własnie wróciłam z przedszkola od Piotrusia (mają własnie bal i byłam troche pofilmowac).istne szaleństwo!dzieciaki szaleją na maksa postawiam sie wam wkleic fotke Piotrusia ale cos mi ostatnio nie chcca wchodzic zdjecia przez imageshack i nie wiem jak sobie poradzic.Unas dzis bardzo wieje,nie cieprpie wiatru!pozdrawiam was dziewczyny i postaram sie wiecej pisac bo ostatnio cos sie znaiedbuje.
a my moze pojedziemy do aquaparku,pogoda jest piękna swiecie słoneczko jak by to była wiosna,piotrus spi,mąz na rybkach a ja gotuje obiadek i przy okazji klikam
[ Dodano: 2008-02-03, 13:00 ] a to mój przedszkolaczek w stroju w którym był na balu!
aga216, ale świetny shrek
super
też bym poszła na basen, ale my żadko chodzimy i się boję że będziemy chorzy potem...
Magda Sz., masz świetne zdjęcie w podpisie...
obaj do siebie podobni,
np ja z rodzieństwem nie jesteśmy do siebie podobni... a mój mąż z bratem to jak dwie krople wody bo rok po roku ...moja mama i jej siostra tez podobne do siebie po rok po roku...
ciekawe czy u innych tez ta to sie sprawdza...
[ Dodano: 2008-02-03, 15:10 ] Magda Sz., a gdzie kupilaś te ozdoby na ściany? czy może z PL przywiozłaś...
poccoyo pisze:Magda Sz., a gdzie kupilaś te ozdoby na ściany? czy może z PL przywiozłaś...
kupilismy w TESCO
poccoyo pisze:obaj do siebie podobni,
a mi sie wydaje ze nie sa podobni,z tym podobienstwem to roznie,zalezy jak kto widzi,ja mam siostre poltora roku mlodsza i jestesmy calkiem rozne wiec chyba nie ma reguly