Jolka współczuję całej sytuacji
Kaśka jak Nadia już tak na czterech się podnosi to ładnie-Ona już siedzi?
A właśnie... u nas o 23 zaczęło błyskać, wyskoczyłam na balkon bo cały był w wysuszonych już ciuchach-i na szcęście, bo całą noc lało jak z cebra, a tak grzmiało, że chyba bardziej nie mogło
Gabriel się obudził i musiałąm Go wziąć do łóżka, a tak ładnie spał u siebie... co błysnęło, albo zagrzmiało to do okna się odwracał, w końcu chyba ząbki mu zaczęły dokuczać i się rozmarudził, od 5 nie chciał już spać, ale po takiej nocy uśpiłam Go suszarką jeszcze na trochę, bo nie dałabym rady wstać... w sumie o 6-tej wstaliśmy na śniadanie
No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Karolka z okazji szóstego miesiączka
ostatnio myślałam o tym, że do pół roku jak się mówi, że dziecko ma 2-3, 5 miesięcy to jest taki berbeć malutki, ale 6,7... to brzmi już tak poważnie
[ Dodano: 2008-07-04, 11:22 ]
A Gabcioch przed chwilką usnął mojej mamie na ramieniu, bo jej tu piosenki jacka Lecha puszczałam-ukochany mojej mamy
tak się kołysała, że mi dziecko uśpiła
już w łóżeczku drzemie
[ Dodano: 2008-07-04, 11:24 ]
założyłam mu dresik na 12/18 mcy i jest dobry, no jakaż to rozmiarówka zawyżona
zauważyłam, że to tak jest-zależy od firmy, Gabriel nosi 80, ale niektóre 74-na przykład z H&M są jeszcze na niego dobre