Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 wrz 2008, 21:56

hihihi Doris,no to tez ladna akcja...sama sie o to prosila nie? :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-09-21, 22:12 ]
wlasnie pochlonelam 2 kanapeczki z serkiem i dzemem..uwielbiam...i wszytsko to polskie produkty :-D .....a tu cisza...wszystkie juz spia?a szkoa...ja mam jeszcze z godzinke czasu :-D ...poplotkowalabym chetnie :ico_haha_01: ...moze to nie to co po pijaku ale zawsze cos nie?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2008, 22:19

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: ale temat kobiety!!!
to ja dołączę w przerwie poszukiwań, bo już mi się mózg lasuje od tego przeszukiwania, poszukiwania itp...
ja jak byłam mała to też nie lubiłam jeść...teraz nie mogę tego zrozumieć... :ico_haha_01: szkoda, że nie było odwrotnie...no cóż...i ja z kolei musiałam co dzień prawie siedzieć nad obiadem tak długo, aż go zjadłam...i często siedziałam w kuchni godzinami...najbardziej pamiętam jednak niezłą akcję...mieliśmy akwarium z rybkami...no...ja przy stole nad mielonym...dłuuuugo...i co? podkarmiłam rybki...a one bezczelne zamiast się cieszyć, to na drugi dzień pływały brzuszkami do góry!!! :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 wrz 2008, 22:22

Zborra :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ...otrulas rybki mielonym?hehehe....tez niezla bylas :-D ...czyzby same niejadki na majowkach a wielce dzieciakom wpychaja :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2008, 22:33

Na to wychodzi...szkoda, że teraz my dzieciom wpychamy a same się opychamy... :-D mogło by być odwrotnie...

ok, teraz już chyba czas się myć...ale nie powiem ,że bym czegoś nie przegryzła :ico_haha_01: Glizdunia ser z dżemem...uwielbiam!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2008, 22:34

zborra, tak się uśmiałam, że normalnie humor lepszy mam :-D

GLIZDUNIA, widziałam, ze masz album foto na picasa czy jakos tak to sie nazywa. ja mam konto na gmail i nawet nie wiedzialam ze tam takie cuda mozna robic :ico_haha_01: zgapilam od ciebie i tez teraz mam tam album Kingi

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2008, 22:45

zborra, już Cię nie ma??? No to nie zdążyłam z życzeniami, przepraszam, no przeczytasz jutro najwyżej. Po pierwsze, życzę Ci aby salon był piękny i przede wszystkim oblegany przez klientki, po drugie żeby J, nie był idealny, bo to się kochana nie zdaża, ale by chociaż w 90 % spełniał Twoje oczekiwania, te 10 % zostawmy dla jego słabostek, po trzecie by Hania była zawsze taka cudowna jak jest, no i by wyrosła z alergi jeżeli ją ma, po czwarte życzę byś Ty miała dużo optymizmu, chodziła uśmiechnięta i poprostu szczęśliwa, a po piąte to życzę Ci kasy, dużo kasy, podobno szczęścia nie daje, ale jak bez niej żyć :-D
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

U mnie niedziela, jak to niedziela, do południa posiedziałam z siostrą, potem obiad, potem przyszła mama posiedzieć i piekłam dziś pasztet i chyba już.
A teraz już późno i pora spać :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 wrz 2008, 22:50

Witaj Sikorko:)
a Doris,to podaj linka do albumu to sobie dodam Ciebie do ulubionych :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2008, 22:54

http://picasaweb.google.com/dorota.ciemna.sarnowska
na razie wrzuciłam dawniejsze foty

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

22 wrz 2008, 08:08

witam się z rana.
Wczoraj w końcu wróciliśmy. Szczerze mówiąc mam juz dość wojaży. U rodziców trochę odpoczęłam. Mariusz z resztą też. Kupiłam kilka ślicznych ciuszków z lumpiku. Jak sie wypiorą to zrobię zdjęcia i się pochwalę. Alicja marudna na maxa. Mogły by te zęby w końcu wyjść. Pogoda u nas do nonono, nawet nosa z domu nie chce sie wystawić,a umówiłam sie dziś na spotkanko z dziewczynami z e-mamy w instytucie pampersa. Trzeba będzie sie ogarnąć i spotkać, jakieś fotki porobić.
Dobra zbieram się z sprzątanie i gotowanie bo na wieczór zapowiedzieli sie znajomi.

kilka fotek
dresik "spod lady"
Obrazek

idziemy na spacerek
Obrazek

z balonikiem
Obrazek

nowa zabawka (mająca 24lata)
Obrazek
Obrazek

nie oddam zabawek
Obrazek

na tronie
Obrazek

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2008, 09:09

Ewcik, coraz bardziej podoba mi się ta moja synowa. Robi się z niej taka zalotniczka i te ciemne oczka do jasnych włosków, urocza.

Witam i ja wszystkich. Kurcze nas katar jeszcze nie puścił do końca, jeszcze siedzi glut taki ciągnący. Pogoda nie nadająca się do spacerów, siąpi, pada i szaro ponuro.

Ja troszkę ogarnęłam chatkę po weekendzie, bo trzech chłopów przez dwa dni w domu to :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: jakby tornado przeleciało.
Zaraz muszę zadzwonić do swojej szkoły, bo nic się nie odzywają, a październik już lada chwila. Pewnie wpadnę do Was w czasie karolowej drzemki :-D

[ Dodano: 2008-09-22, 09:10 ]
Ewcik, o widzisz przypomniało mi się, ty już parę razy pisałaś o stronie, którą włączasz Ali, jakąś z bajkami i piosenkami, nie dodałam do ulubionych i nie pamiętam, możesz przypomnieć :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”