fela
Już śmiało chodzę po forum!

01 lip 2007, 11:18

kasia konrad tez za wiele nie mowi ale nadrabia migami :-D pokaze co chce i miny przy tym robi niesamowite :ico_haha_01: oni jednak maja cos wspolnego ze soba :-D nie dosc ze urodzeni w ten sam dzien to jeszcze zachowuja sie podobnie :-D :-D

kasik Viki przesliczna tez chce taka corunie ale bez ciazy i porodu :-D

o musze juz konczyc pozniej poodpisuje,narazie pa pa

a fittney u nas w tesco przyjmuja ludzi ,bo rozbuduwuje sie i ja zanioslam wczoraj formularz chcesz adres?a formularz z ich strony sobie sciagnij.

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

01 lip 2007, 11:30

DELFINA, masz już numer! zostaniesz w PL namierzona :-D
fela, jak ja sobie czasami pomysle, ze rodziłyśmy w ten sam dzień, w różnych miejscach swiata, to mi się noramlnie jakiaś metafizyka włącza :ico_haha_01: my musimy być teściowymi :ico_haha_01:
pocieszyłaś mnie troche, ze KOnrado też na migi sie porozumiewa :ico_oczko: lenka też całym ciałem pokazuje, co chce :ico_haha_01:
trzymam kciuki za prace! :ico_brawa_01: gdybys sie tam załapała to zawsze juz sie lepiej szuka, jak ma sie robotke :ico_oczko:

kuba jeszcze zmienia rybkom wode w akwarium :ico_noniewiem:

Madzia nie wiem, co dziewczyny na to :ico_oczko: ale ja jestem bardzo zadowolona z takiej maści o nazwie TORMENTIOL, działa świetnie na odparzenia na pupie, i w przypadku lenki, na cipci :ico_oczko: cienka warstwa działa cuda :ico_oczko: stosowałam też na liszaje pod kolankiem i też podziałała. na odparzenia używałam też talku z nivei, ale z marnym skutkiem, a ta maść naprawde pomaga, jeste bez recepty.

fela

01 lip 2007, 11:49

kasia jak mus to mus...bedzie jak u hindusow i cyganow ,malzenstwo zaaranzowane :ico_haha_01: ale lenka dobra partia bo z mieszkaniem tak wiec nigdzie jej nie sprzedaj :-D :-D
wcinam sobie torta owocowego...mniam mniam...mamcia zrobila wczoraj,zapraszam....

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 lip 2007, 12:27

Kasia kochana, ja moze jakies juz sympyomy rodzenia mam ale moze o tym nie wiem :ico_olaboga: nigdy nie rodziłąm :ico_olaboga: dzis nie spałam w nocy bo krzyże bolały i nawet nie mogłam sie przewrócic w łóżku, moja położna mówiła, ze mamy cały czas bara bara, ale jak mam to zrobic jak mi ciezko nawet do kibla iść????
a po drugie mój mówi ze synka po głowie nie bedzie " bić" :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Madziorka podziwiam Cie ze mozesz sie jeszcze seksic :ico_szoking:
Delfinka bedziemy tesknic za Toba :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Fittney kochana wiem ze przemoc psychiczna jest gorsza moe niz fizyczna, ale pamietaj ze człowiek nigdy sie nie zmienia ( charakteru nie mozna zmienic, swoje nawyki typu palenie papierosów mozna zmienic, ale nie charakter), alle cały czas mysle o Tobie i wpadaj tu czesciej chociazby sie posmiac, bo my to tu takie zakrecone jak słoiki na zimę jestesmy :ico_brawa_01:
Fela ja Cie zabiję!!!! ale mi ochoty tym tortem narobiłąs :ico_olaboga: :ico_placzek:
Julie a gdzie Ona?????????????????????
a co z Swbasia i Beata ???????????????????????????

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

01 lip 2007, 12:38

Popieram slowa Kasi TORMENTIOL jest super, kladyie sie cienka waqrstwe, ale tzlko na odpayenia, nie stosowac jak ywzklego kremu na pupe, bo to jest lek.
cos mi Maya wlaczyla, i yz pisze odwrotnie :ico_szoking: :ico_olaboga:

Boze co tu sie w Londynie dzieje, boje sie bo w poniedzialek lece :ico_szoking: moze sie zlituja i nas nie wysadza :ico_puknij: :ico_olaboga: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2007, 12:42

Boze co tu sie w Londynie dzieje, boje sie bo w poniedzialek lece moze sie zlituja i nas nie wysadza
a co sie dzieje? ja nic nie wiem, bo godzine temu dopiero wstalismy... :ico_wstydzioch:

lucy, a ty nie pouczaj marty, ze ma na madziorke z porodem czekac, bo ty na mnie nie czekalas :ico_nienie: :ico_oczko: :ico_haha_01:

poza tym u nas byly dni miasta, w bloku niedaleko nas spalilo sie mieszkanie. 25 letni chlopak przyszedl po imprezie do domu i cos chcial sobie ugotowac, a ze byl pijany to zasnol. od gazu sie wszystko zajelo i cale jedno mieszkanie spalone, a inne naokolo przypalone. niestety ten clopak nie przezyl, a jego ojciec w szpitalu lezy w ciezkim stanie. ten chlopak to byl kolega mojego meza.

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

01 lip 2007, 13:10

hej
DELFINA
NAPISZ MI NA PW SZCZEGOLY LOTU,na jakiej stronce bukowalas bilety?LECISZ ZA TYDZ?BO JA CHYBA TEZ WRACAM DO PL,ZEBY MAZ MOGL KASY nazbierac i wynajac wlasny domek,bo tu nigdzie nie chca wynajac pokoju dla pary z dzieckim :ico_placzek: bo i tak we wrzesniu mamy weselei bedziemy musieli jechac,no wiec ja lato bym w pl spedzila i na poczatku pazdziernika tu wrocila

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

01 lip 2007, 13:35

czesc Wam! kurcze naprawde nie dam rady czesciej tu wpadac i pisac bo pracuej ciagle jeszcze od rana do wieczora i poki co nie moge skonczyc z praca bo ja nie mam kontraktu w fabryce tylko ciagle przezx agencje i jak przestane pracowac - zero kasy. nikt mi nie bedzie placil. musicie zrozumiec ze po 11 czy 10 godzinach pracy nie bardzo mam siły siedziec na kompie. jak wracam z pracy to mysle tylko zeby cos zjesc i wskoczyc jak najpredzej do łóżka. nie wiem czy jak pracuje przez agencje to nalezy mi sie cos czy nie?
boje sie ze jak skoncze pracowac bo np. bede sie zle czuc czy cos czy dostane jakies pieniazki, czy zostane totalnie bez kasy? nie wiem. ale narazie praca mi specjalnie nie przeszkadza, wiec jeszcze troche popracuje. naprawde sie staram tu zagladac czesto no ale widze troche do tyłu jestem. ahhhh moze nadrobie.
pozdrowinia dla wszystkich

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 lip 2007, 13:36

Jasnie Pani jak Tam Łucja?????????????????????????????????

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2007, 13:48

no wiec ja lato bym w pl spedzila i na poczatku pazdziernika tu wrocila
moze to bedzie dobre rozwiazanie dla was. nabierzecie dystansu i jeszcze raz sie przyjrzycie waszemu uczuciu. w kazdym razie trzymam kciuki!!!
nie wiem czy jak pracuje przez agencje to nalezy mi sie cos czy nie?
z tego co wiem powiino ci sie nalezec macierzynskie od rzadu, to jest chyba ok 80 F na tydzien, zapomnialam jak to sie nazywa, a aplikacje chyba w job center sie sklada. dobrze by bylo gdybys kasi.k zlapala, bo ona tu ekspert od takich rzeczy jest.
Jasnie Pani jak Tam Łucja?????????????????????????????????
aaa dziekuje, nienajgorzej. teraz tanczy z tata na lozku (jak jej sie wlacza muzyke taneczna to przebiera raciczkami jakby tanczyla) :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-07-01, 13:58 ]
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Pozostałe”