Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2009, 22:05

DOSTALAM SMS OD IW RYBKI:
No właśnie dostałam tego samego smsa od Rybci.Mam nadzieję ze szybko jej przejdzie i niedługo wróci z maluszkiem w brzuchu do domu. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Trzymam kciuki.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2009, 09:42

Hejka!
geheimnis, fajnie że ząb zaleczony. A ja się wybiorę, ale chyba dopiero po porodzie. Chyba że coś się zacznie dziać dalej.
anusiek, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Jestem pewna że za 2 tygodnie nerwy Cię opuszczą.
Frydza, dziękujemy za wiadomość.
iw_rybka, kurcze wytrzymaj jeszcze troszkę, kochana.
A ja wczoraj już o 20.30 zasnęłam a rano i tak było ciężko wstać. Mam nadzieję że dzień szybko zminie.

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2009, 10:30

Witam z rana
Nie mam siły na nic dzisiaj,tak mnie ten ząb przez noc wymęczył że szok.(A właściwie kosć nad nim,bo ząb jest martwy bez 3 korzeni).Obudziłam się z takim bólem że po chwili również głowa zaczęła mnie boleć :ico_placzek: Prysnęłam sobie takim ziołowym aerozolem i po godzinie ból chyba przeszedł bo zasnęłam :ico_sorki: Dziś rano obudziłam się już z mniejszym bólem,wiec mam nadzieję ze to lekarstwo zaczyna działać.Nie wiem jak ja wytrzymam do przyszłego wtorku. :ico_olaboga: Najgorsze jest to że przy tych dolegliwościach ostatnią rzeczą o jakiej myślę to jedzenie.Robie sobie tylko w miarę miękkie posiłki,a i tak jem je tylko prawą strona szczęki.
iw_rybka, kurcze wytrzymaj jeszcze troszkę, kochana.
Trzymamy mocno kciuki i wierzę głęboko ze pomogą :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Idę sobie płatki z mlekiem zrobić,bo na kanapkę brak mi sił by ja pogryźć. :ico_zly:
Ostatnio zmieniony 18 lis 2009, 11:15 przez geheimnis, łącznie zmieniany 1 raz.

lilo

18 lis 2009, 10:41

geheimnis, matko współczuję tych problemów z zębami, wycierpisz się :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Ja od 3 dni haftuję z rana i znowu mam mdłości większość dnia no ale wolę to niż ból zęba :ico_chory:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2009, 11:01

geheimnis, matko współczuję tych problemów z zębami, wycierpisz się :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Dzięki,a już myślałam ze po wczorajszej wizycie się uspokoi a tu lipa totalna.Nie mam już sił,zwłaszcza że jak jest bardzo źle nie łykam żadnych tabletem przeciwbólowych.Że też musiało mnie to właśnie teraz spotkać.Nie mogło po porodzie,albo przed ciążą? :ico_olaboga: No mam nadzieję ze lekarstwo zacznie działać i się to dziadostwo uspokoi jeszcze.Może jutro będzie już lepiej.Żyję nadzieją.... :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-11-18, 10:02 ]
Ja od 3 dni haftuję z rana i znowu mam mdłości większość dnia no ale wolę to niż ból zęba :ico_chory:
Matko jedyna,mdłości w 8 miesiącu ciaży :ico_olaboga: Współczuję,ale ja chyba i tak bym wolała to niż ten ból zęba od 2 tygodni prawie.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2009, 11:24

witam w srodku tygodnia :ico_oczko:

iw_rybka :ico_olaboga: trzymaj sie kochana :ico_sorki:

geheimnis, :ico_chory: ale sie nameczysz
a pisalas ze to jest martwy zab to nie lepiej byloby go wyrwac??
to 6. tak??
ja bym chyba sie tak nie meczyla :ico_noniewiem:

lilo, wspolczuje tych mdlosci i wymiotow, niezle cie wymecza przez ta ciaze :ico_chory:

ja dzisiaj wybieram sie do szkoly :ico_haha_01:
ale mezu zaraz wraca z pracy to mnie zawiezie :ico_oczko:

milego dnia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2009, 11:33

geheimnis, :ico_chory: ale sie nameczysz
a pisalas ze to jest martwy zab to nie lepiej byloby go wyrwac??
to 6. tak??
ja bym chyba sie tak nie meczyla :ico_noniewiem:
Ząb jest teraz martwy,bo był zatruwany.Ale jak go dentysta zaczynał robić 2 tyg temu to był żywy i dlatego tak mnie wszystko bolało.Czułam każdy ruch wiertla,dłubaka i inne takie.Dlatego o niego lekarz walczy.Teraz to jest kwestia pozbycia się stanu zapalnego z kości i dziąseł.Mam nadzieję ze to w koncu przejdzie,bo ja na prawdę mam już dość.Ile można się męczyć. :ico_zly:
milego dnia :ico_oczko:
Również życzę miłego dzionka :-D

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2009, 11:36

Mam nadzieję ze to w koncu przejdzie,bo ja na prawdę mam już dość.Ile można się męczyć.
no oby szybko przeszlo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 lis 2009, 13:19

Witam,

W końcu udało mi się Was doczytać :)
Serdecznie gratuluję dziewczyny kolejnych tygoni ciąży :ico_brawa_01: ja wczoraj też skończyłam 34 :-)
leona Tobie gratuluję że badanie usg wporządku :-) widać na zdjęciu małą buźkę :-)

co do wagi maluchów to mój ma 2350 :) ale jeśli się serduszko nie uspokoi to mam duże szanse na cc... Nawet dla mnie nie ważne jak urodzę, ważne żeby z malcem było ok. A przy okazji dzięki dziewczynki za trzymanie kciuków :-)
Poproszę o jeszcze 1 grudnia (wtedy kolejne echo)
geheimnis, biedna jesteś z tym bólem :ico_noniewiem: oby szybko ból przeszedł, jeszcze dziś :ico_sorki: raz i porządnie!

iw_rybka trzymam mocno kciuki, żebyś szybko do nas wróciła w dwupaku jeszcze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

no i to chyba wszystko, ja dziś czuję się już lepiej psychicznie, choć wymęczona jakaś strasznie jestem...

życzę wszystkim dobrego słonecznego dnia bez bólów zęba, skurczy i mdłości :ico_sorki:

lilo

18 lis 2009, 15:21

Poproszę o jeszcze 1 grudnia (wtedy kolejne echo)
Trzymamy cały czas!!!!!!! :ico_sorki:

Ciekawe co u rybki dzisiaj :ico_sorki:
Matko jedyna,mdłości w 8 miesiącu ciaży
No wiesz - piszą że zdarzają się wyjątki i kobiety mają mdłości i wymiotują do końca ciąży i to właśnie ja jestem ta wyjątkowa :-D :ico_noniewiem:
Aż się czasem boję czy mi to po porodzie aby na pewno przejdzie :ico_noniewiem:
ja chyba i tak bym wolała to niż ten ból zęba od 2 tygodni prawie.
Pewnie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”