Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 kwie 2010, 13:54

Ewka też kupujew rossmanie mleko :) jakie dajesz?
co do wagi ja jestem minus 8 niż przed ciążą... ale do ideału to mi daleko :ico_noniewiem: :(

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

09 kwie 2010, 13:58

Ja ważę 60kg. :ico_placzek: A już ważyłam 55kg. Brakowało mi zrzucić 6 i po sprawie. A teraz sie załamałam. :ico_placzek: Jedna głupia sprawa i humor zepsuty. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

09 kwie 2010, 14:12

jestem na chwilkę
my po spacerku , ale mój Lol poczuł wiosne i pośpi pół godz i budzi sie i chce siedzieć i sie rozglądać , nic innego mi nie pozostało tylko spacerówke uruchomić :ico_oczko:
taki z niego ciekawostek :ico_haha_02:

lece dalej , bo przyszłam do domu tylko sie przebrać i lecę do salonu robić pazurki
a później mam zaproszenie na swierzego karpia , aż slinka mi leci i mimo mmojej obietnicy przeczyszczenia dzis na smazonego karpia pójde , zjem go bez pieczywa :ico_oczko:

Kasia90, jak zaczynasz ćwiczyć to tak się dzieje ,że kilka kg na wadze wzrasta , bo to woda się gromadzi czy cos takiego , ja mam tak zawsze na poczatku , zreszta ja nidy na wage tak nie patrze jak na centymetry a najlepiej poznje sie po ubraniach czy coś spada :ico_oczko:
Ewka mi 4 kg jak mój T mówi to same cycki ważą:)
dobre , ale i prawdziwe , ja jeszcze karmie i jak stane na wage przed karmieniem a po to jest róznica i wogóle sa ciężkie :ico_noniewiem:

ostatnio chyba sabcia pisała że kupiła biustonosz dd więc ja też taki musiałam zakupić :ico_noniewiem:

dobra uciekam , bo klientka juz dzwoniła że bedzie wczesniej

Awatar użytkownika
edulita

09 kwie 2010, 14:21

Kasia90, nic sie nie załamuj i rzadziej sie waż nie waga jest wazna tylko samopoczucie wiesz może to to zwiekszone picie a moze zważ sie po wypróznieniu :ico_wstydzioch:
Też czekam na Agatke - oby szybki był poród i bezbolesny
Ewka82 - ja raz wyprałam Idy rzeczy w tym lenorze dla dzieci i wysypki dostała :/ a tak od urodzenia cały czas w loweli
lecę do salonu robić pazurki
zrób fotke i sie nam pochwal jakie cuda piekne robisz

[ Dodano: 2010-04-09, 14:22 ]
jestem minus 8 niż przed ciążą
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 kwie 2010, 14:22

isiawarszawa, ja kupuje NAN 1, mlodemu sluzy i nie narzekam :-)

[ Dodano: 2010-04-09, 14:24 ]
edulita, ja tez ale plynu nigdzie nie ma :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: a bez plynu sa takie szorstkie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
edulita

09 kwie 2010, 14:24

Moja Ida siedzi w krzesełku i krzyczy i piszczy do zabawek że nie da się nic odgryźć :ico_olaboga: trze i gryzie wszystko do buźki wtyka i się złości

[ Dodano: 2010-04-09, 14:27 ]
Ewka_82, - moze Pawełek inaczej zareaguje a moze wypłucz dwa razy :ico_noniewiem: szkoda by było aby dostał wysypki ja juz się boje tego lenora piore w nim rzezczy Nikoli ale jej nic nie jest fakt ma juz ponad trzy latka i płucze jej ubranka w naszych płynach i nic

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 kwie 2010, 14:28

Ewka_82, tez kupuje nan, kupowałam nan active ale lekarka powiedziała (po moim zapytaniu) że az tak wielkiej róznicy w nich nie ma (poza ceną!!) wiec zmieniłam na zwykły NAN
edulita, dzieki za brawa, ale tą wage mam odkąd oliwia skończyła tydzien i tak stoi :| nie mam wogóle motywacji do ćwiczen, ani samozaparcia do diety
ale jak sie przeprowadze buchne mamie rowerek stacjonarny i bede na nim jezdzić oglądając Hause'a :ico_haha_01: bo TV tam nie ma a narazie jakos kasy brak by kupic, i tak pralke i reszte mebli musze sobie tanio skołować...
wsciekła jestem na siebie bo miałam regał który dałam na prszechowanie, a pozniej sie okazało że tam gdzie stoi nie może juz stać i miałam do wyboru oddać go kuzynce dla córki albo porąbać... oddałam kuzynce a teraz co? przeciez nie poewiem oddaj mi regał chociaż ona dała mi ciuchy dla Oliwii i zarządała ich zwrotu, ale to że ludzie są chamami nie znaczy że i ja chamem mam być...

Awatar użytkownika
matikasia

09 kwie 2010, 14:28

Edulita my też lovela:)

Kasia90 ja ważę 61:( przerażająca ta szóstka przy wzroście 164.

Wiolaw a kto z małym siedzi jak pazurki robisz?

Isia 8 mniej niż przed ciążą? wow :ico_brawa_01:

idziemy znów na spacerek, słoneczko wyszło

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 kwie 2010, 14:30

dobrze ze rano poszłysmy na spacer bo teraz pada, a ja piore małej w vizirze sensitive i płucze w E tez z opinią CZD, i jest ok - chociaz to moje dziecie wogóle jest nie alergiczne :)

Kasia90

09 kwie 2010, 14:31

Wiolaw mam taka nadzieje. Bo własnie dziwiło mnie to, spodnie mi lecą, a tu 5kg więcej. :ico_szoking:

[ Dodano: 2010-04-09, 14:33 ]
Edulita tylko ja od rana zjadłam tylko jedną kanapkę i jabłko, to na pewno nie jest 5kg.

Matikasia ja mam zaledwie 158cm. Kurdupel. :P

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”