malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 sty 2008, 10:34

...
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 09:40 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

11 sty 2008, 10:53

Witajcie Słoneczka,
ja dziś (odpukać tfu tfu i w ogóle) czuję się całkiem fajne pomijając, że znów nie dali mi pospac i co chwilę muszę latac na dół dziadkowi ciśnienie mierzyć ehhh, no ale trudno :ico_oczko:
ja już wiem, że do Krakowa jedziemy 18, Piotrek dostał urlop, umówiliśmy się ze szwagrem także już się nie mogę doczekac, ale tez boję się co te wyprawy przyniosą, mam wstępnie jak już kiedyś wspominałam upatrzone 3 wózki i głównie je, a raczej 2 z nich bo Mutsy już oglądaliśmy, chcemy zobaczyc, ale wiem też że na inne pewnie też rzucimy okiem jak nam wpadną w to oko :ico_haha_01: ... wiem jedno mój mąż z jednej strony mówi, że Mutsy to szaleństwo za tą cenę a z drugiej zastanawia się nad nim ehh te chłopy hehe, ale pewnie gdyby nie to, że muszę sobie kupic okulary, na które pójdzie ok.600 zł (z racji choćby tylko samych szkieł, które są drogie jak cholera, a ja mam dużą wadę, niestety) to byśmy wzięli tego Mutsy bez problemu a tam wahamy się, bo wydatków jeszcze trochę przed nami + właśnie te okularki ehhh...
no ale czas pokaże i przyszły piątek najprawdopodobniej jaką furę kupimy :ico_oczko:

miłego dnia robaczki

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 sty 2008, 14:25

...
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 09:41 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 sty 2008, 19:24

Witajcie kochane
cosik teraz nie mam czasu zbytnio na tt :ico_wstydzioch: ciągle za czymś jeźdzę i się rozglądam. Jutro rano jedziemy do kolejnego sklepu za oknami popatrzeć (za cenami dokładniej), ale już jestem na 100% zdecydowana na brązowe. Niestety spółdzielnia nie chce się zgodzić na takie zmiany i od zewnątrz będa białe. Dziwnie to będzie ale przynajmniej w środku będą fajowe.
asika82 moja mama też ma jasne mebelki w kuchni i mnie się bardzo podobają więc jak będę wybierać to raczej jasne. A jakiego kolorku masz blaty??
Brzusio masz prześliczny!!!
Wózek też fajowy.
edit53 fajnie, że masz już mężusia w domku.
myszka_ a jakie jeszcze wózki masz na oku??

Ja ogulnie czuję się dobrze, odebrałam dzisiaj wyniki z morfologii i moczu i wszyskie są prawie ok (bardzo małe odchyły). Brzusio mnie nie boli, ale żebra za to bardzo chyba synek mi tak główke wkłada.

[ Dodano: 2008-01-11, 18:26 ]
malgoska pisze: Jak znajdę link do tego sprzedawcy to Wam wkleję.

wklej bo może też sobie zamówie. :-D :-D

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2008, 21:14

heja ja dzis wysiadam rano bylam na badaniach i wrocilam ok 12 ze szwagierka ta co tez jest w :ico_ciezarowka: i pojechalysmy za wozkami ,bylysmy w 3 sklepach noi ja juz na 100% wiem ze kupuje ten co wam pokazywalam ,moja szwagierka z glebokiego tez zrezygnowala jednak i wypatrzyla tez taki podobny do mojego ,nawet sprzedawczyni jej odradzila gleboki ,mowila ze na wiosne przewaznie takie ludzie kupuja bo glebokiego sie nie oplaca.jak wrocilam do domu to wzielismy sie z krzyskiem do sprzatania bo jutro rano mamy ksiedza::( teraz padam ze zmeczenia dzis chyba zaduzo km narobilam

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 sty 2008, 21:45

...
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 09:42 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sty 2008, 16:01

malgoska, kuruj sie dziewczyno i nie daj sie :ico_nienie:
u nas dzis byl ksiadz i to ten co matiego uczy wiec nie bylo tak zle :ico_haha_02: teraz mati pojechal do dziadkow a my z krzyskiem sami :-D

asika82
4000 - letni staruszek

12 sty 2008, 19:20

Witam!
Małgośka zdrówka życze, wygrzej sie dobrze i oby ominęło Cie to zaproszenie do szpitala.
Eve ja mam kuchnie z BRW. Fronty to Tafla Wanilia a blaty piaskowy.

[ Dodano: 2008-01-12, 18:21 ]
Miałam dość już tak działającego netu i zgłosiłam awarie, ciekawe jak długo podziała , może znowu za kilka dni bedzie co chwila się rozłączać :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-01-13, 10:08 ]
witam w niedzielny poranek!
Edit pisałaś, że już jesteś zdecydowana na wózek a ja ostatnio odkryłam wózki ABC Design i jest fajny w Krakowie, może Ci też się spodoba bo jest taki jak obie chcemy czyli bez sztywnej gondoli tylko z taką miękką i ma też fotelik. http://www.allegro.pl/item293099968_abc ... likie.html

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2008, 13:12

asika82, ten wozek jest w tym sklepie w ktorym bylam,fotelik fajny a wozek szczeze powiem beznadziejny jest strasznie dugi i nieporeczny a i uzywany bo tam i sklep i komis jest wiec odpada zostaje przy swoim :ico_haha_02:
moj mati u tesciow zlapal ..goraczke :ico_zly: mam nadzieje ze sie nic powaznego z tego nie wykluje .

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

13 sty 2008, 16:09

Witajcie robaczki,
my wczoraj się obkupiliśmy prawie we wszystko co potrzebne małemu...
najpierw byliśmy w Oświęcimiu, pokupowaliśmy śpioszki, kaftaniki, pajacyki po 2 na 56 i 62;
wanienkę + kład z gąbki; prześcieradła, ceratki, pieluszki tetra + flanelka, szczoteczkę do włosków (a nuż się przyda :-D ), nożyczki do paznokietków i stelaż pod baldachim, to chyba na tyle .... aha i taki zarąbisty kocyk kupiliśmy polarowy z jedne strony a z drugiej frotka, fajny taki :ico_haha_02:
potem wróciliśmy do domku, sprzątanko, obiadek, kawka i ruszyliśmy do Kato na 3 Stawy;
tam bo wielkich bojach kupiliśmy komplecik (dresik taki uniwersalny) na wyjście ze szpitala i jeden pajacyk welurowy bo był naprawdę tani (na wyprzedaży), ale ogólnie masakra, wszystko co mi się podobało było strasznie maleńkie, tzn. zostały tylko rozmiary 46-50, w ogóle braki dla chłopca jak cholera, gdzie o coś nie pytałam (H&M, Smyk, 5-10-15) to mi mówiły te dziewczyny, że jakoś dla chłopców to ostatnio wybrakowane te towary, mały wybór i w ogóle - no zauważyłam :-/
no ale nie ma źle, mam już prawie wszystko z ciuszków
potem weszlismy na sklep (real), kupiliśmy wszystkie kosmetyki wg takiego "zestawu początkowego" jak miałam podany przez położną, kupiliśmy kosmetyki z NIVEA Baby;
kupiliśmy też pampersy "1" - małą paczkę tj. 44 szt. i "2" ale tu już Jumbopuck 98 szt.
no to trochę tego nakupowaliśmy i kasy też troch straciliśmy, ale już jestem spokojniejsza, muszę kupic jeszcze tylko rzeczy dla siebie i będzie git - sysko, a noi jeszcze wózek hehe; ogłupiec z tym wszystkim można ile tego potrzeba :ico_olaboga:
się rozpisałam :ico_szoking:
życzę Wam spokojnego popołudnia, zaglądnę jeszcze wieczorkiem, buziaki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”