Witam Was dziewczyny!
Ja dzis od samego rana na zakupach. maz tylko wstal po 7 zjadl sniadanie i po 8 juz pojechalismy na zakupy spozywcze i przede wszystkim kupic karme naszemu pupilkowi bo juz mu sie skonczyla. maz jak zwykle dzis kolejny dzien na 2 zmiane pojechal do pracy wiec dlatego rano robilismy szybko zakupy zeby potem mogl sobie spokojnie jeszcze odpoczac i zjesc obiad. po obiedzie gdzies po 13 to znowu sie z moja mama wybralam na sklepy i dopiero niedawno wrocilam. jestem taka padnieta jak nigdy
caly dzien na nogach
ale jestem zadowolona z zakupow bo dla synusia kupilam dzis 4 pary skarpeteczek i dwie czapusie takie ladniutkie a dla siebie pizamke do szpitala i bielizne
takze oplacalo sie wyjsc z domu i lazic po tych sklepach bo szafeczka dla maluszka sie powoli zapelnia
zostaly mi jeszcze tylko takie drobne rzeczy do higieny dla malego kupic i w sumie tyle. no jeszcze wozek i wanienke ale to juz mozna nawet na sam koniec
chcialam jeszcze kupic plyn do plukania tkanin z loveli ale nigdzie nie bylo
tylko byly plyny do prania hmmm...
ehhh caly dzien bylo jako tako na polu szaro buro ponuro a teraz znowu zaczal sypac drobny snieg
a juz dzis bylo sucho rano jak bylam z psem na spacerze.
misia jakie te chusteczki nawilzone kupilas? bo ja to zawsze patrze na promocje jak sa 2 , 3 albo 6 paki to wtedy takie kupuje
dla mojego maluszka udalo mi sie kiedys kupic w kauflandzie 6-pak za 23 zl jakos tak
kciuki za wizyte - USG !
co do apetytu to ja mam taki ogromny ze moj maz to sie napatrzec i nawierzyc nie moze ze tyle teraz jem. ja to potrafie zjesc obiad zupe i drugie danie i zaraz siegam po cos do jedzenia np. po jakas drozdzowke albo jogurt lub owoce. mi wiecznie jest malo jedzenia. czasem to sama sie sobie dziwie bo przed ciaza to potrafilam byc w sumie caly dzien tylko o sniadaniu i jednym obiedzie np. zupie a teraz to ile bym nie zjadla zawsze jakas taka nie najedzona jestem
ale ja mam tez dobra przemiane materi wiec moze dlatego choc teraz to ona za rewelacyjna to nie jest ale daje rade ....