tu z uwielbieniem ssie kciuka

a to zdjecia z dzisiaj

kasik ja dluzej juz spac nie moge... wstaje 12-13Madziorka ty koobitko, spij teraz ile wlezie i korzystaj z darmowego wolnego jakie ci dziecko zafundowało, bo potem to kiepsko z tym snem bedzie...
prawidlowo zbudowane zdanie brzmi: niezla lasencja byla z Ciebie
no więc o tej fabryce na greenfordzie słyszałam juz nie od jednej osoby,ale to jacys znajomi znajomych tam pracuja,nikogo bliskiego nie mam tam(chyba) ale podobno praca nie jest ciezka,ta fabryka miesci sie tam gdzie jest shoping-sportsworld i ibm,chyba nawet naprzeciwko tego ibm-a sie miesci.
fittney trzymaj sie kobieto i nie poddawaj... pisz do nas kiedy chcesz i wyzalaj sie jak ci to przynosi ulge,my jestesmy dobrymi sluchaczami i napewno kazda podniesie cie na duchu.powiedz mi co to za fabryka plyt cd i gdzie jest to moze uda mi sie wygrzebac jakies dane aby wyslac cv do nich albo adres.i skad wiesz o tej fabryce???ktos tam pracuje z twoich znajomych???
prawidlowo zbudowane zdanie brzmi: niezla lasencja byla z Ciebie![]()
![]()
![]()
![]()
Fittney no własnie co U Ciebie????????????? bo sie martwie![]()
martucha ty sobie mozesz chciecLucy ja chce w tym tyg. urodzic bo juz nie mam sił
no ladnie,czyzby tylko ciaza tu byla przepustka?hihi ja nie zamierzam zmieniac obwodu mojej taliicześć kochane!
ja wprawdze w ciąży nie jestem, ale też sie melduje, że żyje i tęskni mi sie za wami![]()
buziaki, na razie!
z ust mi to wyjelasDELFINA, ty to zlota dziwczyna jestes. dziezko takie chore, a ty jeszcze o innych myslisz. medal powinnas dostac!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?
ja tak sie przednie bawie czytajac was ze chyba do rana nie skoncze czytania i nadrabiania....
czyli Madziorka taka krucha, a ja to juz taka klucha ?????![]()
Jasnie pani Ty to potrafisz mnie doprowadzic do łez
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość