Witajcie słoneczka,
ja na chwilkę bo zaraz trzeba się malnąc bo do szkoły jedziemy...
Dziś czuję się kijowo, wstałam z bólem brzucha jeszcze gorszym niż wczoraj, prawie nie spałam, więc zaraz po zjedzeniu śniadania wskoczyłam z powrotem do łóżka i już trochę lepiej, poprosiłam mamę aby kupiła mi magnez jak będzie jechać z pracy - lekarz kazał mi brac, zażyłam jedną tabletkę i mam nadzieję, ze coś pomoże....
malgoska, Ty mnie nie strasz, już mi ostatnio lekarz powiedział, że jak mi nie minął bóle brzucha - albo choc nie zmniejsza się, to dostane leki na podtrzymanie, bo mu się to nie podoba, mam nadzieję i wierze to z całego serca, że jednak dotrwam i najwcześniej urodzę 1 kwietnia (bo to już będzie prawidłowo).... ale zawsze śni się na odwrót to mam nadzieję, że i teraz tak będzie
eVe80, wanienka super, mój mężu miał na nią chrapkę, ale jak ją oglądneliśmy w "Smyku" to stwierdziliśmy, że się nie opłaca, jest malutka i jak dziecko podrośnie to jest w niej już ciasno, ale mam nadzieje że jednak się Wam sprawdzi
co do smoczka, to powiem Wam tak, że fakt faktem nie jest to nic superowego, ale jest dużo zdrowsze niż np. ssanie kciuka lub paluszka/-ów - nie wywołuje takich zmian i łatwiej go oduczyc, z rozmowy z doradcą laktacyjnym i logopedą wiem o tym, doradca powiedział też że nie ma wpływu na karmienie piersią, ale tylko wtedy kiedy smoczek damy dziecko jak ma już prawidłowo ukształtowany odruch ssący czyli koło 6 tyg. życia jesli da się dziecku wcześniej smoczek, mogą wystąpic problemy z karmieniem gdyż no ze smoczkiem jest inaczej niż z ssaniem piersi... no to tak w skrócie
jak coś to mam notatki to mogę się rozpisac jakby ktoś coś chciał wiedziec więcej ....
zmykam, miłego dnia buziaki
[ Dodano: 2008-01-15, 15:46 ]malgoska pisze:Edit ja na Waszym miejscu bym się targowała teraz. Po pierwsze dlatego, ze się wszystko przedłuża, po drugie wygląda mi na to, że chcą Was naciągnąć. Spróbujcie zbić z ceny. Macie takie prawo.
Edit zgadzam się tu z Małgośką, targujcie się, mechanik powinien był najpierw skonsultowac się z elektrykiem potem Was poinformowac i Wy powinniście podjąc decyzję a nie będa się tak wozic z Waszym autem a Wy potem padniecie "z wrażenia" jak Was podliczą....
Trzeba walczyc o swoje