Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

25 wrz 2011, 17:03

Ika witam w klubie swędzocych :ico_zly: u mnie swędzenie pojawiło się praktycznie jak wyszłam ze szpitala. Zastanawiam się czy to nie wina dowcipnej luteiny :ico_noniewiem: zastanawiałam się też czy to nie grzybica bo w szpitalu mi ją stwierdzili i leczyli nystatnyną ale z drugiej strony dziwne żeby wróciła zaledwie dzień po wyjściu ze szpitala :ico_noniewiem: na szczęście jutro już idę do ginki i mam nadzieję że coś na to poradzi :ico_sorki: póki co ratuje się Clotrimazolem. Jak dla mnie jedyna skuteczna metoda.
Mad., ale kusisz słodkościami :-)
A gdzie Gabi się podziewa? Bo wczoraj jej chyba też nie było :ico_noniewiem:

My zaliczyliśmy po obiadku 1,5h spacerek. Teraz siedzimy w domku. Emila bawi się z kuzynką a my leniuchujemy przed tv :-)

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2011, 17:04

Na 7:15 muszę być w przychodni.
ja podobnie :D i wejdę bez kolejki aby ją wypić
Jak przygotowują te glukozę do wypicia ? Rozcieńczają z wodą ? Bo kupiłam ją wczoraj i to taki proszek jest ..
tak takl rozrabiają ją z przegotwaną wodą
ja nie musze kupować u nas w labku ją maja :ico_sorki: podobno można wycisnać sok z cytryny to zmieni trochę smak :ico_noniewiem: ale ja bede piła bez niej

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2011, 17:14

margolcia, u nas do krzywej cukrowej idzie się w pierwszej kolejności dlatego z samego rana muszę być. Połówka cytryny pomaga w przełknięciu tego, a nie wpływa na wynik badania. Ja biorę cytrynkę ze sobą :)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 wrz 2011, 17:33

oj jak ja się cieszę że już mam za sobą tą pierońską glukozę :ico_haha_02:

a teraz poleżałam troszkę i tak mi się spać zachciało że szok

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 wrz 2011, 18:02

Ja też już mam glukozę za sobą :-D
Dacie radę, jak lubicie słodkie to nie będzie tak źle.
Ja mam dzisiaj strasznego lenia i non stop coś jem :(

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2011, 18:14

Zastanawiam się czy to nie wina dowcipnej luteiny
ją też biorę 2 x dziennie :ico_noniewiem: i nie ukrywam nie lubie jej :ico_zly: A glukoza jeszcze przede mną :ico_placzek: :ico_placzek:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 wrz 2011, 18:59

Dziewczyny, dzisiaj sie dowiedziałam że w piątek porwali moją 16-letnia sąsiadkę :ico_olaboga: Wyszła ze szkoły i nie miała autobusu więc poszła na okazje, facet sie zatrzymał i ja uprowadził. Wywiózł, nikt nic nie wiedział gdzie jest bo jej telefon zabrał,dopiero policja ją dzisiaj znalazła we wrocławiu . Nie wiem czy coś jej zrobił,mam nadzieje że nie ale w sumie to nic więcej nie wiem. Jak to dobrze że ją tak szybko znaleźli bo nie wiadomo gdzie by ją wywiózł :ico_olaboga:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2011, 19:32

agaa22, aż mnie dreszcz przeszył jak czytałam co pisałaś. Całe szczęście, że ją znaleźli całą i zdrową !

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 wrz 2011, 19:36

Ja to w ogóle byłam w szoku że u nas na takim zadupiu takie rzeczy sie mogą zdarzyć i to jeszcze sąsiadka,no ale jak widać nie tylko w miastach sie takie rzeczy dzieją

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

25 wrz 2011, 19:44

agaa22, matko ale historia :ico_szoking: dobrze że ją znaleźli całą i zdrową
w ogóle byłam w szoku że u nas na takim zadupiu takie rzeczy sie mogą zdarzyć
miejsce nie ma znaczenia. U nas w sąsiednim mieście które też nie jest duże uprowadzili w 2007roku dziewczynę, rano w środku tygodnia. Szukali ją tyle lat i na początku tego roku znaleźli ją zakopaną niecałe 200m od dworca pkp na który szła. Miejsce gdzie ludzie codziennie spacerują bo to jest uzdrowisko i nikt nic nie widział :ico_noniewiem:
ika ja też jeszcze przed glukozą jestem. Jutro pewnie dostanę przykaz zrobienia wraz z innymi badaniami :-)
szyszeczka problem w tym że teraz w ciąży po słodkim mam mega zgagę a podobno między badaniami nie mogę rennie zażyć :ico_olaboga:

A mnie wzięło na porządki :ico_puknij: siedząc na kanapie doszłam do wniosku że muszę posprzątać w szafie w przedpokoju. Pousuwałam niepotrzebne rzeczy, poprzekładałam co się dało i dzięki temu zyskałam trzy wolne półki :-D
Wsadziłam do nich ręczniki i tym sposobem z kolei zwolniły mi się 4 półki na ciuszki Borysa :-D
Jutro mam w planach wyczyścić lodówkę i piekarnik a tego strasznie nie lubię :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”