Kamila wiesz że i ja mam tak samo jak wstane w nocy siusiu i mąż jest w domu i śpi ze mną to nie mogę potem zasnąć a jak go nie ma to zasypiam niemalże od razu Z tym że ja mam chyba lepiej bo mój mąż jest kierowcą tira i przeważnie w nocy go nie ma to mam całe łóżko dla siebie i jakoś sie wysypiam
Witam
ja tez biore feminatal N ale dopiero zaczelam bo do tej pory bralam tylko kwas foliowy tak zadecydowala lekarka
A w poprzedniej ciazy bralam Prenatal Vektrum i bylo mi nie dobrze po nich dlatego teraz juz wolalam nie ryzykowac
Sylwia.O., widze ze nie tylko ja jestem zona kierowcy zawodowego moj co prawda nie jezdzi na tirach a busami do 3,5 tony, ale mojego nie ma 3 tyg w domku potem zjezdza na tydzien i znowu 3 tyg poza domem. ale na szczescie jutro wraca do domu! na cale 7 dni hihi
Aneta 30, a zebys wiedziala ze nie moge sie doczekac!!! to normalnie wyczekany przeze mnie czas, prawie jakbm oczekiwala porodu hahah, juz moj mezus ma do granic polski niedaleko zaraz do mnie zadzwoni ;) i pogadamy dluuugo. och jak sie ciesze az fasolcia sie poruszyla ;* dla Ciebie i dla Was wszystkich
No to Wy dziewczyny macie długie rozłąki z mężami. Ja mam trochę lepiej bo mój ojciec ma transport i mąż jeździ u niego ale tylko po Polsce i przeważnie codziennie przyjeźdża do domu na około 6-8 godzin ale co z tego jak musi się przespac to w sumie tak jakby go nie było i tak cały tydzień. Dobrze że chociaz niedziele ma wolne. Także widzę że wśród naszych marcóweczek jest sporo żon kierowców :)
[ Dodano: 2007-10-10 ] Kamila_torun to coś mi sie wydaje że jak mężuś wróci do domciu to przez tydzień mało nas będziesz odwiedzać na "marcóweczkach"
CZesc dziewczynki
Umnie dzis dosych chlodno i pochmurno
musze sie wziąsc powoli za sprzatanko ale nie mam natchnienia jednym slowem dopadl mnie straszny len
hej to mnie sie udalo posprzatac ale tak sie zmeczylam ze musialam zaraz po sprzatanku odpocząc
Teraz jestem juz po kolacji tylko jeszcze kompanko i do luzeczka
Milych i kolorowych snow