Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

26 kwie 2007, 17:05

Maggie jak ja patrze na inne dzieci to mowie tak samo jak ty ze moja Nicolcia to najsliczniejsza dziewczynka na swiecie i na ziemi nie martw sie to calkiem zdrowy objaw z twojej strony hehe :-D Powodzenia dla Antosia w zlobku napewno sie przyzwyczai i bedzie zadowolony tak samo jak Mateuszek od Izy trzymajcie sie chlopaki dobrze bedzie :ico_brawa_01: :ico_haha_02: :ico_oczko:
no tak ale powiem Ci Kristi że te niektóre angielskie dzieciaczki to nie zbyt urodziwe są...nasze polskie ładniejsze :-D
Zresztą ten ładny co sie komu podoba...uroda to pojęcie względne :-)
A na naszym wątku to wszystkie są śliczne!!! :ico_oczko:

My juz wrócilismyy ze spacerków...bo dzisiaj tak jakoś tak na raty chodziliśmy,...zobaczymy moze Antoś teraz też pośpii...

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 kwie 2007, 17:11

No moja Nicolka to najladniejsza heh zart wszystkie dzieci sa ladne
Moja dziewczynka wcale nie zamierza spac takze musze poczekac az sie troche bardziej zmeczy zauwazylam ostatnio ze w ciagu dnia mniej spi ale za to cala noc przesypia bez problemow pozatym to jakos mala by sie tylko nosila na raczkach niewiem ale tak jak teraz to jeszcze nie chciala sie tak nosic bardzo nawet jak ja wkladam do swojego krzeselka to trzyma sie mojej koszulki i tak chocby prosila zebym ja tam jeszcze nie wkladala i nozkami przekreca na wszystkie strony jest bardzo ruchliwa i na jednym miejscu ma problemy wysiedziec ale radze sobie swietnie :ico_brawa_01: :ico_haha_02: :-D :ico_oczko:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

26 kwie 2007, 17:33

Hej Babos Desperados :-D

troche nas nie bylo,ale widze,ze nie zdazylyscie sie za nami stesknic :ico_haha_01: :ico_smiechbig:

przede wszystkim spoznione zyczonka dla naszego kumpla , kochanego Antosia
:ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_prezent:

i dla slodkich dziewczynek Nicol :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

[ Dodano: 2007-04-26, 17:36 ]
prosimy o zaktualizowanie tabelos : 7 zabkow :-D

Awatar użytkownika
kaola
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

26 kwie 2007, 20:26

diem, ja się stęskniłam :diabel: :500: :diabel:
a zębalki już powstawiane - wsztstkie 7 szt :ico_smiechbig:

dzięki wam baboski za życzonka :509:

iza, ale ci dobrze z ta rybką - ale co tam myśmy dzisiaj na gilu zaliczyli po sztuce :-D
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2007, 20:27 przez kaola, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

26 kwie 2007, 20:26

Hej Babos Desperados :-D

troche nas nie bylo,ale widze,ze nie zdazylyscie sie za nami stesknic :ico_haha_01: :ico_smiechbig:
:ico_nienie: :ico_nienie: no co ty.......tęsknilismy

a my dzis zrobilismy sobie wyjazd nad zalew szcz. bylo super..matus mial frajdę w piasku....tylko w samochodzie byla masakra..wrzask..płacz..ja juz nie wiem co robic :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-04-26 ]
kaola, no wlasnie rybka zamknieta byla niestety

u nas w tabelos raczej bez zmian

Awatar użytkownika
kaola
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

26 kwie 2007, 20:28

iza, trzeba było troszkę piasku do autka ze soba zabrać :ico_smiechbig:

[ Dodano: 26-04-2007 ]
iza, no to szkoda - rybki są miodzio :-D

ja pędzę już mała lulać
dobranoc baboski desperadoski :ico_papa:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

26 kwie 2007, 20:36

ja tez juz sie zegnam!!!!! kolorowych snów
:ico_papa: :ico_papa: :ico_papa:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

26 kwie 2007, 20:41

oj już wszystki poszły spać :ico_placzek: .Ja też padam :ico_spanko: ale sie zestresowałam i nie zasne na razie.Poklóciłam sie z moim W :ico_zly: :ico_zly: ale mi ciśnienie podniósł.

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 kwie 2007, 21:39

No ładnie - wszystkie poszły spać ...

Byłam rano z dziećmi u okulisty - Kapik jest ok a Malwina ?? 23 maja idę jeszcze raz - tym razem z zakropionymi atropiną oczkami - i wtedy siie okaże co to dalej będzieny robic z moim 'zezowatym szczęściem"

A popołudniu bylam z Malwinka u alergologa (jak się później okazało u pulmonologa) . Pani doktor pozwoliła a raczej kazała odstawić ketotifen i obserwować skórę Malwiny - jak będzie się pogarszała to przepisała zyrtek w kropelkach ....

Mam pytanie - czym smarujecie buzię Maluszkom gdy wychodzicie na spacerki ??? Bo ja to oilatum soft - jest super jeżeli chodzi o suchą i wrażliwą skórę ale nic nie wspominają o ochronie przed promieniowaniem.... :ico_noniewiem: i jak narazie to Malwina buźkę (policzki i nosek) to ma juz "spalone" - a z ego wszystkego zapomniałam zapytać pani doktor co stosować ....

Co jeszcze ?? prawe kolano mnie boli :ico_placzek:

Malwina jutro skończy 9 miesięcy - to nieprawdopodobne jak ten czas zapitala - rok temu wróciliśmy z "urlopu" i a ja pojechałam prosto na patologie ciąży .. nigdy nie zapomne tego strachu (podejrzewano zatrucie ciążowe ponieważ spuchłam i ciśnienie mi ogromnie skoczyło) i wtedy na patologi dowiedziałam się że będzie to raczej dziewczynka :ico_haha_01: i choć później potwierdził to lekarz prowadzący - nie mogłam w to uwierzyć ... uwierzyłam dopiero gdy zobaczyłam .... ale mnie na wspomnienia naszło .... eh....

Dobranoc...

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 kwie 2007, 22:09

Ja tez wam zycze milej i ladnej nocki.Dobranoc
Ja sie czuje jakas zmeczona niewiem czemu.?? Bylismy dzisiaj u tesciow na kawie bylo nawet wzglednie gdyby nie to ze na kazdym kroku i miejscu sie wtracaja do nas to znaczy do wychowania malej Nicole to mnie doprowadza do szalu bo tak pozatym to sa nawet ok czasami maja swoje humorki ale nie jest najgorzej...
Pozatym to dobrze ze nie widzimy sie codziennie bo bym chyba nie wytrzymala nerwowo albo bym sie cos odezwala i zas bylyby ciche dni no ale jest jak jest narazie ok.
Aginka zycze powodzenia dla Malwinki,niech zdrowieje;a to sie moge z toba calkowicie zgodzic ze ten czas to tez mi tak szybko leci ze az mam strach.. ze cos mnie ominie i wogule ale staram sie byc na biezaco.Ciebie boli kolano,a mnie nic nie boli tylko niemam lewej nerki fajnie co ?? Ale jakos zyje i sie nie poddaje :ico_oczko:

Ok juz zmykam bo mi sie oczka jakos kleja,mala juz spi to ja tez pojde w jej slady Buziaczki pa do jutra :ico_haha_02: :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”