....
My juz po spanku, dopiero wstalysmy!!!

Justynka najlepiej zamiesc filmik na You Tube a potem wklej linka.
[ Dodano: 2008-04-04, 14:02 ]
Eve, to ze wyslalas siostrze zyczenia swiadczy tylko o tym ze jestes osoba z klasa

Tez tak myślę, babka z klasą z ciebieEve, to ze wyslalas siostrze zyczenia swiadczy tylko o tym ze jestes osoba z klasa
a ja nie widzęEwasiek, ale sliczny zebus
moj też jak tylko przyjdzie to łaps Olka i spaceruje z nim po mieszkaniu, szarpią firanki, brudzą szyby i lustra ale Olo zadowolony na maxa, ostatnio chodzili po ogródku , tata pokazywal mu drzewka i kwiatkimoj tata cale te nasze zakupy przenosil Szymcia na rekach, ehh te dziadki
ona i tak pewnie tego nie docenimama_zuzi1980 napisał/a:
Eve, to ze wyslalas siostrze zyczenia swiadczy tylko o tym ze jestes osoba z klasa
Tez tak myślę, babka z klasą z ciebie
Ja zaczynam się o siebie martwić bo wpieprzam wszystko jak odkurzacz i ciągle bym coś zjadłaale oczywiscie to nie byl powod zeby ich nie zjesc heh, nie pisze ile bo sie za glowe zlapiecie
dziekiEwasiek, ale sliczny zebus
musisz sie eska dobrze przyjrzec, bo jest jeszcze malo widac no i ciezko mi zrobic zdjecie bo michałek jezykiem zaslaniaa ja nie widzę![]()
bedzie dobrze, bedziemy trzymac kciuki.le ja jestem jakos pozytywnie nakrecona i mysle ze damy rade
a jak nie to za 2 miechy wracamy spowrotem
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość