Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 sty 2008, 22:58

Asika fajny brzusio. Jakie one są słodkie te nasze piłki :-D

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sty 2008, 23:15

asika82, super brzusio i fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Myszka_, mam nadzieje ze sie wybiezemy w krk razem na ogladanie wozeczków :ico_haha_02: wezme was do tej hurtowni gdzie sa tanie wozki :ico_haha_02:
eVe80, powiem ci szczeze ze ja tez mysle co zmienic i jeszcze wyremontowac w domu wiec mow jak najwiecej o takich rzeczach a noz moze mi cos sie nowego uwidzi :-)
malgoska, ty to wielka jestes potrafisz ludzi do pionu ustawic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moj krzysiek wychodzi jutro juz na 100%dzis sie wkorzal bo od wczoraj go na diecie trzymali zeby jakies tam badanie zrobic a dzis najpierw stwierdzili ze nie beda mu robic tego badania i dali mu obiad a potem przyszli sie pytac czy zjadl ten obiad bo jednak by mu zrobili to badanie :ico_puknij: :ico_puknij: sami nie wiedza co robic :ico_olaboga: wkoncu krzysiek sie wkorzyl i powiedzial ze nie chce tego badania (a mial juz to 2 razy w szpitalu robione)potem gadalam z lek i mowila ze wsumie jest nie potrzebne.no ale najwazniejsze ze jutro juz bedzie.do szpitala przyjechali tescie i jak mowa o tesciowej to moja mnie m=na dzien dobry wkorw.... :ico_zly: :ico_zly: bo stwierdzila ze szybko musza podloge robic (moj k ma ja ukladac)bo jak .....basia wczesniej urodzi to jak beda w tedy robic :ico_zly: ale mi podniosla cisnienie!!!!!!mowie jej ze u nas tez jeszcze duzo musimy zrobic i ona chyba sie otrzasnela i mowi no no u was tez trzeba skonczyc ale u was to jak dziecko bedzie to mozecie kominek wymalowac a u nich :ico_zly: nie a o tym ze ja tez moge urodzic wczesniej tonie pomyslala :ico_zly: potem jeszcze jakis pare gupich tekstow strzelila az ja tesc opierniczyl a ja olalam .przywiezli mnie do domu ze szpitala i nawet nie usiedli na chwile ,tesc tylko mi drzewo przywiuzl do kominka a tesciowa nawet nie spytala czy cos minie pomuc jak jestem sama z dzieciem i w :ico_ciezarowka: no bo po co ,ba co ja o pomocy mowie jak ona nawet przez te pare dni nie zadzwonila do mnie i sie nie spytala czy zyje i jak sobie sama radze.a jak by tak jej coreczka byla sama to by jej na krok nie odchodzila tym bardziej ze baska sie nawet wieczorem boi sama w domu zostac przez chwile (26 lat ma)ale sie rozpisalam ale az mi ulzylo :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

09 sty 2008, 23:56

edit53, pożal się kochana pożal, to nam się teściowe potrafiały :-D
no ale zawsze mogło byc gorzej hehehe tfu tfu :-D
dobrze, że mężu jutro wychodzi, będzie Ci raźniej z nim :ico_brawa_01:
Asika brzusio śliczny :ico_brawa_01: , co do tych Quinny to jesli nie potrzebujesz fotelika to kupisz ten model nowy za ok.1.400zł, z fotelikiem tak jak na tej aukcji co wrzuciłaś cena ok.2.000, dużo zależy też od rocznika kolorystyki, bo co roku wprowadzają nową i podnoszą cenę, tu masz przykład
http://dino.sklep.pl/nowy/quinny-m-38.html
choc najlepiej poszukaj, na allegro nieraz można trafic na fajną okazję nawet nowego wózka, ja też robiłam zdjątka, jutro wrzucę bo dziś nie jestem na silach, zmęczona jestem bardzo z niewyspania....
życzę Wam słodkich snów buziaki

asika82
4000 - letni staruszek

10 sty 2008, 11:35

Witajcie! Ale Wy to macie sie z tymi teściowymi!!! Najlepiej jej nie mieć , jak ja i nic cie nie obchodzi taka baba :ico_oczko: Ale tak na serio to współczuje!
Myszka mi najbardziej podobają się te najstarsze czyli najtańsze. Te z 2007 to jak statki kosmiczne.
Edit fajnie,że mąż dzisaj wraca do domku. :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 sty 2008, 12:09

krzysiek w domku:) :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

10 sty 2008, 12:11

mamamonia i eVe80 może przyłączycie sie do odliczanka?? Zapraszam http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... 965#374965

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 sty 2008, 12:28

Ewcik pisze:mamamonia i eVe80 może przyłączycie sie do odliczanka?? Zapraszam http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... 965#374965

Ja nie bardzo widzę sens w tym odliczanku... Mam to w suwaczku :-D

Hmmm, ciekawe gdzie się wszyscy podziewają... Ja zaraz też zmykam z domku. Musze kupić prezent mężusiowi na imieninki :-D

A wczoraj mój kochany zrobił mi aż 3 niespodzianki:

1. wrócił wcześniej do domku z pracy
2. Dostałam kule do kąpieli z mojego ulubionego sklepu z takimi rzeczami
3. A na koniec przyniósł mi do łóżka nowe kolczyki do wisiorka jaki dostałam od Mikołaja
:ico_brawa_01:

No w szoku ciężkim byłam, a jaka szczęśliwa :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

10 sty 2008, 18:12

Witajcie słoneczka,
edit53, no to super :ico_brawa_01: mama nadzieje, że czuje się dobrze :ico_oczko:
asika82, wg mnie też najlepsze są te starsze kolorystyki, takie bardziej "przyjazne" i stonowane, mi też podoba się Quinny ale model Speedy SX, są naprawdę dobre, raczej bezawaryjne i spacerówki są przestronne i na długo starczą :ico_oczko:
mamamonia, ależ Cię ten Twój mąż rozpieszcza, a odwdzięczyłaś się ;-)

ja się dziś nie najlepiej czuję, kolejny dzień boli mnie brzuch i w sumie trzyma mnie cały czas, choc jak leżę to nawet nie, ale nie jest to bardzo bolesne, po porostu go czuję, ostatnio mały zmienił położenie i zastanawiam się czy to nie wpłynęło na te bóle :ico_noniewiem:
jutro idziemy do gina to się wszystkiego dowiem, życzę milisiego wieczorku, może jeszcze potem zaglądnę, buziaczki

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 sty 2008, 20:52

...
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 09:40 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

asika82
4000 - letni staruszek

10 sty 2008, 22:33

małgośka dziekuje !
my znowu sklepy z wózkami zwiedzaliśmy bo spać w nocy nie mogłam przez tego quinny. i już sama nic nie wiem czego chcę, ale jestem niezdecydowana :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”