No właśnie. Bo ja się zastanawiam jak bardzo to jest przydatne. Jak sądzicie?taki bujany lezaczek
chyba chodzi nam o to samo Emilko
u nie tez taki lezaczek sie sprawdzil,ale mial bardziej stabilne te metalowe nozki
trzymaj sie jakos kochana, wiem ze jest Ci ciezko,wyobrazam sobie... a moze lepiej dla twojego zdrowia idz na wczesniejszy urlop? nie masz takiej mozliwosci?jakos mnie dzis kregoslup boli po pracy,bylo 22 pokoje do zrobienia i 18 apartamentow,a w pracy tylko ja i 2 dziewczyny,jak zadzwonilam do tej k...wy menadzerki (wybacznie ale mnie ona coraz bardziej wkurza,nie ma pojecia o sprzataniu itd) i odzywa sie ze powinnismy sobie dac rade-i liczy mnie jak inne,normalnie zagotowalo sie we mnie jak nic![]()
kurcze jeszcze 3,5 tyg-czy dam rade??,brakuje juz mi sil
jasne ze sie utrzyma!trzeba myslec pozytywniea moj M. ponoc jak sie to nie zmieni to pojdzie do pracy ,ale czy sie tam utrzyma??![]()
dzis przyszedl wozeczek Natanka-sliczny jest
ciekawe jak bedzie sie sprawdzal na zewnatrz![]()
ide na golabki z synem
do pozniej
-wiem,ze trzeba,ale powiem wam,ze ost mam tak w pracy przeokropnie,ze szok,nie tylko pod katem ilosci i nawalu pracy,ale atmosfery,szefowa ma zero pojecia na temat sprzatania pokoi,wczesniejsza(ktora jest na wychowawczym byla pokojowka przed tym stolkiem i wie co ile zajmuje a ta nie ma pojecia ,bo nigdy nie pracowala tak ciezko i tylko jej ciagle zle ,to raz ze za dlugo sie robi,mnie liczy jako osobe normalna ktora ma biegac jak inne na rowni)- i tak Bogu dziekowac,ze tak dlugo wytrzymalam tam,ale juz moj kres nerwow sie wykonczyl,siedze i becze mam dosc totalnie,do tego ta sytuacja nasza tzn mojego M.jutro ma zaczac od 4:30 rano i mam nadzieje,ze juz niedlugo bede mogla juz posiedziec i nie widziec tych zakazanych mord a zwlaszcza tej suki Karen(tak ma na imie moja szefowa)jasne ze sie utrzyma!trzeba myslec pozytywnie
-tym sie tez juz raczej nie łudzęczekamy na foteczki wozeczka dla Natanka lub Natalci
- i tutaj jest caly problem,ze nie wiem jak z moim M.-nie mamy srodkow do zycia na tyle by moc sobie ot tak pojsc a na zwolnieniu placa pol z tego co zarobie a wychowawczy licza od porodumoze lepiej dla twojego zdrowia idz na wczesniejszy urlop? nie masz takiej mozliwosci?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość