no juz ochłonełam, moje dziecie sie obudziło z drzemki usmiechniete wiec smiem twierdzic ze wszystko w nia w porzadku, ale bede obserwowac..no tak niby kazdemu sie moze zdarzyc, ale ja juz tak pilnuje tych schodow u nas na gorze to mi spadła na dole

troche ma podrapana buźke ale poza tym zadnych widocznych ranek wiec moze tata sie nie zorientuje..
a wiecie co jak byłam zalatwiac z tymi wczasami to gosicu dzwonił pytac o ta moja umowe ubezpieczenia w razie rezygnacji z wczasow i tam go baba bajerowała ze i tak przy ubezpieczeniu oni nie oddadza całej kwoty, wiec ja mu mowie to co to za ubezp?ze ja sie troche na prawie konsumenckim znam

i mi kitu nie wcisna..a on zdziwko i od razu a gdzie pracuje i takie tam

a co
jagodka gratuluje udanych zakupkow..a jesli chodzi o moja podyplomwke to chce zrobi negocjajce i mediacje, moze jeszcze kiedys jakims mediatorem sadowym zostane
glizdunia a Maja je tylko tyle ile sama da rade, czy wy ja potem normalnie karmicie?fajnie to wyglada jak dziecko samo zaczyna jesc ale ona jedzac tyle ile sama na razie da rade to chyba jeszcze głoda jest co??
ja Milenie na razie daje tylko chlebek do zjedzenia,jak widze ze juz marudzi jak ja jej podaje to daje jej na blat chlebek i sama go dojada
zbora ty jestes swietna!!
a tez sie zastanawiałam gdzie
kate, gdzie
mama dominika, gdzie
massumi????????a co z
octavii, tez chyba tylko na chwile wpadła??