt. zwinie kompa do lazienki) :/

jak pojdzie do pracy, bede miec wiecej czasu, zeby cos nastukac... teraz pisze, bo wlasnie poszedl na fajke ;-)

w ogole, dzisiaj ostatni dzien... jutro po poludniu ma lot z Malagi, czyli okolo poludnia sie stad zwinie... i bye bye na 3 tygodnie... jakos w ogole mnie to nie cieszy :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

06 lut 2009, 09:26

shoo, nie cieszy....wiadomo,ale szybko zleci..jakby co masz Nas :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2009, 09:34

Witam i ja z ranka :))

SENSIBEL - oszalalas Kobieto??? Zeby tak zniknac i nie dac nikomu nac... :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: wiesz jak sie martwilysmy!!! :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Kilka razy Cie wspominalysmy i balysmy sie, ze cos sie stalo, bo chyba od porodu nie zagladalas...

dobrze, ze jestes juz z nami... u nas po staremu :) dawaj foty swojego malego :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

MARGARITA - ja jak juz umyje Su w wanience, to dolewam jej oliwki do wody i wtedy ja smaruje, a potem osuszam recznikiem - tak mi kazala pediatra, bo wczesniej samorwala ja na sucho ta oliwka po kapieli i pediatra powiedziala,ze stad sucha skora... nie ma na oliwce napisane chyba, zeby wsmarowac w wilgotna/mokra skore i zostawic nie wycierajac - chyba...

no, ale zrobie tak, jak mowisz - kupie ten zel, jak on sie nazywa dokladnie?? bo ja mam taki jeden NIVEA w domu z dozownikiem po 1 m-cu chyba... a balsam???

JAGNA,SHOO - czemu nocki u Was takie kiepskie?? U mnie tradycyjnie - wstawalam do malej kilka razy, zeby dac jej smoka... przyszla tesciowa przed 6:00, ale mala jeszcze smacznie spala...

teraz tesciowka od poniedzialku do srody bedzie musiala przychodzic do malej od 6:00 do 16:30 az ja nie wroce z pracy, bo Pan ma 3 dni na rano, do 18:00 - jeszcze tak dlugo z nia nie zostawala... ciekawe... potem Pan ma 2 dni wolne (to akurat w czwartek pojdzie z Zuzia na szczepienie... to juz chyba ostatnie na razie, nie?? kolejne jest chyba dopiero za pol roku...?? czy jakos tak... :ico_sorki: :ico_sorki: ), wiec tesciowka odciazona, potem w weekend Pan idzie na noc, ale w domu juz jestem ja, a potem znowu ma 3 dni wolne, wiec dopiero w przyszly czwartek tesciowa bedzie musiala przyjsc na 2 cale dni... jak to dobrze, ze Pan tak pracuje na te zmiany.... :ico_sorki: :ico_sorki:

ja pije herbatke, jem kanapke i zabieram sie troche za robote :)
Ostatnio zmieniony 06 lut 2009, 09:43 przez Gie, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 09:36

Witaj sensibel, fajnie,że jesteś.

Witajcie kobitki, ja też już po :ico_kawa:

[ Dodano: 2009-02-06, 08:36 ]
Shoo, dasz radę, my będziemy z Tobą. :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2009, 09:36

SHOO - nie martw sie... czas szybko minie, bedziemy Ci umilac czas, wspierac, pocieszac, co tylko bedziesz chciala... :-D :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 09:38

Gie, ja też używam tego żelu do kąpieli 2 w 1 Nivea

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2009, 09:38

czesc IWONA :) jak sie lasagne udala???

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lut 2009, 09:39

Cieszę się, ze mnie jednak pamiętacie :-)

U nas naprawde dobrze. Zuzia przyjęła braciszka jakby był z nami od zawsze, narazie ani nie wydłubała mu oczu ani nie urwała uszu ( chociaż brałam to na początku pod uwagę :-D )

Krzyś rośnie jak na drożdżach, już mu ubranka na 74 zakładam, waży 7300 i ma za sobą wszystkie szczepienia. Powoli zaczyna siadać, szczególnie jak leży na delikatnym odwyższeniu i zaczyna smiesznie mówić sylaby w stylu ba-ba ma-ma :) z brzuszka na plecy i odwrotnie juz od paru tygodni ładnie się przewraca,ząbków na razie brak.

Z przykrych zdarzen, po swietach mial ostre zapalenie oskrzeli, doprowadziła go do teego lekarka z przychodni, ale nic, juz przychodnie zmienilismy, dziecko wyleczone i na szczezscie obeszlo sie bez szpitala. A narazie unikam przechodzenia w poblizu tamtej przychodni, azeby nie spotkać tamtej baby bo bym jej kłaki z gowy i d** powyrywała :ico_zly: ... :-) :-D :-D

Nie zaglądałam do Was, bo od dłuzszego czasu nie mieliśmy internetu, skończyła nam sie umowa i szukaliśmy czego lepszego. Dlugo to trwało ale się udało, jakaś radiówka ale w miarę szybko chodzi u nas w tym lesie.

Poza tym okazało się, że odziedziczyłam połówkę domu, w którym mieszkamy z moją mamą i siostrą. Mamy do dyspozycji piętroo, szykujemy mały remont, musimy zrobić sobie kuchnię i osobne wejście i nareszcie będziemy miec własne M trzypokojowe z czego do tej pory nie mogę się nacieszyć :-) :-)

To tak w skrócie :ico_oczko: Pozstaram sie o jakieś zdjęcia, tylko narazie lecę, bo moja stonka wstała i sieje spustoszenie, szczególnie ta starsza. Chociaż widzę, że i Krzys chętnie by pobiegał :)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2009, 09:40

no to pokombinuje z tymi specyfikami do kapieli...

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lut 2009, 09:43

Tak na marginesie dodam jeszcze, ze piszecie w zawrotnym tempie, ale fajnie, bo będę miała co czytać po południu, bo pewnie wcześniej nie dam rady. Ale to tak tylko, zebyscie się nie martwiły że znów zniknęlam :ico_oczko: :-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”