Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2008, 16:45

no a ja jestem ciekawa:D hehe fajnie tak nie miec okresu:P ale po porodzie jak z nas lunie to bedziem sie meczyc 2 miesiace:D

mniam ale zjadla bym kopytek:D

ja mam frytki w zamrazlniku moze by tak je zjesc :ico_olaboga: oj moze juz nie dzis:P

[ Dodano: 2008-09-01, 16:46 ]
osita a jak to sie stalo z ejestes az w Hiszpani:)? podobno piekny kraj

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 wrz 2008, 16:50

a ja bym zjadła i makaron i kopytka i frytki.. taki mam dziś od rana apetyt, że jem cały dzień

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2008, 16:53

aniabella, nie zaluj sobie!!!! ja sobie nie zlauej wiem ze potem bede plakac ze gruba jestem ale coz...a ty sie nei masz czym przejmowac masz chociaz jędrna skóre nie to co ja!!!! ide zapisze sie przez internet do lekarza jak da rade

teraz bylam 23...a wiec pasowalo by i teraz tak pojsc... bo to chyba powinno raz na miesiac sie pojsc?? kurde nei spytalam sie doktora kiedy przyjsc no;/ a kiedy wy idziecie teraz na nastepne usg?? ja byla 20.08 wiec teraz pewnie listopad

[ Dodano: 2008-09-01, 16:58 ]
juz zapisalam sie nastepna wizyte u gina mam na 20 wrzesnia

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

01 wrz 2008, 16:58

osita a jak to sie stalo z ejestes az w Hiszpani:)? podobno piekny kraj
moj maz jest hiszpanem :ico_oczko: czyli cos w stylu malzenstwa sandrusi, choc nie az tak egzotyczne :-D
kraj piekny, a moja malaga... juz w ogole cudowna :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_oczko: no i synek bedzie mial stad dwoch znanych facetow jako wzor - picassa i ... banderasa. lepiej zeby poszedl sladami tego drugiego, bo pierwszy i brzydki, i pijak byl :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Janiolek

01 wrz 2008, 17:01

a ja was przebije! Ostatnia miałam 11.03.07 :ico_brawa_01: no potem poporodowe jeszcze. Jeszcze były dwa dni na poczatku lipca, ale tyle co nic, kocham cerazette :-D

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 wrz 2008, 17:03

mąż a'la Banderas to marzenie chyba każdej dziewczyny :ico_oczko: a Twoje równie egzotyczne co i sandrusi :-) osita, a w jakim języku rozmawiacie?

ja miałam ostatnie usg 12 lipca, wizytę mam 10 września i wtedy lekarz zapisze mnie na usg więc pewnie wypadnie gdzieś tak w połowie września. a ja już bym chciała wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka :-) no i na izbie przyjęć w sobotę zrobili mi usg ale tylko takie doraźne by sprawdzić szyjkę macicy i nic pozaty się nie dowiedziałam

Awatar użytkownika
osita

01 wrz 2008, 17:10

mąż a'la Banderas to marzenie chyba każdej dziewczyny :ico_oczko:
z tym sie zgodze... przystojny, haryzmatyczny i inteligentny... szkoda, ze moj ma z banderasem wspolne tylko miasto urodzenia :ico_haha_01: :ico_oczko: rozmawiamy po hiszpansku, juz 5 lat tutaj siedze wiec zdarzylam sie spokojnie nauczyc :ico_oczko:
ja w pt ide do ginka... musze mu powiedziec, zeby mi sprawdzil polozenie lozyska. na ostatniej wizycie stwierdzil, ze magnez i tak nic nie daje wiec jakis czas temu odstawilam. i nonono blada, bo znow twardnieje brzuch i boli :ico_zly: no coz, zobaczymy co powie... w moim przypadku wizyta u ginka to na 90% od razu usg, w tym samym gabinecie jest :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 wrz 2008, 17:14

osita, mi na to twardnienie brzucha tez zalecił magnez z B6 i nospę 2tbl 3xdziennie i powiem szczerze, że od niedzieli biorę i jest lepiej. aż się boję odstawić teraz by znów nie bolało i nie twardniało. z drugiej strony nie chcę się faszerować tą nospą. takie błędne koło :ico_olaboga:
hiszpański to piękny język ale chyba trudny, ja umiem tylko powiedzieć hablas ingles czy jakos tak :ico_oczko: aaa no i oczywiście te quiero

Awatar użytkownika
osita

01 wrz 2008, 17:33

aniabella, no to znasz hiszpanski w stopniu komunikatywnym :-D :ico_oczko: a tak poza tym, jest to raczej latwy jezyk
tutaj nospy nie ma... wiec nie biore :ico_oczko: ale widze roznice, jak bralam magnez, a teraz, jak nie biore ok 2 tyg to boli. na poczatku myslalam, ze to z powodu wyjazdu do rodzinki, pozniej, ze jeszcze po wyjezdzie... az zaczailam, ze glupia jestem. lepiej pozno niz wcale, nie??? :ico_haha_01:
zrobilam sobie fotke serdusia na brzuszku.. teraz tylko obrobic zdjecie i fajne bedzie :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2008, 17:54

osita a twoj mąz umie mowic po polsku?? a córeczka?? z nia jak rozmawiasz??

no zaraz wpadnie kumpela z dzieckiem do mnie oskubalam orzecyz laskowe jeszcze zostaly mi 2 garsci:( musze jutro kupic od wczoraj kilogram zjadlam:P

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”