Dziękuję dziewczyny. Dawidek dzisiaj tryska energią i wcale nie widac po nim ze chory...ale lekow mam całą torbę. Oby tylko szybko wyzdrowiał
Dawid tez nie ma kaszlu...ale za to gorączkował wczoraj ...dzis na szczęście jest ok. A długo Emilka była w szpitalu?. Bez kaszlu, bez goraczki.
wiesz...Kaja moj Patryk miał też taka fazę zgrzytania..ale juz mu przeszłozgrzyta niemiłosiernie ząbkami
my dopiero niedawno zaczęliśmy etap dwoch drzemek...mniej wiecej dwa-trzy tyg. I jestem zadowolona, bo śpi wtedy 1-1,5. . a nie jak przy trzech drzemkach 30-40minut . Na pewno etap jednej drzemki nie tak szybko przyjdzie...Patryk też mało śpi...zasypia róznie...19.30, czasem o 20...ale bywa też i o 21...a wstaje najczęściej o 5 . I same wiecie jak ten sen wyglada...pobudek ma niesamowita ilośćDziewczyny Wasze dzieciaczki mają jeszcze 2 drzemki w dzien?
mad jak tam u was...??? Pamniętaj ze kłotnie często oczyszczają atmosferę...ja ze swoim prawie codziennie...ale nam bardzo szybko mija
a moze dermatolog by pomogł??? Mojej koleżance tak wypadały ze az łysiała punktowo...ale winny b ył stres...teraz znow ma piekne grube włosy.mi wlosy garsciamy wypadaja
juz nie wiem co robic