05 sie 2011, 10:31
My wczoraj piekliśmy babeczki z czekoladą :) Jeszcze są, jakby któraś miała ochotę to zapraszam :) Akurat domowo robione babeczki Milena wcina.
Julchik, tą do gotowania też gotuję, ale tak jak piszesz, do "rozcieńczania" słodkich kaszek lepsza jest kaszka instant, czyli tylko ją dosypuję do wody- rzadkiej kaszki bobovita itp. Zaraz znajdę link. A czasami do obiadu robię ciut bardziej gęstą, i wygląda jak ziemniaki puree. Damian i Milena taką jedzą spokojnie, a jak jeszcze z koperkiem, albo z jakimś lekkim sosem, to już w ogóle,
Tutaj jest ich mnóstwo: Link usunięty przez moderatora!
Małe naprowadzenie co było w linku . Prosze wejsc na google i wpisać Kasza instant .
Zobacz sobie z tej firmy jeszcze inne: wielozbożowa jest, gryczana bywa :)
Ja kupowałam je w Koszalinie w małym sklepie zielarskim ze zdrową żywnością (np dla diabetyków maja), z naturalnymi kosmatykami itd. Może i u was jakiś takie sklep jest i miewają takie kasze?
Praca zakończona, mogę już spać po nocach. Julchik, to tylko kilka nocy, więc mogę przecierpieć jakoś. Wczoraj poszłam juz spać ok 22. Jeszcze nie odespałam, ale jeszcze dzisiaj i będę jak nowa :P
Ostatnio zmieniony 05 sie 2011, 11:12 przez
Martalka, łącznie zmieniany 1 raz.