Mnie wybrzuszyło bardzo wczesnie. W 12 tc juz nie dało sie ukryc ze jestem w ciazy i nie był to brzuszek taki jakbym sie za duzo najadła tylko taki typowo ciezarówkowy
Iw_Rybko, ta CC jest juz przesadzona. Juz sie z tym pogodziłam i teraz nawet sie ciesze, bo poczytałam sobie w necie jakie sa konsekwencje pekniecia torbiela podpajeczynówki i doszłam do wniosku, ze mój gin to jednak ma łeb na karku. Juz sie nastawiłam psychicznie i jestem pewna, ze wszystko bedzie ok.
Co do zachcianek - to ja w 7 miesiacu tez dostalam ochote na zupke chinska - wlasnie ta zielona - kurczak lagodny Ale urodzilam synka
A w 9 m-cu mialam ochote na wszystko co nie zdrowe - kebaby,jedzenie z McDonalda itp
wisienka24, jezeli lekarz tak zdecydowal,to nalezy mu ufac.Moja mama miala dwie cesarki i jest zadowolona.Wierze,ze wszystko bedzie dobrze.Trzymam kochana kciuki za ciebie i Szymonka.
Agasco Evik odlotowe apartamenty dla maluchów superrrrr
Ja się przyznam, ze narazie nie tęsknię z abrzuniem, ale z uśmiechem oglądam swoje ciązowe zxdjęcia. Dziewczyny pstrykajcie ile wlezie, potem się super ogląda
Dzięki dziewczyny
Ja na szczęście nie mam zbytnio ochoty na takie jedzonko. Raz mnie naszła ochota na Pizze Hut i musieliśmy jechać do Gdyni ale opłacało się
A na ulubiona pizzerię, do której przed ciążą bardzo często zaglądałam nie mogę teraz patrzeć i jak się zmusze żeby tam wejść to jem sałatkę albo lody. Ale mi zostało jeszcze trochę czsu więc wszystko może się zmienić- na razie wcinam owoce