Milena wieczorem zjadła 190 manny,w nocy po 3 tylko jedna pobudka i 180 MM,rano po 8 już wstaliśmy i mała zjadła 170 kaszki ryżowej o dziwo normalnie apetyt nie do poznania u niej
weekendale wieje pustkami
Wiec mozemy sie pochwalic ze mamy juz 2 zabki w komplecie
byłam zmęczona,ale co zrobić tak Hania miała trzydniówkę,ale dowiedziałam się dopiero jak minęły 3 dni i była wysypka,a wcześniej pani doktor podejrzewała zapalenie układu moczowego i dała skierowanie na mocz i on wyszedł dobry więc po wysypce już zajarzyliśmy,że to trzydniówka byłaaniawlkp86, oj to chyba zmeczona jestes po nocce, a Hania miala trzydniowke?
jaki chcecie kupić?ten nie starczy do roku co macie?A my wlasnie ogladamy foteliki jakie kupic bo jak wcisnelismy go do nosidelka w kombinezonie zimowym to biedny moze tylko lekko krecic stopami na nic wiecej nie ma swobody
ja pamiętam,że Hani kupiliśmy fotelik jak miała 11 miesięcy i ma go do teraz
dzięki a CV złożyłam już 3 do innych ofert i czekam na jakiś odzewAniu, a Ty złożyłaś CV czy dajesz sobie spokój z ta ofertą, o której pisałaś? Ładne zdjęcie.
wiola85, na pewno się budzi przez to swędzenie,bo raczej innej opcji nie ma skoro taki podrażniony na buzi się budzi biedny Filipek z tą @ to nieciekawie,ale przynajmniej masz pewność,że to nie ciąża to ci pewnie ulżyło
Mamy juz drugiego zęba od tygodnia
dziękiSliczne zdjecie dziewczynek
NOWA zdrówka dla was
tak myślę czy czasem na spacer z dziećmi teraz nie iść,ale jakoś natchnienia nie mam,a nie wiem kiedy szanowny mąż do domu zawita,bo oczywiście niedziela a on poza domem
[ Dodano: 20-11-2011, 19:11 ]
a co tu nikogo nie było
u nas aktywnie dzisiaj
mała po drzemce zjadła ryż z owocami i po 13 wyszliśmy na 1,5 godzinny spacer bo tyle spała,potem zaszliśmy do brata A i tam dzieciaki obiadek zjadły,do domu wróciliśmy dopiero po 18 po spacerku i przed 19 mała zjadła 220 manny
jak w ogóle wygląda karmienie u was?bo chcę trochę mleko ograniczyć i przejść na bardziej stałe pokarmy
u nas dzisiaj było tak:
- po 3 w nocy 180 MM
- po 9 170 kaszki ryżowej
- przed 13 ryż z jabłkiem i gruszką
- przed 16 ziemniaki z surówką z jabłka i marchewki + mięsko
- przed 19 220 manny
godzinowo u nas różnie bo zależy jak mała wstanie rano,zwykle +/- 1 godzina
[ Dodano: 20-11-2011, 19:58 ]
zapomniałam dodać,że do obiadu i po wypiła 160 ml soczku