No właśnie dostałam tego samego smsa od Rybci.Mam nadzieję ze szybko jej przejdzie i niedługo wróci z maluszkiem w brzuchu do domu.DOSTALAM SMS OD IW RYBKI:

Trzymamy mocno kciuki i wierzę głęboko ze pomogąiw_rybka, kurcze wytrzymaj jeszcze troszkę, kochana.
Dzięki,a już myślałam ze po wczorajszej wizycie się uspokoi a tu lipa totalna.Nie mam już sił,zwłaszcza że jak jest bardzo źle nie łykam żadnych tabletem przeciwbólowych.Że też musiało mnie to właśnie teraz spotkać.Nie mogło po porodzie,albo przed ciążą?geheimnis, matko współczuję tych problemów z zębami, wycierpisz się![]()
![]()
Matko jedyna,mdłości w 8 miesiącu ciażyJa od 3 dni haftuję z rana i znowu mam mdłości większość dnia no ale wolę to niż ból zęba
Ząb jest teraz martwy,bo był zatruwany.Ale jak go dentysta zaczynał robić 2 tyg temu to był żywy i dlatego tak mnie wszystko bolało.Czułam każdy ruch wiertla,dłubaka i inne takie.Dlatego o niego lekarz walczy.Teraz to jest kwestia pozbycia się stanu zapalnego z kości i dziąseł.Mam nadzieję ze to w koncu przejdzie,bo ja na prawdę mam już dość.Ile można się męczyć.geheimnis,ale sie nameczysz
a pisalas ze to jest martwy zab to nie lepiej byloby go wyrwac??
to 6. tak??
ja bym chyba sie tak nie meczyla
Również życzę miłego dzionkamilego dnia
Trzymamy cały czas!!!!!!!Poproszę o jeszcze 1 grudnia (wtedy kolejne echo)
No wiesz - piszą że zdarzają się wyjątki i kobiety mają mdłości i wymiotują do końca ciąży i to właśnie ja jestem ta wyjątkowaMatko jedyna,mdłości w 8 miesiącu ciaży
Pewnieja chyba i tak bym wolała to niż ten ból zęba od 2 tygodni prawie.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], MitziAltere i 1 gość