Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2007, 00:09

a tak moja księzniczka wyglądała wczoraj, w dniu swojej dwumiesięcznicy :-D
Obrazek

Obrazek

tu z uwielbieniem ssie kciuka :-D (kilka dni temu zorientowała się że jest taka mozliwośc i całkiem to przyjemne, więc teraz nawet smoczka nie chce :-D )
Obrazek

a to zdjecia z dzisiaj
Obrazek

Obrazek

Obrazek

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

01 lip 2007, 00:10

delfinka to ty dopiero we wrzesniu wracasz ? :ico_szoking:
jasnie panna lasencja...ale ma powodzenie na tt :ico_brawa_01: biedny nathanek :-D ale on tez zapobiegliwy i ma jeszcze lilly jakby z jasnie panna nie wypalilo hi hi :ico_haha_01:
madziorkaa ty uwazaja,bo ja tez sie nie czulam porodowo jak mi wody odeszly :ico_olaboga:
marta a ty poczekaj troszke ,niech sie madziorka rozdwoi :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-07-01, 00:28 ]
kasik ona jest przesliczna :ico_szoking: z dnia na dzien coraz piekniejsza :ico_brawa_01: nie moge sie napatrzec

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lip 2007, 00:30

lucy.. no od wczoraj rozlozylam juz sobie ta mate poporodowa hihi na materacu.. :ico_brawa_01: bo adam sie smial ze mozemy sie w basenie obudzic hihi :ico_brawa_01:

kasiula jaka twoja malenka sliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: adas sie zapatrzyl... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
sluchaj w mamas and papas teraz 5o% przeceny.. :ico_szoking: . sa sliczne sukienki dla dziewczynek.. :ico_szoking: tam jest maly wybor, ale jakie slodkie!!! :ico_brawa_01: i niedrogo teraz hihi :ico_szoking:
a jakie widzialam tam piekna sukieneczki na chrzciny kolor:cos a la ecru a moze bardziej cappucino (60f :ico_szoking: ) i buciki tez :ico_brawa_01: ..mowie ci cudo!!! hihi
szkoda, ze my swa niespodzianke chcrzcimy w grudniu.. :ico_wstydzioch: to nie bede mogla wystroic maluszka.. hihi :-D

p/s suwaczek zmienilam co by w blad niektorych nie wprowadzac hasem:szczesliwa mamusia hihi bo to jeszcze za wczesnie hiih :-D

[ Dodano: 2007-07-01, 00:47 ]
Madziorka ty koobitko, spij teraz ile wlezie i korzystaj z darmowego wolnego jakie ci dziecko zafundowało, bo potem to kiepsko z tym snem bedzie...
kasik ja dluzej juz spac nie moge... wstaje 12-13 :-D niewzne czy spoac pojde o 24 czy o 3 w nocy hihi :ico_brawa_01: takze wysypiam sie maxymalnie.. i zaluje ze tak na zapas sie nie da.. :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

01 lip 2007, 00:56

hej
nie moglam sie do was dostac :ico_placzek: :ico_placzek: cos jakis blad wyskakiwal :ico_placzek:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 lip 2007, 00:56

prawidlowo zbudowane zdanie brzmi: niezla lasencja byla z Ciebie
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Jasnie Pani Ty normalnie niesamowita jestes :ico_brawa_01:
Kasik Viki zajefajnie ssie kciuk i super sie smieje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-07-01, 01:02 ]
Fittney no własnie co U Ciebie????????????? bo sie martwie :ico_olaboga:
Lucy ja chce w tym tyg. urodzic bo juz nie mam sił :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

01 lip 2007, 01:12

fittney trzymaj sie kobieto i nie poddawaj... pisz do nas kiedy chcesz i wyzalaj sie jak ci to przynosi ulge,my jestesmy dobrymi sluchaczami i napewno kazda podniesie cie na duchu.powiedz mi co to za fabryka plyt cd i gdzie jest to moze uda mi sie wygrzebac jakies dane aby wyslac cv do nich albo adres.i skad wiesz o tej fabryce???ktos tam pracuje z twoich znajomych???
no więc o tej fabryce na greenfordzie słyszałam juz nie od jednej osoby,ale to jacys znajomi znajomych tam pracuja,nikogo bliskiego nie mam tam(chyba) ale podobno praca nie jest ciezka,ta fabryka miesci sie tam gdzie jest shoping-sportsworld i ibm,chyba nawet naprzeciwko tego ibm-a sie miesci.

mam teraz gorszy problem,bo moj maz sobie wymyslil zeby juz w ten weekend sie wyprowadzic i co???nikt nie chce dziecka :ico_placzek: :ico_placzek: najprawdopodobniej wracam do domu,choc psychicznie nastawilam sie ze jak zmienimy dom to moze w koncu cos sie zmieni nal epsze :ico_noniewiem: ale chyba naprawde nadzieja matka glupich :ico_noniewiem: albo to ze mnie taka farciara od siedmiu bolesci :570:

[ Dodano: 2007-07-01, 01:16 ]
prawidlowo zbudowane zdanie brzmi: niezla lasencja byla z Ciebie

Fittney no własnie co U Ciebie????????????? bo sie martwie :ico_olaboga:
widze ze nie tylko ja spac nie moge(Adi puzzle obok uklada :ico_noniewiem: ) :ico_oczko:

u mnie?nie wiem jak u was ale u mnie od tamtego dnia kiedy ostatnio pisalam najpierw nie moglam wogole tt otworzyc a potem jakis debug mode mi wyskakiwal :ico_placzek: nawet teraz jak posta napisalam to znowu mi to cholerstwo wskoczylo :ico_zly:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lip 2007, 01:18

Lucy ja chce w tym tyg. urodzic bo juz nie mam sił
martucha ty sobie mozesz chciec :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja od poczatku wszystkim powtarzalam, ze zamierzam urodzic 2 tyg przed.. :ico_puknij: .. i wyszlo jak wyszlo... :-D
choc jak zblizal sie ten moj wymyslony termin :ico_puknij: to odwolywalam i za nic nie chcialam rodzic tak szybko :ico_puknij: i teraz mam za swoje... :-D maluch sie uprze i bedzie siedzial do bolu hihi doslownie i w przenosni hihi :ico_brawa_01:

fitney witaj.. :-D jak samopoczucie???? :ico_noniewiem: :-D
delfinka na tak dlugo nas zostawiasz??? :ico_placzek: nie dziwie ci sie, ze ciezko sie rozstawac z ukochanym.. ja mam to samo.. zaliczylismy jedno rozstanie 2 tyg... i bylo ciezko :ico_placzek:
zabawny twoj mezulek hihi u mnie adam tez sie smieje, ze uzaleniona jestem od tt i dzis zanim jeszzce wstalam juz krzyczy do mnie: tt nie dziala :ico_zly: i cieszy ze ma kompa dla siebie. cwaniaczek hihi :-D
ale z drugiej strony on taki kochany... :-D cieszy sie, ze mam was i forum bo widzi, jak lubie z wami klikac, jakie sliczne maluszki mu pokazuje i czasem smieszne historyjki opowiadam. :-D . i juz do mnie mowi, ze koniecznie musimy w przyszle lato jakis wspolny wypad zorganizowac.. z wami hihi..w uk albo w polsce...hihi :ico_brawa_01: . fajnie by bylo co?? hihi :ico_brawa_01:
no nad morzem sie spotkac hihi :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-07-01, 01:23 ]
fittney z tym bledem na tt to u wszsytkich to samo :ico_zly:
a co do mieszkania.. :ico_noniewiem: to moze jednak znajdziecie kogos kto zechce adiego... :ico_noniewiem: wy szukacie pokoju czy mieszkania? :ico_noniewiem: bo do pokoju to jeszzce moga miec wymagania tego typu :ico_olaboga: .ale co ludziom przeszkadza wynajcie mieszkania dla pary z dzieckiem.. :ico_olaboga: przeciez to nawet lepiej. :ico_noniewiem: . bo wiadomo ze imprezami domu sie nie zdeastuje itd :ico_noniewiem:

mam nadzieje, ze jednak sie ulozy... :-D . powodzenia!!!!!!!!!! :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-07-01, 01:25 ]
a ja zżarlam ananasa zeby nie bylo, ze sie nie staram wyjsc juniorkowi na swiat hihi i zmykam... prysznic ksiazka i spac hehe a moze rodzic???? kto to wie???
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

01 lip 2007, 01:55

cześć kochane!
ja wprawdze w ciąży nie jestem, ale też sie melduje, że żyje i tęskni mi sie za wami :588:

buziaki, na razie! :ico_oczko:
no ladnie,czyzby tylko ciaza tu byla przepustka?hihi ja nie zamierzam zmieniac obwodu mojej talii :ico_oczko:

JULIE
no niestety,mam taki typ w domu,ze to jego bym musiala pigulami nafaszerowac :ico_szoking: bo ja potrafie sie opanowac on nie :ico_noniewiem: juz nieraz go wysylalam na leczzenie,z marnym skutkiem :ico_noniewiem:
MARTA
widze ze sporo przeszlas :ico_szoking: :ico_sorki: ,ja chyba bym wolala zeby moj mnie w koncu uderzyl wtedy latwiej byloby mi odejsc :ico_noniewiem: a tak ciagle sobie wmawiam ze bedzie lepiej :ico_puknij: ale terror psychiczny wcale nie jest lzejsza tortura pd cielesnej :ico_noniewiem:

DELFINA
nie gniewam sie za twoja bezposredniosc :ico_oczko: ,milo mi ze ktos sie o mnie martwi :ico_oczko: na szczescie we czwartek pojechalismy do asdy ze szwagrem i zrobilsmy zakupy,za 50 f,czyli 2x wiecej niz normalnie,chyba nie musze pisac ze W burczal ze takie zakupytona 2 tyg musza starczyc :ico_noniewiem: zaniepokoila mnie ta temp u malej,pilnuj zeby nie wyskoczyly jej pryszczyki,bo ospa zbierA plony na wyspach :ico_noniewiem: chociaz Adi jakies 2 tyg temu tez bardzo goraczkowal i nic poza tym :ico_noniewiem:
a czym lecisz?i gdzie ladowanko???
a co do nalogu to ja kiedys tak mialam z noworodkiem i maz tez byl zazdrosny :-D

a teraz pytanie do tych ktore maja juz dzieci,ile wydajecie na tygodniowe zakupy w hipermarkecie???
DELFINA, ty to zlota dziwczyna jestes. dziezko takie chore, a ty jeszcze o innych myslisz. medal powinnas dostac!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
?
z ust mi to wyjelas :ico_oczko:
....
czyli Madziorka taka krucha, a ja to juz taka klucha ????? :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: Jasnie pani Ty to potrafisz mnie doprowadzic do łez :ico_brawa_01:
ja tak sie przednie bawie czytajac was ze chyba do rana nie skoncze czytania i nadrabiania

LUCY
bardzo ładnie wygladasz :ico_brawa_01: czy ty aby napewno niedawno rodzilas dziecko???Oli ma nonono kapciory :-D :ico_brawa_01:

KASIK
boska jest ta fotka gdzie mala za raczki trzymana probujesie podnosic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

MADZIORKA
teraz tylko pokoj wchodzi w gre,bo ja nie pracuje i nas nie stac na chatke :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-07-01, 01:57 ]
no skoro wszystko nadrobione,nowych dzieci nie ma to chyba moge isc spac??? :ico_oczko: moze jutro juz sie skoncza problemy z tt?choc podejrzewam ze admin pewnie w pn naprawi wszystko :ico_noniewiem:

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

01 lip 2007, 10:04

witam serdecznie!!! ale miło was poczytać :ico_oczko: problemy z TT maja wszytskie...niestety :ico_noniewiem: możemy mieć tylko na dzieje, ze po przenosinach na nowy serwer, nawet tego nie zauważymy :ico_oczko: , wszystko będzie działała na tip top :ico_oczko:

FITTNEY, skąd ty tego chłopa wytrzasnęłaś? :ico_zly: taka ładna i fajna dziewczyna powinna mieć księcia przy boku, a nie takiego tyrana :ico_zly:
co do zakupów, to ja siedze w pl, więc ceny inne, ale zarobki też :ico_oczko:
trzymaj sie kochana!!!! :588:
Fela bardzo ładnie na zdjeciach wyszłaś :ico_brawa_01: ja to tak sobie wychodze, nie umiem jakos naturalnie sie ustawić :ico_oczko: jak tam Konrado? u lenki nic sie nie zmieniło, wczoraj spotkalismy sie ze znajomymi, ich corka z 22 października 2005, bardzo ładnie juz mówi, przy niej lenka to jakis neandertaczyk :-D lence musze zadac pytanie i wszytsko roumie odpowie mi tak albo nie, ale nic poza tym, no inamiętnie pokazuje :ico_oczko:
Lucy super szlafroczek! a jakie maluszek ma chudziutkie nóżki, Kasiuni panna to dopiero okaz zdrowia, ciałka na kobietce jak sie patrzy :ico_oczko: wszytskiego najlepszego z okazji ukończenia dwóch miesiączków dla Vikusi i za okazji dostarczania rodzicom i babuni tyle radośi :ico_oczko:
Jaśnie Pani to mi sie wydaje, ze mamy podobne aparaty :ico_puknij: kuba kupił sobie w londynie taki sprzęt, ze jak mam zrobic zdjęcie to mnie strzela :ico_zly: tyle mu mowie, zeby na alegro kupil jakis maly aparacik, a on uparcie NIE :ico_oczko: ale i tak Łucja wasza przesliczna :ico_brawa_01: a ty nie przesadzaj, bo wcale taka duza nie jestes :ico_oczko: chusta bardzo fajna, no i cena tez miła :ico_oczko:
Madzia ty to jesteś naprawde szalona mamuśką :ico_haha_01: do zakupów juz sie przyzwyczaiłam...ale sexy z takim brzuchem? :ico_brawa_01: musze sie od ciebie temperamentu uczyć :ico_oczko: data 7.7.07 jest super, nogi zaciskaj :ico_haha_01:
Marta dobrze, ze masz troche ulgi z tymi nogami, a ciebie nic juz nie bierze na poród? bo ja tu czekam i paznokcie obgryzam :ico_oczko:
Delfinko od razu jak juz będziesz w domku w pl to idź na rozpoznanie terenu i szukaj kawiarenki internetowej :ico_oczko: przepraszam, ze tak z własnej woli tu jakies akcje propagandowe uskuteczniam :-D ale wyśle ci na pw moj numer, jak juz bedziesz w pl to daj znac, a ja ci będę donosic co sie na TT dzieje :ico_oczko:
Felicity witaj zapracowana mamuśko :ico_oczko:

tez mialam problemy z TT, jak każdy :ico_oczko: , wczoraj zawieźlismy lenke do sulejowa do rodzicow, a my troche wyluzowalismy, nawet figle byly :ico_oczko: spotkalismy sie ze znajowmymi...i cich córą, bo nie mieli komu podrzucic :ico_oczko: , oczywiscie poruszane byly tematy egzystencjonalne :ico_haha_01: :ico_haha_01:
zaraz jedziemy do lenkii, ciekawe jak przezyla noc w lesie, w tym dokmu wszytsko slychac, każdą szyszke i wiewiore :ico_oczko:

miłej niedzieli mamuśki :ico_oczko:

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

01 lip 2007, 11:15

Fitney ciesze sie, ze szwagier sie jak facet zaachowal :ico_brawa_01: , my lecimy wizz air w poniedzialek :ico_szoking: pomylilo mi sie i ladujemy w warszawie.

Kasia dzieki za numer tel, ja tez Ci odeslalam, mam nadzieje, ze doszlo :ico_haha_01: , obiecuje sie meldowac :ico_haha_01:

Kasik :ico_brawa_01: dla Ksiezniczki, fiu fiu dwa miesiace to juz kawal niemowlaczka, slicznie w sukienusi wyglada :ico_brawa_01:

Lucy wroce szybko, ale obiecuje czasem cos z kawiarenki naklikac!!!

Madziorka dawa tyg i dwa miesiace to roznica, ale mam nadzieje, ze szybko minie :ico_haha_01: , wroce odnowiona, w koncu po pol roku zrobie odrosty, pojde na solarium jak ja to lubie :-D , tak to sobie tlumacze :ico_haha_01: , oprocz tego lekarza odwiedze, bo tu juz 4 miesiac na wynik cytologii czekam!!! :ico_szoking: :ico_puknij:

Wróć do „Pozostałe”